MÄT Dino foods for kids! Izzy = fan!

Baby & zo, Food, Good Food Spot, Health  /   - 

Al een tijdje mag ik als eerste ‘ambassadeur’ in Nederland van het Zweedse merk MÄT de producten thuis testen. Test team Izzy & mama! En we testen met veel plezier 😉 Nu de producten ook daadwerkelijk verkrijgbaar zijn in Nederland mag ik er dan eindelijk over vertellen!

MÄT Foods is een Zweeds merk dat smaakvolle, gezonde producten maakt voor jonge gezinnen. Niet alleen lekker en een bewuste keus, maar zoals ze zelf zeggen ‘Making Organic Fun’. mät foods

MÄT = fun!

Ja zeker fun! MÄT heeft twee soorten ontbijtgranen:

  • Fruity stars met banaan smaak; vrolijk gekleurde cereals
  • Cocoa puff, een soort chocolade pops, gezoet met banaan en dadel

Beiden verpakt in een kleurrijke Dino verpakking met op de achterkant een kleurplaat.

Win win dus. Want mama schotelt kiddo een gezond maal voor. En de kiddo in kwestie wordt helemaal blij van de gezellig gekleurde stervormige cereals en mag erna ook nog eens kleuren op de Dino verpakking.

Bij ons werkt het. Izzy is momenteel op zijn zachts gezegd ‘niet de beste eter’ (het is een fase het is een fase…). Maar zodra ze me mag helpen met het klaarmaken van haar ontbijtje, en zelf een graai mag doen in een van de Dino-verpakkingen, is ze er als de kippen bij en eet ze het ook nog eens op. Klinkt normaal. Maar is het niet 😉 mät foods

En dit boefje loopt elke dag ook wel een paar keer naar de la waarin de ontbijtgranen staan, en dan pakt ze er stiekem een handje uit… even snacken. Vooruit meid. Ik keur het goed.

Want: geen toegevoegde suikers, vezelrijk en biologisch!

Hoe eten wij de cereals?

Nou zoals ik zei, eet Izzy ze zo uit de verpakking, op eigen initiatief. Maar de bedoeling is, dat ze gewoon door haar ontbijtje gaan! Dan maak ik een kommetje met fruit en (soja) yoghurt en dan de MÄT cereals erover heen! In het weekend bak ik vaak bananen pannenkoekjes en mag Izzy ze zelf versieren met de MÄT cereals.

Meer dino’s en fun!

En die fun factor zit ‘m niet alleen in de ontbijtgranen, maar ook in de Dino-chipjes van MÄT. Wederom super leuke zakjes met daarop een gezellige Dino afgebeeld. De chips zijn verkrijgbaar in twee smaken:

  • kaas
  • tomaat

Het zijn knapperige en lekkere chips in de vorm van kleine T-rex dino’s. Het zijn kleine kinderportie zakjes, ideaal om uit te delen of mee te nemen voor onderweg. Iz vindt ze heerlijk, en (vertel het niet verder!) ik ook 😉

De Dino chips zijn ook glutenvrij, rijk aan vezels en biologisch.

MÄT kopen?

Want ja, dat wil je nu!

Op dit moment is MÄT foods uitsluitend verkrijgbaar in de Winkel op Wielen, ook wel de WOW-bus genoemd! Dit is de SRV-bus die we nog wel van vroeger kennen, maar dan in een nieuw jasje. Met allemaal toffe merken met een goed verhaal. Zoals MÄT dus. Afgelopen week namen Izzy en ik een kijkje in de bus. Iz was niet weg te slaan achter het stuur, en ik dronk een lekkere kop cappuccino tijdens het shoppen.

De WOW rijdt routes in Amsterdam en in de omgeving, zoals bijvoorbeeld in Haarlem, ’t Gooi, Amstelveen, Muiden en Noordwijk. Maar check vooral de site van de WOW voor de routes!

mät foods mät foods

Liefs!

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *