What’s New // februari 2018

Food, Health  /   - 

En het is inmiddels alweer februari 2018. Wat vliegt de tijd, vinden jullie ook niet? Maar dat vinden we bij ILH helemaal geen ramp hoor, aangezien we weer lekker richting de zomer gaan! Anyway, een nieuwe maand, dus ook weer een nieuwe What’s new. Wij hebben weer wat nieuwe, toffe, lekkere en leuke dingen voor je op een rij gezet.

Plantly vegan yoghurt

Zoals de naam al aangeeft, is Plantly een vegan en natuurlijk yoghurtje. Naast de smaak kokos, kun je ook kiezen uit mango-kokos. Een handje noten of muesli er door heen en je hebt binnen een handomdraai een lekker en verantwoord ontbijtje of lunch op tafel staan. Plantly is te koop bij alle Plus supermarkten.

Tony’s Chocolonely paasreep

Gevonden.. hij zit gewoon in deze reep! Tony’s paasreep heeft sinds februari een nieuwe smaakcombinatie: melkchocolade met merengue en ’n zuurtje van citroen. Klinkt niet verkeerd toch? En of het nu Pasen is of niet, er is altijd wel een plekje voor een lekker stukje Tony’s!

People’s Place Gym

Gym meets Night Club in de nieuwe People’s Place Gym. Wat een gaaf idee!  Voor wie nog steeds denkt dat sporten saai is, boek vooral eens een lesje bij deze nieuwe en toffe gym. Van intervaltrainingen tot boksen, er is voor ieder wat wils. Voor 12 euro kun jij twee lessen proberen. Eerst alleen voor personeel van Tommy Hilfiger, nu voor iedereen! Met lessen van de bekende Olivia Cooney! je vindt People Place Gym aan de Danzigerkade 207 in Amsterdam. 

Oerbouillon

In New York hebben de soja latte plaats gemaakt voor bone broth, oftewel een shotje van vers getrokken bouillon van runderbotten. Het klinkt wellicht wat gek: bouillon gemaakt van botten als gezond alternatief voor koffie, maar toch is dit drankje hot! Over de hele wereld duiken bouillonbars op die de vloeistof als dé warme drank van de toekomst proberen te positioneren. En op zich is dat niet zo gek. Toen ik hoorde van deze nieuwe hype, moest ik eigenlijk gelijk denken aan de kippenbouillon van mijn oma; het wondermiddel voor zo’n beetje al je kwalen en het voorkomen ervan. Dat deze Oerbouillon dus wordt bestempeld als een zeer healthy drankje, geloof ik direct. En als we de verhalen mogen geloven, dan schijnt dit drankje dus echt iets goeds te doen voor ons lichaam. Van je spieren en huid tot aan je darmen en botten.

 

Dat was ‘m weer! Heb jij nog leuke nieuwe producten of merken ontdekt de laatste tijd? Laat het ons weten in de comments!

Liefs

Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *