Big news!! Er komt een ILH baby :) Daisy is zwanger!

Health  /   - 

Als je I Love Health volgt op social media, kan het je bijna niet ontgaan zijn deze week: ik ben zwanger! En holy moly wat ben ik bedolven onder de allerleukste reacties ook. Eerst van familie en vrienden en nu ook van jullie. Dank jullie wel!

En voor degenen die dat wel gemist hebben (kan gebeuren jongens, ik weet het, er is meer in het leven dan Instagram, geeft niets.. haha) hierbij ook het grote nieuws op I Love Health!

Ik ben inmiddels 17 weken zwanger. Eind november komt er dus een kleine mini-me of mini-Roij… spannend! Ik voel me super goed. Op twee weken misselijkheid en andere ellende aan het begin na, voel ik mij topfit. Ik sport nog lekker. Of nou ja, dat heb ik weer opgepakt. In mijn twee maanden Bali voelde sporten nog niet heel goed. Ik surfte een paar keer per week (op kleine golven, dat kon prima volgens de huisarts), heb veel gewandeld en wat yoga gedaan, maar verder was het niet heel sportief. Maar nu ik weer in Nederland ben, had ik ook weer echt zin om mijn sportroutine op te pakken. Ik sport dus weer zo’n 3 x per week. Ik merk wel een groot verschil qua uithoudingsvermogen hoor. Waar ik normaliter op 100% zat, is 70% nu het nieuwe 100%. Maar goed, hoort erbij zeggen ze.

Ook qua eten gaat het allemaal goed. Ik lust nog steeds alles, geen gekke cravings, soms wel wat meer honger, maar geen gekke dingen. Hopelijk blijft dat zo en zit ik niet over 3 maanden met mijn neus in de augurken met slagroom… we gaan het meemaken…

Wat betekent mijn zwangerschap voor I Love Health?

Geen paniek, dit zal niet veranderen in een babyblog! En ik zal ook geen ilovehealthykids.nl in het leven roepen… beloofd! Ik zal tijdens mijn zwangerschap wel wat informatieve blogs delen die vooral met gezond zwanger en sport en voeding te maken hebben. Helemaal in lijn met ILH en de fase waarin mijn leven zit. ILH is tenslotte toch ook een deel persoonlijk, en dit houdt mij nu bezig, dus zal ik hier zo nu en dan overschrijven. Misschien heb jij er als niet-zwangere nu geen r**t aan, maar wie weet kan je op en dag lekker teruglezen als het bij jou ook zo ver is.

Op Instagram zal ik wel wat meer persoonlijke dingen delen, maar zo was mijn Instagram ook al voor de zwangerschap. Dus vind je het leuk om een meer persoonlijke kant van mij te zien, volg me dan vooral daar!

*minor detail… de champagne op de foto is in mijn glas uiteraard kinderchampie he…

Dikke kus van dikke Dais

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

 1. Wat mooi nieuws! Van harte gefeliciteerd! Fijn dat je je zo fit voelt!
  Hoe sta jij in het Zika verhaal? Voor zover in weet komt de zika/denguemug ook in Indonesië voor?
  Ik probeer ook zwanger te raken, en heb een tripje op de planning staan naar een zika gebied. Ik sta er wel redelijk nuchter in, maar soms bekruipt me de angst, van ‘wat als ik die ene uitzondering ben’?
  En straks zowel zika onder de leden krijg, als een kindje krijg met Microcefalie?
  Ben benieuwd naar jouw idee hierin, aangezien je recent in Indonesië was.
  Thanks alvast voor je antwoord! Liefs Lisa

  1. Hoi Lisa Marre, dank je wel voor je felicitaties!! Tja, ik vind het lastig om hier op te antwoorden. Ik ben natuurijk geen arts oid die alle wijsheid in pacht heeft. Ik heb het risico genomen om wel op Bali te zijn. Het Zika-risico schijnt er enorm laag te zijn. Met daarbij goed smeren met muggenspray, vond ik het prima. Maar het is zoooooo persoonlijk. Dus doe wat goed voelt voor jou. En luister vooral niet naar mij. Liefs! Daisy

 2. Gefeliciteerd! Ik kijk wel uit naar je baby-/zwangerschapsgerelateerde artikelen, ben zelf nu 13 weken zwanger. Geniet er van!