#LESSISMORE Afslankprogramma E-Book!

Food, Health, Recepten  /   - 

Yes! Met trots mag ik je vertellen dat het #LESSISMORE afslankprogamma E-book weer te downloaden is, net als vorig jaar!! Samen met food coach Susanne Verzuu van Foodfulness heb ik een 4 weken durend afslankprogramma samengesteld. Het is een E-book met 4 volledig uitgewerkte weekmenu’s en 46 easy, gezonde en slanke recepten.

Wil je wat kilo’s kwijt? Staten met gezonder eten? Dan is het #LESSISMORE afslankprogramma echt wat voor jou. Ik hoor vaak dat men het fijn vindt als alles wordt voorgekauwd qua eetschema bij het afvallen. Logisch! Dat vind ik ook handig. Daarom hebben Susanne en ik dat voor je gedaan. Het schema hè. Het eten moet je zelf nog kauwen 😉 Niet meer nadenken, gewoon doen!

Omdat het e-book vorig jaar zo’n succes was, hebben we besloten het met een paar kleine aanpassingen, gewoon weer te verkopen! En nog meer mensen blij te maken met Less is More!

Wat kun je verwachten van het E-book?

 • 75 pagina’s
 • 4 volledig uitgewerkte weekmenu’s
 • 46 easy en slanke recepten
 • Samengesteld door gediplomeerd food coach
 • Ingrediënten zijn bij de gewone supermarkt verkrijgbaar
 • De recepten zijn simpel
 • Het hele gezin kan mee-eten

Prijs & korting E-book!

Het e-book kost slechts €12,50. Maar je kunt het t/m maandag 2 januari downloaden voor de prijs van €10,-! Daarna geldt de normale prijs van €12,50. Zo kunnen we met zo veel mogelijk health lovers op 2 januari starten met #LESSISMORE! Less is more afslankprogramma e-book januari 2017 early birds 10

Waarom zo goedkoop? Omdat Less More is. Toch?! 😉

Reviews Less is More januari 2016

Honderden deelnemers deden vorig jaar mee met Less is More. En met succes! Lees hier de reviews van deelnemers van vorig jaar!

Meer over Less is More

Met I Love Health geloof ik in puur en echt eten. Geen toegevoegd suiker. Geen e-nummers. Zo zijn de recepten en weekmenu’s in het E-book ook. Ik eet niet raw, niet paleo, niet vega(n). Ik ben niet bang voor gluten en lactose. Zo is het boek ook. Eigenlijk zoals je van I Love Health gewend bent: gewoon gezond, zonder poespas! Het is een mooie mix van vega(n), vlees en vis. Maar als je vega(n) eet, worden er ook opties voor jou gegeven.

Op I Love Health gaat het om gezond leven. Niet persé om afvallen. Maar gezond afvallen is wel weer een onderdeel van gezond leven. Ik zal daarom nooit crash diëten of gekke afvalmethoden promoten op mijn site. Ik sta voor gezond leven. Daarom moet afvallen ook op een gezonde manier gaan. Anders houd ik mij er ver vandaan. Het #LESSISMORE afslankprogramma is afvallen op verantwoorde wijze. Susanne begeleidt dagelijks cliënten in haar praktijk die willen afvallen. En met succes! Dat heb ik van dicht bij kunnen zien. Ze is een topper!

Ook als je niet wilt afvallen, kun je natuurlijk mee doen met het programma. Het is ‘gewoon gezond’ eten en je zou de porties dan iets kunnen vergroten. Het is in elk geval een super easy uitgewerkt menu voor 4 weken, met gezonde recepten en gerechten. Dus als je vaak inspiratieloos bent als het op gezond eten aankomt, is dit programma ook ideaal voor je.

Oké? Doe je mee met het #LESSISMORE afslankprogramma?

Je mag natuurlijk starten wanneer je wilt. Vandaag, morgen, 1 januari, 2 januari, 4 januari of 18 februari of 23 mei… it’s up to  you! De hele maand januari staat in elk geval in het teken van #lessismore op I Love Health. Ik begin zelf op 2 januari met het programma. Leuk als we het met elkaar gaan doen! Download het e-book nu voor €10!

Liefs

Daisy & Susanne less is more januari 2017 ebook

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

27 reacties

 1. Hoi Daisy, er zijn alleen een paar kleine aanpassingen t.o.v vorig jaar toch? Ik heb dit vorig jaar gekocht/gevolgd, maar weet dus niet of het nu zinvol is dit dit jaar opnieuw aan te schaffen. Groeten Fardau

  1. Hi Fardau,
   Als je ‘m vorig jaar al hebt gekocht, hoef je ‘m niet weer te kopen. Hij is vrijwel het zelfde. We willen ‘m nog een x aanbieden (met wat kleine aanpassinkjes) voor wie ‘m nog niet heeft. Jij kan gewoon weer mee doen met je boek van vorig jaar! Ben je al lid van de Facebook groep? liefs, daisy

  1. Hi Cemile, in het ebook gaan we niet echt in op bewegen, focus ligt op voeging. Op de blog zelf gaan we uiteraard wel in op bewegen. liefs Daisy

 2. Hoi hoi! Ik heb het e-book besteld maar geen e-mail ontvangen. Wel kon ik het e-book direct openen op mijn mobiel. Verder niet terug te halen in mijn mail box. Liefs

 3. Een uur geleden besteld en betaald, maar zowel de directe link als die in de email doet het niet. Krijg de melding: sessie is verlopen, moet binnen 7 dagen gedownload worden. Dit krijg ik op mijn telefoon en tablet. Wat nu?