What’s new – januari 2016

Food, Health  /   - 

Het is al weer een tijdje 2016, wat gaat dat toch snel! Gelukkig waren er een heleboel leuke nieuwe dingen deze maand. Van gezonde groene sapje tot tussendoortjes door de brievenbus. We like! In deze what’s new van januari weer onze healthy favorieten op een rijtje, enyoy!

Naked Juice

De sapjes van Naked zijn 100% natuurlijk, zitten vol groentes als broccoli, spinazie en boeren kool, en zijn zonder toegevoegde suikers! En dat gebeurt niet vaak bij de ‘gewone merken in de supermarkt’. Maar toch zijn ze lekker zoet door fruit als ananas, kiwi en appel. De sapjes zijn niet alleen lekker, ze geven je ook een energieboost. Met dit green machine sapje krijg je onder andere 50% van je dagelijkse behoefte aan vitamine A binnen. Ook verkrijgbaar in 2 andere smaken: de blue machine (met o.a. bosbassen) en red machine (o.a. met aardbei).

whats new januari

Nootje

Vind jij het ook best lastig om je dagelijks portie nootjes in je eetpatroon te verwerken? Niet getreurd, In dit boek vind je maar liefst 70 uiteenlopende recepten waarin noten worden gebruikt. Baksels, gerechten sapjes, noem maar op! Daarnaast vind je uitgebreide achtergrondinformatie over onder andere verschillende voedingsstoffen per soort noot. Het boek ziet er mooi uit met grote foto’s en een duidelijke uitleg. Aanrader! Het is een zusje van het boek Havermoutje, wat je vast niet ontgaan is afgelopen jaar. Je koopt het boek hier bij Bol.com. whats new januari

Maak je niet dik

In maak je niet dik legt William Cortvriend op een wetenschappelijke manier uit hoe je gezonder, aangenamer en langer kunt leven door je allerdaagse levenstijl aan te passen. Hij rekent af met hypes en populaire diëten en onderbouwd zijn conclusies op een wetenschappelijke maar begrijpelijke manier. Hierdoor blijft het toch een heel toegankelijk boek! Je kunt het boek hier bestellen.

BitesWeLove

BitesWeLove is een service die je elke week 4 verantwoorde tussendoortjes via de post opstuurt. De zakjes zitten vol noten, zaden, super fruits en chocolade in porties van 40 tot 50 gram. Allemaal zonder onnatuurlijke geur-, kleur- of smaakstoffen. Ze hebben inmiddels meer dan 50 verschillende bites in het assortiment. Je kunt via de website makkelijk aan geven wat je wel of niet lekker vindt zodat je elke week een gepersonaliseerd voorraadje tussendoortje krijgt opgestuurd. Leuk! En lekker! Meer info vind je op de website.

whats new januari

JustNuts Spicy Bars

Nog meer gezonde tussendoortjes! De repen van JustNuts komen nu ook in spicy varianten! En ja, dat is heel erg lekker. In het begin is het even wennen omdat je toch vooral zoete repen gewend bent. Maar ik moet zeggen dat ik deze nu al lekkerder vind! De repen van Just Nuts zijn 100% biologisch, glutenvrij en er zitten geen geraffineerde suikers in. Het is een soort mueslireep dus, maar dan met Cajun, Ras El Hanout, BBQ spicy of Curry smaak. Zeker het proberen waard. JustNuts is onder andere te bestellen via de website.

whats new januari, justnuts

Fit Twenty Six – pop up gym

Amsterdammers opgelet: ons stadje is weer een nieuwe gym rijker! En wel een hele bijzondere. Het is een pop-up gym in het nieuwe deel van Amsterdam Centraal station. Er worden dagelijks high intensity workouts van 20 minuten gegeven. Teleurgesteld dat het wéér in Amsterdam is? Don’t be! Fit Twenty Six zal op (bijna) ieder Centraal Station van NL verschijnen. Fit Twenty Six is een traveling gym die reist door heel Nederland om deelnemers in 6 weken een kick-start tot een healthy lifestyle te geven. fit twenty six

Dat waren onze favorieten van deze maand! Heb jij nog leuke gezonde producten ontdekt de laatste tijd? Laat het ons dan vooral weten in de comments! 

xxx

Daisy & Mare

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

  1. De Nakd sapjes zijn heerlijk idd! Wat denk jij,..goed genoeg als een waardig ontbijt of niet? Die nieuwe hartige repen ga ik zeker proberen… jammie 😉

    1. Hoi Esther, je kunt het vergelijken met een smoothie. Als dat voor jou voldoende is als ontbijt, is dat prima. Ik heb liever iets vullenders met eiwitten en/of koolhydraten. Maar dat is persoonlijk.