WIN || 10 x ‘Een strakke buik in 4 weken’

Health, Win  /   - 

Helaas moet ik je gelijk een illusie armer maken. Ik kan je de daadwerkelijk strakke buik die ik in de titel van deze blog beloof, niet cadeau geven. Wat ik je wil cadeau kan geven – mits je één van de 10 gelukkige winnaars bent – is het boek ‘Een strakke buik in 4 weken’  van Jesse van der Velde. Perfecte winactie voor de #byebyebelly maand, vind je niet!? 😉

Een strakke buik in 4 weken’ is een compleet 4 weken durend plan met de focus op voeding en training dat je helpt buikvet te verliezen en gezonder te worden. Na deze 4 weken zal je wellicht niet direct die o zo gedroomde Doutzen abs hebben, wat je wel zult hebben is een zichtbaar resultaat, ongeacht wat je startpunt is.

Jesse – verjongingscoach en (super)food expert – vertelt: “Buikvet is hardnekkig, maar met voedingstips en een trainingsschema kun je overtollig buikvet verbranden. Als je dit boek volgt heb je resultaat in vier weken met slechts een half uur per dag. Je hebt dan niet alleen een zichtbaar strakkere buik, maar ook meer energie, een stralende huid en minder overtollig lichaamsvet.”

Een strakke buik in 4 weken‘ staat vol handige tips die goed toepasbaar zijn. Welke voeding kun je het beste vermijden en wat zijn de alternatieven? En: hoeveel gram vezels moet je dagelijks binnen krijgen, hoe zit het met groene smoothies en waarom zijn eiwitten belangrijk als je buikvet kwijt wilt? Daarbij nog een trainingsschema dat je thuis kunt uitvoeren, en je strakke buik plan is compleet!

Kortom, écht een handig boek en een musthave als je van je buikje af wilt. En vergeet niet dat de rest van je lichaam ook gelijk een boost krijgt. We focussen ons dan wel op de buik, maar door te trainen en gezond te eten zal je hele body, zowel van binnen als buiten, transformeren in een betere, gezondere versie. WIN - een strakke buik in 4 weken - Jesse van der Velde

Wat moet je doen om ‘Een strakke buik in 4 weken’ te winnen?

 1. Like de Facebook page van I Love Health en/of volg I Love Health via Bloglovin’.
 2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij graag dit boek wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar lastig traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Je kunt het boek ook via Bol.com voor maar €9,99 bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

179 reacties

 1. Ik zou heel graag dit boekje willen winnen omdat ik me erg probeer te houden aan het schema deze maand maar ik vind het lastig om mijn voeding in de gaten te houden. Wanneer ik een weekplanning heb, wordt het voor mij makkelijker om het vol te houden.

 2. Ik ben een aantal maanden bezig je te volgen en tips en recepten van je blog te gebruiken en inmiddels 5 kilo kwijt! Dit boek zal vast helpen nog 5 kilo (incl. het hardnekkige buikvet) kwijt te raken

 3. Ik ben al een poos bezig met gezond eten en eigenlijk een compleet nieuwe levensstijl. Een strakke buik staat op nummer 1 van m’n verlanglijstje en daar zou ik ook alles voor doen..

 4. Ik ben sinds kort begonnen met sporten en gezond eten. Nu moet ik zeggen dat dit toch best wel een jungle is waarin ik langzamerhand een beetje mijn weg aan het vinden ben. Mijn zoektocht naar gezonde recepten bracht mij op deze site. Super lekkere en healthy recepten! En de andere topics, sport en travel. Top! Ik zou heel blij zijn als ik dit boek zou winnen aangezien ik dan meteen goed kan beginnen. Goed begin is het halve werk toch? Groetjes 🙂

 5. omdat ik graag een strakkere buik wil om zo mijn droom voor model te kunnen waarmaken omdat mijn buik nu nog niet strak genoeg is. Heb dit namelijk niet kunnen krijgen omdat ik net terug ben van een blessure. dus dit zou een fijn begin zijn!

 6. Wauw dit komt wel van pas! Net als de meeste probeer ik lekker, gezond te eten. Tja, toch blijft mijn buikje wel aanwezig. Maar hoe leuk zou het zijn dat ik deze zomer nou ook eens met een strakke buik op het strand kan pronken Hihi ^_^!!
  Dus ik hoop dat dit boek mij een goede duw en ondergrond kan bieden.

  Liefs,
  Mandy

 7. Ik ben al flink wat afgevallen maar mijn buik blijft en heikel punt. Alles wordt strakker en ik ook slanker, alleen die verdomde buik wil het nog regelmatig verpesten voor me. Ik zou mega graag dit boekje krijgen zodat ik nu eindelijk eens echt afkom van die flubby buik.

 8. Gezond eten ben ik al een tijdje mee bezig (maar kan er nog hulp bij gebruiken) en nu het buikje er nog af !!! Dus zou ik heel erg blij zijn met dit boek voor de extra hulp die ik nodig heb.
  Doetie Annema

 9. Mijn doel voor 2015 is om strakker in mijn vel te zitten en gezonder te gaan eten. Ik heb mij dit voorgenomen omdat ik de afgelopen jaren veel last heb van allerlei vage klachten. Klachten zoals vermoeidheid, weinig energie, hoofdpijn, stemmingswisselingen ed. Ik heb hierbij steun van mijn vriend en een goede vriendin. Zij willen beide een aantal kilo kwijt en dmv een groepsapp proberen wij elkaar te steunen. Dit boek zou niet alleen mij kunnen helpen bij het veranderen van mijn levensstijl, maar ook bij die van mijn vriend en vriendin. Dit boek is net dat steuntje extra in onze rug. Je zou ons er een heel groot plezier mee doen!!!!

 10. Ik ben vanaf begin Januari met gezonder eten en wat sporten begonnen. Dit boek zou daarbij heel erg van pas komen en van harte welkom. Want natuurlijk wil ik ook een mooie strakke buik voor de zomer die er over paar maandjes aankomt.

  Wie wil dat nou niet ?

  Liefs Liona x

 11. Ik zou het boek heel graag willen winnen om de zomer samen met mijn vriendinnen in te gaan met een platte buik. Wij gaan met zijn 3en van het boek gebruik maken! #teamwork #byebyebelly

 12. Mmmmmm, ik had je winactie al gezien en dacht ah laat maar wat standaard buikoefeningen helpen vast ook wel. Nou niet dus;-) Dus hoi daar ben ik weer en dit keer schrijf ik me wel in voor de actie.
  Ik volg je op bloglovin + hartje voor dit artikel ( By Bird | Berdien Renes)

 13. Begin dit jaar is de knop om gegaan. Gezondere voeding, sporten. Nu ga ik ook nog later dit jaar trouwen, dus zou goed van pas komen om strak in de trouwjurk te schitteren!

 14. Het lijkt me gewoon heel leuk om te winnen 🙂 Heb geen speciale reden. Ik ben alleen niet tevreden met mijn lichaam en probeer alle middelen aan te grijpen om dit te veranderen. Everybody can make a change!

 15. Ik zou graag dit boek winnen omdat ik in de winterstop van mijn hockeyseizoen zit en momenteel dus niet sport. Dit merk ik heel erg aan mezelf en aan mijn lichaam, voornamelijk op mijn buik en heupen. Ik zou dit graag weer wat strakker willen met de juiste voeding en beweging zodat ik dit kan doorzetten tijdens de volgende helft van het seizoen en ik vol zelfvertrouwen de zomer in kan gaan!

 16. Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat ik weer net zo fit wil worden als een paar weken terug, bij mij gaat dat persoonlijk wel snel de goede kant op. Vriendlief wil ook heel graag weer fit worden met de bijbehorende strakke buik. Het gaat bij hem niet zo als bij mij en misschien kan dit boek hem helpen!

 17. Jaaaaa! Die zou ik super graag willen winnen! Ik ben niet dik, maar heb wel een bolle buik! En daar wil ik heeeel graag vanaf! Ik doe mee!!!

 18. Ik zou het graag willen winnen zodat ik daadwerkelijk iemand kan helpen die ik liefheb om zijn buikvet kwijt te raken, omdat wat hij ook probeert bijna niks echt wat uithaalt naar zijn zin.

 19. Ik ben weer helemaal enthousiast bezig om allerlei nieuwe activiteiten toe te voegen aan mn bedrijfje: VolDaan, puur eten en bewegen. Voor mijn dames bootcamp groep komt dit boek heel goed van pas en dan hebben er meteen meer mensen profijt van! Win win win situatie ; -)