Full body workout uit The Health Guide

Health, Sport  /   - 

Mirte is één van de toppers van team ILH en is de afgelopen maanden ontzettend druk bezig geweest. Naast dat zij artikelen schrijft voor I Love Health, was zij ook nog eens bezig met afstuderen. Mirte heeft een heel gaaf afstudeerproject gedaan voor haar opleiding journalistiek: zij deed onderzoek naar hoe het is om zelf een boek uit te brengen! Dit onderzoek voerde zij uit door zelf alle stappen in het proces te doorlopen. Zij schreef haar eigen Health Guide én bracht het uit. Een super fijne guide vol met tips en tricks voor een healthy lifestyle. Wij zijn super trots op haar! 

The Health Guide

Mirte: “Afgelopen maanden stonden bij mij in het teken van afstuderen. Ik besloot om voor mijn scriptie onderzoek te doen naar wat er allemaal komt kijken bij het zelf uitbrengen van een boek, en om als eindproduct ook daadwerkelijk een fysiek boekje af te leveren. Dus niet hoe het in zijn werk gaat als je jouw verhaal bij een uitgever neerlegt, maar hoe je dus zelf, in eigen beheer, een boek op de markt brengt. Van het creëren van de content en het design, tot aan het drukken en de daadwerkelijk verkoop in een (boeken)winkel. Het heeft me wat bloed, zweet en tranen gekost, maar gelukkig niet voor niets. Ik ben netjes binnen een half jaar afgestudeerd (met een dikke 9!), en mijn eigen boekje ‘The Health Guide’ is te koop! Een toegankelijk boekje waarin ik jonge vrouwen informeer en motiveer om gezonder te gaan leven. Een boekje waarin ik recepten, workouts en persoonlijke tips en artikelen deel die onderbouwd zijn met deskundig advies. In dit blogje deel ik een full body workout uit The Health Guide!”

Waar te koop?

The Health Guide is te koop via Bol.com en ook in de webshop van ILH. Daarnaast is mijn boekje te verkrijgen bij de boekenzaken Waanders in Zwolle, en Daan Nijman in Groningen en Roden.

Full body workout

the Health Guide

En? Wat vind je er van?

Liefs

Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *