WIN || Mega Royal Green Kokos & Superfood Pakket 

Food, Health, Win  /   - 

Ooooo wat mag ik weer een fijn pakket weggeven! Een mega pakket met kokosproducten én superfoods van Royal Green. Royal Green staat al veel langer in mijn keukenkastje. Zo gebruik ik de kokosbloesem suiker bijvoorbeeld vaak in snacks of gezonde taarten, in plaats van normale suiker. Ook de Cooking Cream heb ik al vaak gebruikt. Maar dat Royal Green ook Cooking Creams met smaken heeft, wist ik niet. En superfoods…?! Ook nieuw voor me. Maar te gek! Ik ben een superfood lover zoals je weet. Daarbij is Royal Green helemaal I Love Health-proof, want: Royal Green gebruikt absoluut geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen en is 100% vegetarisch. Dus ik geef graag aan één van jullie zo’n mooi pakket weg!

Wat zit er in het Royal Green Pakket?

Het pakket heeft een totale waarde van €85,- In het pakket vind je:

Cooking cream extra virgin

Dit is de ‘normale’ kokosolie van Royal Green. Ik bak tegenwoordig alleen nog maar in kokosolie. Dit is namelijk veel gezonder dan olijfolie. Dit heeft te maken met de verhitting. Kokosolie kun je veel heter maken, zonder dat het verbrandt en schadelijk voor je is. Lees in deze blog alles over kokosolie. Royal Green coconut cream en kokosbloesemsuiker

Kokosbloesem suiker

Ik ben fan van kokosbloesem suiker! Dit omdat het een gezonde variant van geraffineerde suiker is. Ik gebruik het in zoete baksel, maar je kunt het ook in je koffie of thee gebruiken. Het suiker wordt geproduceerd uit het zoete sap van de kokosnoot bloesem. Fijn aan dit suiker is dat het een lage glycemische index heeft. Dat betekent dat het je bloedsuikerspiegel stabiel houdt. En dat is wat we willen!

Cooking cream garlic & spices Royal Green Coconut Cooking Cream

De kokos cooking cream is gemaakt van geurloze kokosolie (d.w.z. zonder kokossmaak), maar is wél verrijkt met een ander lekker smaakje: Garlic of Spices. Heerlijk en makkelijk om in te wokken, bakken of bijv. je vis of vlees in te marineren.

Superfoods Superfoods royal green

Royal heeft ook wat superfoods in het assortiment. Je vindt er 3 in dit pakket:

 • Camu Camu; een superfood boordevol met vitamine C. Goed voor de weerstand dus en een belangrijk antioxidant.
 • Spirulina; een algje dat bijzonder veel vitamines, mineralen en chlorofyl bevat. Goed voor een detox!
 • Maca; libido én energie booster, goed voor de weerstand, en dat is nog maar een greep uit de voordelen. Ik schreef er afgelopen week deze blog over.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van I Love Health en die van Royal Green.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom je mee doet! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders weet ik niet precies wie er wint.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. Die winnaar is inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staat de naam van de winnaar vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Liefs, Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

414 reacties

 1. Lieve deelnemers,

  Dank jullie wel voor het meedoen en de vele enthousiaste reacties! Had ik maar meer dan 400 pakketjes om weg te geven, dan kan ik jullie allemaal blij maken 🙂
  Maar er is 1 winnaar uit de bus gekomen van het Royal Green kokos en superfoods pakket. En dat is….

  Bojoura Hoogvliet

  Gefeliciteerd!

  Wil je een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin je adres gegevens? Dan zorgt Royal Green ervoor dat er een mooi pakket jouw kant op komt!

  Veel plezier er van!

  Alle andere deelnemers: ontzettend bedankt voor jullie leuke reacties!

  Groetjes,
  Daisy

 2. Top actie! Ik zou de producten graag mijn zusje cadeau doen: ze is afgestudeerd! Een nieuwe fase gaat ze in, dus tijd voor een nieuwe start mét gezonde producten! Wie verdient er niet zo’n fantastisch pakket na zo’n geweldige prestatie?! 😀

 3. Go green save the planet (& the health of your body)!
  Niets is (h)eerlijker dan gezonde producten waarbij tevens gedacht wordt aan de planeet, helemaal top! Jammer genoeg allemaal best prijzig voor een alleenstaande studente,
  altijd geweldig als er op het einde van de maand iets overblijft om lekker gezonde superfoods te kopen helaas pindakaas is dit niet zo elke maand… ☹

 4. Topprijs!! Zo fijn om deze spullen te gebruiken tijdens het koken! Ben heel benieuwd naar verrijkte cooking cream… Ik kook zelf altijd puur, dus dat wordt uitproberen met een smaakje! Als ik win graag ook lekkere tip voor gerechtjes 😉 Ik denk bijv al aan garnalen in de garlic? En spices met een hamburger… Mmm.. En de superfoods natuurlijk in de ochtendsmoothie!