Je goede voornemens met Yespers

Food  /   - 

Vertel! Wat is jouw goede voornemen? Of heb je er misschien wel meerdere? Je bent in elk geval niet alleen. Afvallen staat bij menig Nederlander op nummer 1 als het gaat om goede voornemens. Maar ook sporten en gezonder leven scoren hoog. En nu juist van die laatste – gezond(er) leven – ben ik voorstander. Ik probeer je het hele jaar met I Love Health te ‘coachen’ op het gebied van het maken van gezonde keuzes. Maar in januari leg ik daar de focus nog eens extra op. Deze maand staat in het teken van ‘Less is More’. Denk aan: minder e-nummers, minder toegevoegd geraffineerd suiker, minder kilo’s, minder calorieën en minder ingrediënten. En met dat in gedachten, vertel ik je heel graag nog eens over Yespers.

Yespers? Nee, da’s niet mijn nieuwe vriend. Yespers is een nieuw merk met heerlijke ‘smoothiespreads’, waar ik ontzettend fan van ben. Eerder schreef ik deze review er al over. yespers

Waarom past Yespers bij jouw goede voornemens?

  • 100% natuurlijk
  • geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
  • zonder conserveringsmiddelen
  • alleen vruchtsuikers*
  • vrij van allergenen zoals gluten en lactose
  • laag in suiker**
  • laag in calorieën**
  • laag in vet**

*Er is geen geen WITTE suiker toegevoegd aan Yespers, maar wel appelsapconcentraat (geconcentreerde vruchtensuiker). Desalniettemin zit er verhoudingsgewijs heel weinig suiker in, zoals je in de grafiek verder in de blog kunt zien.

**in vergelijking tot ander broodbeleg. Zie grafiek.

Je ziet: Yespers is helemaal Less is More – en past dus hartstikke goed bij jouw goede voornemens. yespers fruit & groente spreads

Wat kun je met Yespers?

De spreads van Yespers zijn ontwikkeld met het idee om een smoothie op je boterham te smeren. Leuk! En ook nog eens erg lekker, kan ik bevestigen na een testje. Maar je kunt nog veel meer de smoothiespreads. Het smaakt ook heerlijk door je yoghurt, over je mug cake, over je muesli en granola. Maar ook bij je toetje, een taartje of ijs is een schepje heerlijk.

Yespers is verkrijgbaar in 3 smaken: Mango en Ananas (mijn favoriet!), Bessen en Aardbei en Appel en Framboos.  what's new yespers Yespers is vanaf nu te koop bij Jumbo in het vegakoelvak, bij de grootste DekaMarkten naast de smoothies, MCD, Boon’s Markt, Boerenschuur, Agrimarkt en Kippersluis bij het gesneden fruit.

tabel zoet broodbeleg vergelijking yespers

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties

  1. Vandaag naar de jumbo geweest en de bessen aardbei smaak gekocht. Heerlijk op een verse speltboterham & vast op nog veel meer. Dit wordt een product dat standaard in mn koelkast komt. Thanks voor de tip!