WIN || Een reis voor 2 naar Marrakech!

Beauty, Food, Win  /   - 

Ik ben dol op kwalitatieve, ambachtelijke, natuurlijke producten. Je proeft niet alleen het verschil, je merkt het verschil ook aan je lichaam. Ik geef niet alleen de voorkeur aan het gebruik van natuurlijke producten in mijn keuken, maar ook als het gaat om beauty producten maak je mij blij met natuurlijke pareltjes. Daarom past het nieuwe merk Les Arbres Du Maroc zo goed bij me. Het is een cosmetica merk, maar ze hebben ook fijne culinaire olijfolie en arganolie in het assortiment van de webshop. Een mooie mix van kwalitatieve producten, zowel voor de keuken als voor in je badkamer. Het merk produceert haar producten met ingrediënten vanuit Marokkaanse bomen, Les Arbres du Maroc. All natural! cosmetica les arbres dus maroc

Omdat het merk nét nieuw is in Nederland, hebben ze een fantastische actie: een volledig verzorgde reis naar Marrakech! De winnaar van deze actie mag iemand meenemen en voor jullie twee wordt een weekend lang alles geregeld: van retourvlucht tot verblijf en van diner tot spa-behandeling. Please… mag ik mee?! 😉

HOE DOE JE MEE?

De win-actie is simpel: like, share, schrijf je in en win! De actie loopt tot 31 december 2014.

  1. Like Les Arbres du Maroc op Facebook en/of volg hen op Instagram.
  2. Deel onderstaande foto op je Instagram-account of Facebook-account. Laat deze wel gedurende de actieperiode (dus t/m 31 december) erop staan.
  3. Meld je aan op de nieuwsbrief van Les Arbres du Maroc. Je krijgt dan ook nog eens een coupon van 10% korting, ook als je de hoofdprijs niet wint!

Les Arbres du Maroc

 

Les Arbres du Maroc kiest na de actieperiode willekeurig de gelukkige winnaar uit, die in januari het weekend van z’n leven krijgt!

Houd het merk trouwens goed in de gaten, er komen binnenkort namelijk een aantal prachtige – natural – beauty producten aan!

Heel veel succes!!!

Liefs,

Daisy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties