10 x goede beauty voornemens voor mijn huid

Beauty, Health, Life  /   - 

We zijn al een maandje bezig in 2023. Nu is het zo dat ik altijd een beetje tegendraads wordt van goede voornemens. Ik vind eigenijk niet dat je die alleen op 1 januari moet maken, maar het hele jaar is een goed moment voor (nieuwe) goede voornemens. Dus ik start gewoon in februari!

De meeste van mijn goede voornemens zijn dingen die ik al deed, maar die ik vooral wil blijven doen, of wil ‘aanscherpen’. Soms vergeet je ze toch een beetje. Dus nog even alles op een rij, wat ik dit jaar ga doen voor een mooie huid!

Goede beauty voornemens

 1. Veel water drinken. Dit is er dus een die ik een beetje vergeten ben. Dus, meer water drinken! Ik start van nu elke ochtend met een groot glas lauwwarm water. En er gaat altijd een fles water mee in de tas. En op kantoor zet ik standaar een kan water op mijn bureau. Dus niet alleen koffietjes, maar ook water. Meer water!
 2. Elke 2 a 3 maanden naar de schoonheidsspecialist om mijn huid goed te laten reinigen.. Dit doe ik echt te weinig. Ik laat wel elke 6 weken een peiling doen voor huidverbetering. Maar goed laten reinigen door een specialist is meer dan een jaar geleden,… Ik ga nú een afspraak maken.
 3. Bindweefsel massage! Ik hoor van een vriendin hele goede verhalen hierover, met name dat je huid er strakker van wordt. Dus dit ga ik zeker proberen dit jaar.
 4. Elke dag een collageen supplement nemen. Ik gebruik al 3 jaar The Solution van Oslo Skin Lab. En ik merk echt verschil. Dus dit blijf ik 100% doen! Mijn rimpeltjes zijn minder diep. MIjn cellulite lijkt minder. En mijn huid voelt veel zachter aan. Lees onderaan de blog alles over het collageen van Oslo Skin Lab en de kortingscode.
 5. Vitamine C is ook goed voor mijn huid, dus dit supplement blijf ik ook dagelijks nemen.
 6. Dagelijks zelf goed reinigen van mijn huid en af en toe een gezichtsmasker nemen.
 7. Niet drinken! Ik ga de maanden februari en maart dry doen! Dus geen alcohol. ik ben heel benieuwd wat dat met mij doet en specifiek voor mijn huid.
 8. Laserbehandeling tegen pigmentvlekken. Hier ben ik vorig jaar mee begonnen, en dat had effect! Ik wil dit nog een keer doen, zodat alle vlekjes hopelijk weg zijn.
 9. Elke dag een SPF gebruiken. Dat is in alle opzichten goed voor je huid. Het voorkomt pigmentvlekken en huidveroudering.
 10. Bewegen en goed slapen! Dit is een open deur, maar het is allebei natuurlijk goed voor, tja, eigenlijk alles. Dus focus op slapen en lekker sporten. Dat laatste doe ik al vrij steady. Maar slaap kan wel iets beter. Vanaf nu ga ik doordeweeks op een vast tijdstip naar bed, zodat er wat meer ritme in komt.

Oslo Skin Lab

Wat is collageen van Oslo Skin Lab?

The Solution van Oslo Skin Lab is 100% collageen* in poedervorm. De zakjes collageen van Oslo Skin Lab worden maandelijks bezorgd in een box voor 4 weken, heel erg handig. Elk doosje van The Solution bestaat uit 28 sachets met 2,5 gram collageenpoeder. Het is precies 2,5 gram omdat dat de effectieve dagelijkse dosis is, die werd gebruikt tijdens de onderzoeken. Meer nemen heeft dus ook geen zin.

Dagelijks neem ik 1 zakje, en die kun je door alles mengen. Ik doe het vaak door een glas water, kop thee of koffie. Maar je kunt het ook door je yoghurt roeren. Het is geur- en smaakloos en zonder toevoegingen.

En waarom zou je dan collageen nemen?

Vanaf je 25e begint het collageen in je huid af te nemen. Collageen houdt je huid elastisch en veerkrachtig. Je lichaam maakt wel nieuw collageen aan, maar niet genoeg om het verlies te compenseren. Daarom is het slim – mits je dat natuurlijk belangrijk vindt – om collageen in supplement vorm bij te slikken.

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat regelmatige inname van The Solution van Oslo Skin Lab leidt tot:

 • Afname van rimpels, fijne lijntjes en de zichtbaarheid van cellulite.
 • Verhoging van de huidelasticiteit.
 • Verbetering van de structuur en zachtheid van de oppervlakte van de huid.
 • De inname van collageen ook positieve invloed op de stevigheid van je huid.

Ik merk echt verschil! Ik heb foto’s laten maken door mijn huidtherapeut, van de diepere huidlagen, en daaruit blijkt dat de rimpeldiepte tov een paar jaar terug is afgenomen! Terwijl ik wel een paar jaar ouder ben geworden.. 😉 Het bewijs dat het werkt!

*Dit soort collageenpoeder is een bijproduct van de voedselindustrie.

Korting Oslo Skin Lab

Ik mag 60% korting geven. Gebruik code Daisy60 en bestel via deze link. Je ontvangt daarna altijd 30% korting op een box, als member. Je kunt altijd weer opzeggen en zit nergens aan vast. Ik zou het zeker proberen 🙂

Liefs!

daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *