8x leuke dingen doen als het regent

Health, Life  /   - 

Het liefst stappen wij elke dag de deur uit met een stralend zonnetje op ons gezicht. Maar we wonen in Nederland en dat betekent soms dagenlang: regen. Wij geven jou tips voor leuke dingen als het regent. Hoef je niet meer sip voor het raam te zitten en te balen. Je hoeft je namelijk echt niet te vervelen!

Houd een netflix marathon

Duh. Deze tip kon natuurlijk niet missen. Zoek je favo films uit, kaarsjes aan, dekentje erbij, kop thee en je bent klaar voor een netflix marathon. Wissel een jank-film af met een romcom en tussendoor nog een keertje een superspannende thriller. Of binge-watch een hele serie.

Kook een uitgebreid diner

Stel een menu samen, maak het zo gek en uitgebreid als je wil. Nodig vrienden uit, of kook gewoon lekker voor jezelf. Sla alles in en duik de keuken in. Je huis gaat er ook nog eens heerlijk van ruiken.

Kunstwerk

Gebruik je creativiteit! Knutsel, schilder, plak, knip. Als kind sloeg je ook aan het knutselen als het buiten te nat en koud was om te spelen. Waarom niet nog steeds?

Pak een paraplu en ga naar buiten

Even lekker een frisse neus halen en stampen in de plassen. Je kunt je erop kleden en daarna in een lekker warm in bad.

leuke dingen als het regent, regen, tips

Schrijven

Van een eigen verzonnen verhaal (kruip voor even in de huid van Saskia Noort) tot al je frustraties en momenten van geluk op papier zetten.

Bijbellen

Bel je moeder/vader/tante/beste vriendin/oude collega. Klets eens bij. Neem er de tijd voor, het regent toch pijpenstelen. 😉

Binnen picknicken

Waarom buiten picknicken als het ook binnen kan? Leg een kleedje neer, fles rode wijn, lekkere kaasjes. Muziekje aan. Lekker sfeertje.

Thuis work-out

Ik vraag je echt niet om een rondje te gaan rennen in de stromende regen. Maar wat dacht je van een pittige thuis work-out? Internet staat er vol mee. Of wat dacht je van deze full body work-out uit de Health Guide van onze Mirte?

Wat is jouw ultieme tip voor leuke dingen doen als het regent? Laat het weten in een reactie.

Liefs, Lindelotte

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *