What’s New Januari 2017

Food, Health  /   - 

Een nieuw maandje, dus weer een hele rits met de leukste gezonde ontdekkingen van januari 2017! Speciaal voor jou, op een rijtje gezet. Komen ze!

Bakerline taartjes eten met Ellen Hoog

Een taartje eten zonder schuldgevoel? Love it! En dan smaakt ie ook nog eens als een echt taartje? Love it again! Bakerline doet het. Vorige week lanceerde het merk, samen met ambassadeur Ellen Hoog, hun taartjes. Je vraagt je af waarom je dit kunt eten zonder schuldgevoel? Bakerline taartjes zijn raw, organic, vegan en handmade. En vrij van soja, zuivel, geraffineerde suiker en gluten. Maar wel bomvol smaak en voedingstoffen. Dit betekent overigens niet dat ze caloriearm zijn, een veelgemaakte denkfout als je al deze gezonde eigenschappen hoort. Dus ook bij deze taartjes: met mate! Ik testte vorige week de match berry, en een half chocotaartje en vond ze beide erg lekker. Iets te vieren? Je bestelt Bakerline online. bakerline taartjes

Gezond afhalen met Deliveroo

Dat ‘afhalen’ per definitie ongezond is, is gelukkig allang verleden tijd. Deliveroo heeft daar zeker een belangrijk steentje aan bij gedragen. Als ik onverwachts overwerk of gewoon eens geen zin heb om lang in de keuken te staan, bestel ik graag via Deliveroo. Ik kreeg deze week een berichtje van hen dat ze écht heel leuk gezond aanbod hebben. En dat klopt! Dus dat deel ik graag met je. De top 5 healthy picks via Deliveroo:

  1. Poke Bowls – Een van dé foodtrends van 2017. Je bestelt deze healthy bowls bij Poké Perfect in Amsterdam, Poké Bowl in Rotterdam of Poké Delicious in Utrecht.
  1. Hummus – Er zijn maar weinig dingen die lekkerder (en gezonder!) zijn dan een schaal hummus met verse pita’s en groenten. De lekkerste bestel je bij Sir Hummus!
  1. Uitgebreide salades – Geen saaie salades, maar heerlijke, kleurrijke maaltijdsalades. En die bestel je bij Roots, SLA en Venkel.
  1. Juice it away – Start het jaar fris en clean met de lekkerste en meest gezonde sapjes van onder meer Stach, LiteDark, BlendBar en Juice & Salad.
  1. Healthy pleasures – Nog een lekkere trend: gezond junkfood! Bestel je healthy kapsalon, shoarma en taartjes bij SNCKBR in Amsterdam en – binnenkort – Eindhoven!

deliveroo

Soep maken met je Bianco di Puro blender

Vorige week was ik bij de lunch van het blendermerk Bianco di Puro. Ik kende het nog niet en werd vooral verrast door de toffe designs van de blenders, maar ook door de kwaliteit ervan. Deze mag dus absoluut niet ontbreken in het What’s New januari 2017 rijtje. Je maakt er soepen mee warm ín de blender, hakt er bijna een baksteen mee fijn en kunt aan sommige modellen zelfs je iPhone opladen… je kunt niet zonder 😉 Ik heb mij laten vertellen dat de blenders van Bianco di Puro samen met Vitamix aan de top staan, maarrrrrr, uiteraard zijn deze Bianco’s net wat beter, aldus het merk. Ik weet in elk geval dat ik ze mooi vind en dat ik onder de indruk was van de demo: in een handomdraai een warme soep uit de blender, notenpasta’s, smoothies en spreads. Vanaf €279, te koop bij Bol.com. 

Bianco di puro blender
Mijn lievelingskleur!

Lunchen @ SNCKBR

Ik schreef al eerder over SNCKBR Amsterdam: de snackbar zonder patatje oorlog. Maar wel met ontzettend lekker, gezond eten, zonder dat het saai en suf is. Je kunt je vent dus ook met een gerust hart meenemen. Ik vierde er vorig jaar mijn 30e verjaardag met een goed diner. En afgelopen maand heb ik er twee keer geluncht. Soepje, sapje, gember theetje, salade en een broodje. Dat waren wel twee lunches, dat begrijp je. Erg geslaagd! Ik wilde net even spieken wat mijn favoriete gerechten van de kaart waren, maar ik zie dat er een nieuwe menukaart is. Mmmm! Tijd om snel weer te gaan! De humus superbowl en de skinny bitch klinken namelijk te lekker! Lunchen bij SNCKBR kan zowel op de Kinkerstraat als op de van Woustraat.

The Humus Superbowl, snckbr
The Humus Superbowl…

SLA Detox Days

Bij SLA kun je tegenwoordig niet alleen terecht voor de lekkerste salades (ik at er gister nog een… mmmm zo lekker!), maar ook voor een heuse detox van 3 dagen. Ik deed ‘m en ben echt enthousiast. Net als mijn vriend trouwens! Het belangrijkste verschil met een normale sappenkuur is dat je bij SLA wel mag eten. En ook nog eens lekker. ’s Ochtends een smoothie bowl, ’s middags een grote salade, ’s avonds soep met groenten en tussendoor sapjes en thee. Prima te doen! Wie zei dat een detox saai is?! Je kunt drie varianten doen. Ik ging voor de vegan versie en die was goed te doen en erg lekker! sla detox days smoothie bowl sla detox days smoothie bowl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties