Win: 5 x Voedselzandloper Kookboek

Food, Health, Win  /   - 

Welkom bij de Oprah Winfrey show! Ik ga namelijk één van mijn favoriete items weggeven. Just like Oprah! Nee hoor, geen last van grootheidswaan. De reden dat ik mijn blog zo begin is dat ik één van mijn favoriete healthy kookboeken mag weggeven. En niet één exemplaar, maar wel vijf. Als bevlogen foodie kan dit boek je niet ontgaan zijn het afgelopen jaar. Geen boek zoveel besproken, verkocht en vanuit gekookt waarschijnlijk: het Voedselzandloper Kookboek!

Over de Voedselzandloper

Eerder verscheen al het boek De Voedselzandloper van Kris Verburg. Een veelbesproken boek wat min of meer gaat over hoe je met voeding jezelf jong en gezond kunt houden. Een aantal richtlijnen uit dit boek:

 • Geen of zo min mogelijk brood, aardappelen, pasta, rijst.
 • Havermoutpap is goed!
 • Geen melk of yoghurt, maar kies voor een plantaardige variant.
 • Weinig rood vlees, maar wel vette vis en gevogelte.
 • Groente en fruit zijn de basis.
 • Veel water en groene of witte thee.
 • Supplementen als toevoeging.

Het Voedselzandloper kookboek

Ook dit boek staat in mijn kast en heb ik met veel interesse gelezen. Maar wat dit boek miste, waren fijne receptjes om alle theorie ook tot uitvoer te brengen in de keuken. En tataaaaa! Daar was ineens Pauline Weuring, collega-blogger van de succesvolle foodblog Uitpaulineskeuken.nl. Zij maakte een kookboek vol met de heerlijkste gerechten, allen Voedselzandloper-proof. Uiteraard prijkt ook dit kookboek in mijn kast. Of nou ja, op mijn aanrecht. De kast haalt ’ie vaak niet eens omdat ik er met grote regelmaat iets lekkers uit maak. Op mijn blog kwamen al veel op dit kookboek geïnspireerde recepten voorbij. Zoals deze heerlijke homemade granola, verse theetjes, bananenbrood en deze leuke groente-ei muffins. Het kookboek is ontzettend divers: van smoothies tot hoofdgerechten en van ontbijt tot snacks. Allemaal makkelijk te makkelijk en zeer smakelijk! Het Voedselzandloper Kookboek

Wat moet je doen om dit kookboek te winnen?

 • Like de Facebook page van I Love Health en die van schrijfster/blogger Uit Pauline’s Keuken.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. Die winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staan de namen van de winnaars vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Liefs,

Daisy a.k.a. Oprah 🙂

Ongeduldig typje en kun je niet wachten totdat je weet of je het boek gewonnen hebt!? Herkenbaar! Je kunt het boek via deze link bij Bol.com kopen of via deze shoplet van Bol.com. Super handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

477 reacties

 1. Ik doe mee omdat ik deze zomervakantie de zon op ga zoeken en daar hoort echt een bikinibody bij. Die krijg je niet alleen van sporten maar heb ook wat gezonde recepten nodig!

 2. Eindelijk heb ik het boek ‘De voedselzandloper’ gelezen en wat een eye-opener is dat, dit zou de perfecte aanvulling zijn om mijn leven te veranderen, ik ben al een paar weken bezig en ik kan wel zeggen: I LOVE HEALTH!

 3. Door omstandigheden eet ik weer regelmatig bij mijn ouders. Mij moeder kan ontzettend lekker koken, dit is ook wel te zien aan haar maat. Daar in tegen heeft ze hart problemen en zou ze meer moeten bewegen en gezonder moeten eten. Dit geldt ook voor mijn chronisch zieke broertje. Ik denk dat voeding hun gezondheid kan verbeteren. Door middel van dit boek hoop ik haar wat meer inspiratie te geven om gezonde gerechten te koken voor ons gezin ( en de rest van de familie

 4. Ik ga in oktober proberen een halve marathon te rennen. Voor ik zo ver ben moet ik nog behoorlijk wat kilo’s kwijt raken. Ik denk dat dit boek me hier heel goed bij kan helpen!!

 5. Wil graag een ommekeer gaan maken met mijn slechte eet gewoontes, wil graag kunnen zeggen dag overgewicht, welkom gezond lichaam! !!

 6. Tot ik 21 was, at ik amper groenten. Vlak voor mijn 22e verjaardag heb ik besloten wat meer groenten te gaan eten. Nu eet ik bijna alle groenten en kan ik er van genieten. Dit boek kan voor mij een weg zijn om mijn gezind eetpatroon te verruimen, en dat mrt lekkerr gerechten.

 7. Na 20 jaar strijd tegen heftige eetstoornis en diëten kan ik nu ook eindelijk roepen: I LOVE HEALTH. Ik ben elke dag nog op ontdekkingstocht naar al het lekkere gezonde eten en zou het als een feestje ervaren weer zo’n mooi boek vol inspiratie in te kunnen duiken!Wat ik ook weer graag deel met anderen…

 8. Ik doe mee met deze winactie, omdat ik graag gezonder wil leven en daardoor mijzelf ook beter te voelen.
  Ik verwacht veel te hebben aan dit boek.

 9. ‘k wil hem al erg lang hebben maar kan het me op het moment niet veroorloven. Tot nu toe bedenk ik voornamelijk mijn eigen recepten en doe ik mijn best om volgens de eetstijl te leven die in het voedselzandloper kookboek beschreven wordt. dat lukt aardig, maar ik denk dat ik met het kookboek een stuk verder zou komen =)

 10. Een etentje met manlief thuis, een etentje bij vrienden, een hapje op het terras of een fijne picknick in het park. I looooove it! Helaas al een aantal jaar PDS en dus moet ik erg opletten wat ik wel/niet kan eten. Wat voorbereidingen zijn dan vaak wel nodig. Een aantal recepten zijn al favoriet, bij mezelf en ook bij mijn gasten. Misschien kan ik met dit boekje mijn lijstje wel uitbreiden!

 11. Aah omdat ik het maar niet voor elkaar krijg om gezond te snacken/koken met de feestdagen! Resultaat? 2 kilo erbij, opgeblazen gevoel en een slechte huid! Een beetje nieuwe inspiratie zou voor mij wonderen doen om mijn doel “gezonder en gelukkiger leven” te realiseren en te belonen. Happy holidays♡ x

 12. Ik kan een heel verhaal gaan houden maar voor mij is het heel simpel…ik ben helemaal fan geworden door Daisy van het belang van gezond eten en wordt steeds enthousiaster door div site’s zoals Pauline’s keuken, zelfs mijn kinderen van 4 en 10 eten beter dan voordat ik hier mee bezig was!!!

  Stiekem toch een heel verhaal….

  Ik zeg heeeeel graag JAAAA tegen het Zandloper kookboek. Pleeeease….

  Groetjes Annedorien Rog-Gieling

 13. ik zou deze heel graag willen winnen , omdat ik na een moeilijke tijd mijn eetstoornis heb overwonnen. ik wil dmv gezond eten nog meer aankomen in gewicht ten einde mijn doelstelling te verwezenlijken en een stabiel en bovenal gezond gewicht te handhaven.Dit kookboek zal hier zeker een hele nuttige bijdrage aan leveren. Ik hoop echt dat ik hem win! <3

 14. Ja ik wil het boek graag winnen! Ik heb vanmorgen de courgettepannekoekjes gemaakt van deze site en was blij verrast dus graag meer van dat soort leuke recepten

 15. Ik doe graag mee! Inspiratie opdoen voor mijn werk als praktijk docent Horeca op een zmlk school. Op weg naar een gezonde schoolkantine!!!!