WIN || Frecious Detox pakket t.w.v. €125,-

Food, Health, Win  /   - 

Eerlijk is eerlijk. Je wordt tegenwoordig plat gegooid met sappenbarretjes, juice brands, smoothies, sapcentrifuges, slowjuicers, cold pressed juices… en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wordt er nog wel gekauwd, vraag ik me soms af. Maar deze populariteit is niet voor niets. Juicen is immers hartstikke gezond. Mits je kiest voor kwalitatieve juices, bij voorkeur de zogenaamde cold pressed juices.

Het ene na het andere (green) juice merk wordt dus geïntroduceerd, maar één van de eerste spelers op de juice markt was toch echt Frecious. Ik schreef hier aan het begin van I Love Health zelfs al een review over. Behalve dat zij (één van) de eerste waren, zijn ze nog steeds zeer onderscheidend van andere juice merken. Het zit namelijk zo:

Binnen de cold pressed juices zijn eigenlijk twee soorten te onderscheiden: een persing met een hydraulische drukpers of met een schroefpers. Dat laatste is arbeidsintensiever, maar levert de allerbeste juice; je lichaam neemt de voedingswaarden het snelst op. Frecious is de eerste in de wereld die (alleen!) met een schroefpers juiced. Andere merken persen hydraulisch; en dat geeft toch een andere kwaliteit. De term slowjuice is niet beschermd en wordt door andere merken ook wel gebruikt. Maar Frecious is de enige die uitsluitend met een slowjuice/schroefpers werkt en de enige in Nederland die SKAL gecertificeerd is (officieel biologisch). Lekker bezig daar bij Frecious! frecious

Je kunt de sapjes van Frecious aan je dagelijkse eetpatroon toevoegen, maar je kunt er ook een detox mee doen. Goed begin van het nieuwe jaar lijkt me zo! Na al die feestdagen en bijbehorende lekkernijen kan je lichaam vast wel een kleine opschoonbeurt gebruiken. En daarom mag ik nu vast een mega Frecious Detox Pakket t.w.v. €125,- onder jullie verloten!

Wat zit er in het Frecious Detox pakket?

 • 21 Frecious juices – voor elke dag 3 juices. Het pakket bevat 4x Celery Slim, 3x Carrot Care, 4x Heart Beet, 4x Daily Digest, 3x Wonder Weeds en 3x Sweet Grass.
 • 21 Frecious shots – je gebruikt elke dag 3 cupjes citroen, gember- en aloë vera. Deze shots zijn zeer geconcentreerd en worden qua smaak soms als behoorlijk heftig ervaren. Maar ze zijn zeer effectief!

Verder vind je in het pakket alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle detox:

 • Afbouwtips voor je voeding, om je lichaam voor te bereiden op je detox week.
 • Detox voedingslijst – welke voedingsmiddelen kun je beter even laten staan en van welke kun je juist lekker genieten?
 • 7-daags meal plan – Een volledig uitgebalanceerd weekmenu die voorziet in de juiste voedingsstoffen die nodig zijn voor je detox. Het staat vol inspiratie wat je tijdens je detox week kunt eten.
 • Tips hoe om te gaan met eventuele ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn en vermoeidheid.
 • Opbouwtips – hoe om te gaan met je voeding na je detox. Zo kun je zo lang mogelijk profiteren van de detox effecten!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Frecious en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij graag dit detox pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAAR IS BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

406 reacties

 1. Hallloo!

  Reden om heeeel graag te willen detoxen:
  Gestopt met roken en loving unhealthy food tooo much right now! Heb een kickstart nodig om naast mn ongezonde rookgewoonte te lijf te gaan, nu ook lief voor mn lijf te zijn!!

 2. 2015 bouwen om van mijn lichaam te houden. Na twee heftige auto ongelukken nu begonnen aan een intensief en multidisciplinair fysiotherapie traject.
  Kan een detox daarbij helpen?

 3. Daisy sexy Daisy!
  Waarom wil ik winnen? Ik wil als mama laten zien dat detoxen erg gezond is! En met een pakket wat zo vol voedingsstoffen is iedereen overtuigen in mijn omgeving! Overigens is mijn lichaam misschien verandert maar ik geloof dat na Aswoensdag lichaam en geest in balans komen, en wat is belangrijker dan dat! 2015 bring it on!

 4. Ik heb heel erg vaak last van prikkelbare darmen. Ik heb al veel gezonde gewoontenbin mijn dagelijks eetpatroon ingevoegd (geen koffie meer, veel water drinken, voldoende vezels eten, geen geraffineerde suikers,…) maar telkens weer keren die “mieren” in mijn buik terug. Ik hoop met dit pakket een nieuwe aanpak te vinden die mijn darmen een positieve boost geeft. Misschien is het dan wel het begin van een pijnvrij leven?

 5. Zou erg blij zijn met het complete pakket. Ik ben al een tijd bezig met zoveel mogelijk suikervrij te eten. Voel me er veel beter bij. Tijdens de kerstperiode teveel slechte dingen gegeten dus nu toe aan een grote schonmaak. Heb zelf te weinig tijd om alles zelf te maken met 4 kids. Maak dus graag kans!

 6. Leuke winactie! Altijd al eens een keer een detoxkuur willen, maar kwam er steeds niet van. Een leuke manier om hiermee kennis te maken. In de decembermaand de touwtjes veel te veel laten vieren. Gevolg; moe en lusteloos. Healthy lifestyle weer opgepakt en een detoxkuur zal daar een extra boost aangeven……

 7. Ik zou het pakket heel erg graag willen winnen. Ik ben vorig jaar erg ziek geweest en ik heb heel veel zware medicijnen moet gebruiken. Iets waar ik toen ontzettend van baalde maar het kon helaas niet anders. Ik ben sinds een paar maanden gestopt met de medicijnen. Ik hoop met deze detoxbox mijn lichaam weer fit te krijgen.

 8. Hallo!
  Graag zou ik dit detoxpakket winnen om na mijn afstudeerperiode een goede,gezonde en frisse start te kunnen maken aan mijn laatste loodjes voor de studie, nog een half jaar stage. 🙂
  Liefs!

 9. Net 40 geworden en tijd voor een grote schoonmaak! Ze zeggen toch altijd dat het leven begint bij 40? Nou,dit is mijn kans ommet een schone lei (lijf) te beginnen!

 10. Get rit of the shit and get ready to be fit!

  Verslaafd geraakt aan deze blog. Laatste vijf weken gezonder bezig en nu is het tijd voor een detox weekje!

 11. Ik ben het nieuwe jaar weer begonnen met zo gezond mogelijk te eten want ik merk dat mijn lichaam daar veel fitter door is en ik me daar veel lekkerder bij voel. Ik heb veel last van lichamelijke klachten en dit helpt zeker.

  Ik woon sinds kort in Duitsland en het valt hier niet mee om alle etiketten te lezen en alle producten te vinden die ik hier tegenkom.

  Ik zou super graag dit pakket uit willen proberen! Mijn lichaam kan dit zeker gebruiken!

 12. Eigenlijk weet ik niet zo goed waarom ik nog niet eerder een detox heb gedaan? Ik lees zoveel positieve verhalen, en vooral voor mij met darmen die me regelmatig irriteren, kan het wel eens een uitkomst zijn. Ik zou het pakket graag willen winnen, want ik ben echt reuze benieuwd wat een detox voor mij zal doen.

 13. Jaaaaa, pick me, pick me, pick me!!! Ik eet sinds een paar maanden geheel suikervrij maar heb mezelf in de kerstvakantie helemaal laten gaan 🙁 Deze detoxkuur zorgt ervoor dat ik weer helemaal op het goede spoor kom!

 14. Jaaaaah! Zou ik mega graag winnen. Na al die feestdagen is een detox kuurtje niet alleen goed voor mijn gezondheid, maar ook voor mijn huid (pukkels!) en gesteldheid en weerstand. Much needed here!

  Heb nog nooit eerder zo een kuur gedaan, dus zou het erg graag proberen.

 15. Wat een geweldige start van het nieuwe jaar! Super actie!
  Een detox staat al enige tijd op mijn wish list. Met dit pakket weet ik zeker dat het op een juiste manier gaat met de goede voedingstoffen en producten. I am fan!!

 16. Geweldig om het nieuwe jaar te beginnen met een detoxkuur! Ik heb eerder een keer de frecious detoxkuur gedaan, maar toen was er nog weinig variatie in de diverse sappen. Ik ben dus zeer benieuwd naar de nieuwe smaken..

 17. Wat een geweldige winactie!
  Ik drink graag groentesapjes, tarwegras e.d. maar dat laat mijn portemonnee niet altijd toe ;P Ik ben student en besteed veel tijd aan fitnessen en mijn studie natuurlijk, maar eet ook graag heel gezond. Ik heb over detoxen na zitten te denken, maar kwam er achter dat ik zelf geen tijd had om elke keer sapjes te maken. Dit pakket zou super zijn! Ik heb alles geliked trouwens!

 18. Ik heb me nog nooit zo slap en futloos gevoeld,
  Als de laatste weken, terwijl ik normaal super
  Actief en sportief ben! Misschien is t een winterdip?
  Anyhow, ff een goede energie boost is precies wat
  Ik nodig heb! En hoe kan dat beter dan ff je hele
  Lichaam te detoxen! Kom maar op met die vitamines!!

 19. in 2014 heb ik gedetoxed en zelf sappen gemaakt met een sapcentrifuge. Komt niet in de buurt van de kwaliteit Frecious. Ben super benieuwd hoe die sappen en shots zijn om te ervaren wat het verschil is.