WIN || Frecious Detox pakket t.w.v. €125,-

Food, Health, Win  /   - 

Eerlijk is eerlijk. Je wordt tegenwoordig plat gegooid met sappenbarretjes, juice brands, smoothies, sapcentrifuges, slowjuicers, cold pressed juices… en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wordt er nog wel gekauwd, vraag ik me soms af. Maar deze populariteit is niet voor niets. Juicen is immers hartstikke gezond. Mits je kiest voor kwalitatieve juices, bij voorkeur de zogenaamde cold pressed juices.

Het ene na het andere (green) juice merk wordt dus geïntroduceerd, maar één van de eerste spelers op de juice markt was toch echt Frecious. Ik schreef hier aan het begin van I Love Health zelfs al een review over. Behalve dat zij (één van) de eerste waren, zijn ze nog steeds zeer onderscheidend van andere juice merken. Het zit namelijk zo:

Binnen de cold pressed juices zijn eigenlijk twee soorten te onderscheiden: een persing met een hydraulische drukpers of met een schroefpers. Dat laatste is arbeidsintensiever, maar levert de allerbeste juice; je lichaam neemt de voedingswaarden het snelst op. Frecious is de eerste in de wereld die (alleen!) met een schroefpers juiced. Andere merken persen hydraulisch; en dat geeft toch een andere kwaliteit. De term slowjuice is niet beschermd en wordt door andere merken ook wel gebruikt. Maar Frecious is de enige die uitsluitend met een slowjuice/schroefpers werkt en de enige in Nederland die SKAL gecertificeerd is (officieel biologisch). Lekker bezig daar bij Frecious! frecious

Je kunt de sapjes van Frecious aan je dagelijkse eetpatroon toevoegen, maar je kunt er ook een detox mee doen. Goed begin van het nieuwe jaar lijkt me zo! Na al die feestdagen en bijbehorende lekkernijen kan je lichaam vast wel een kleine opschoonbeurt gebruiken. En daarom mag ik nu vast een mega Frecious Detox Pakket t.w.v. €125,- onder jullie verloten!

Wat zit er in het Frecious Detox pakket?

 • 21 Frecious juices – voor elke dag 3 juices. Het pakket bevat 4x Celery Slim, 3x Carrot Care, 4x Heart Beet, 4x Daily Digest, 3x Wonder Weeds en 3x Sweet Grass.
 • 21 Frecious shots – je gebruikt elke dag 3 cupjes citroen, gember- en aloë vera. Deze shots zijn zeer geconcentreerd en worden qua smaak soms als behoorlijk heftig ervaren. Maar ze zijn zeer effectief!

Verder vind je in het pakket alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle detox:

 • Afbouwtips voor je voeding, om je lichaam voor te bereiden op je detox week.
 • Detox voedingslijst – welke voedingsmiddelen kun je beter even laten staan en van welke kun je juist lekker genieten?
 • 7-daags meal plan – Een volledig uitgebalanceerd weekmenu die voorziet in de juiste voedingsstoffen die nodig zijn voor je detox. Het staat vol inspiratie wat je tijdens je detox week kunt eten.
 • Tips hoe om te gaan met eventuele ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn en vermoeidheid.
 • Opbouwtips – hoe om te gaan met je voeding na je detox. Zo kun je zo lang mogelijk profiteren van de detox effecten!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Frecious en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij graag dit detox pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAAR IS BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

406 reacties

 1. Voor mij geen detox ivm zwangerschap hahaha! Moet maar niet! maaaaar zou het pakket graag voor mn zus willen winnen die al tijden probeert met gezonde voeding (zo kom ik bij je website, 🙂 ) en beweging om af te vallen. Maar tevergeefs. Misschien is dit iets voor haar??

 2. Altijd moe, futloos.. Een resultaat van hard en onregelmatig werken als verpleegkundige! Om 2015 goed te beginnen en vanuit daar nog betere zorg te kunnen leveren (

 3. Omdat Frecious mij kan voorzien van heerlijke en kant en klare detox producten. Eindelijk ben ik dan even af van de zelfbereiding van sappen. Met m’n boodschappenlijst naar de markt en met mijn theedoek (heel ouderwets) de sappen maken. Scheelt enorm veel tijd, en tijd is kostbaar als moeder dus ik wil dit pakket graag proberen!!

 4. ik wil al zolang een detoxkuur gaan beginnen. Alleen heb ik dierbaar en hoe ik moet beginnen. Met hier de juiste uitleg moet het dan zeker gaan lukken:-) mmm i

 5. Het ideale pakket voor t nieuwe jaar! Graag wil ik ditvpakket winnen omdat ik het altijd lastig vind ‘how to do detox’ en omdat ik altijd al een keer heb willen detoxen! Zou heel graag de kans krijgen om het een keer te proberen.

 6. Ik zou heel graag dit pakket willen winnen. Ik hik al 3 jaar tegen het hebben van overgewicht aan en daar ben ik klaar mee. Zelf wil ik dan ook een detox doen, maar het is al gauw zo duur en dat kan ik niet betalen. Ik wil heel graag 20 kilo afvallen en dit zou een super goede duw in de juiste richting zijn!

 7. Graag zou ik het detox-pakket willen winnen. Na alle ziekenhuis ellende van afgelopen tijd met mijn man, zou ik dit jaar graag schoon beginnen. Ik heb al veel aan je site met alle tips en recepten.

 8. Ik zou graag willen winnen omdat het zou passen in m’n nieuwe levensstijl. Fit worden na m’n zwangerschap, drie keer in de week naar crossfit en nu nog de juiste balans vinden met voeding!

 9. ik zou ze graag willen proeven of ervaren…..na 5 jaar geleden gestopt te zijn met roken
  2 bevallingen en een gezondere kijk op het leven zou ik graag een pakket willen winnen om tecervaren wat het doet met je lichaam.
  Ik wil mijn lichaam en uiterlijk fris en fruitig laten worden ik werk in de cosmetica de buitenkant dus maar de binnenkant is toch wel waar het vandaan komt

 10. Wow!! Dit komt precies op het moment… Ben al een aantal dagen aan het uit zoeken welke Detox nou het beste bij me past.. Dit lijkt me geweldig. Ik ben gek op gezonde voeding en doe sinds kort de opleiding Gewichtsconsulent het lijkt me super om dit uit te proberen en vooral om clean het nieuwe jaar te beginnen…

 11. Na 3 pittige zwangerschappen ben ik weer helemaal toe aan een nieuwe start van een gezond lichaam en ovettollige zwangerschapskilo kwijt te raken.sporten en gezond eten doe ik weer vollop maar deze set zou nog net even die extra boost kunnen geven!! Ik wil hem.heel graag winnen..

 12. Staat hoog op mijn prio lijst. Detox is ook super lief voor mezelf zijn. En hoe fijn niet zelf in de keuken maar alleen maar genieten!

 13. Ik wil heel graag een detox kuur proberen en dit zou een hele mooie gelegenheid zijn!!! Ik leef erg gezond, sport veel en ben dan ook benieuwd naar het effect van een sapkuur!

 14. Ik ga voor drie weken naar Nieuw Zeeland en aangezien ik daar niet volledig healthy kan eten zou ik na de reis graag het detox pakket gebruiken om weer healthy verder te gaan waar ik gebleven was..

 15. Ik ben erg enthousiast over deze actie! Jouw instagram inspireert mij om gezond te blijven eten.
  Jaren lang heb ik last gehad van een voedingstoornis, en nu eindelijk mag ik zeggen dat ik ben ‘genezen’! Ik mocht nooit een detox doen, nu is de tijd er rijp voor.
  Ik studeer inmiddels Voeding en Dietetiek en ik wil graag de resultaten zelf voelen! Zo kan ik later als voedingsdeskundige mensen inspireren en weet ik hoe deze ervaring is.

 16. AAAAAAAHH! Vanaf jouw eerste blog over deze detox zit ik al na te denken over een reactie, want wat moet ik zeggen om deze detox te winnen??? Ik kan niks origineels bedenken, maar ik heb wel een hele goede reden: die verstopping ‘daar beneden’ weer op gang helpen! Sinds de kerstdagen (zou het door al het eten komen?

 17. Wat een leuke win actie!
  Waarom ik deze actie wil winnen? Ik wil graag de uitdaging met mezelf aangaan, 7 dagen detoxen en je daarna weer helemaal op en top fit voelen! Het lijkt me heftig om 7 dagen vrijwel alleen op sapjes te leven, maar ik houd van een uitdaging. Dus kom maar op met dat Frecious Detox pakket!
  *Fingers crossed*

 18. Zou geweldig zijn voor de eerste review voor in de zero waste supermarkt die ik en mijn collega aan het opstarten zijn!! Dit soort producten willen we ook gaan aanbieden. Detoxen introduceren bij het bredere publiek is het doel..