WIN || 2 x I Love Health superfood pakket van Superfood Centre

Food, Win  /   - 

Zoals jullie wellicht weten komen al mijn superfoods van het Superfood Centre vandaan. Maar ook andere healthy stuff als noten, quinoa en mijn eiwitten haal ik er (zie mijn blog over eiwit shakes). Alle producten zijn er namelijk natuurlijk en zonder geraffineerde suikers en chemische toevoegingen. Een groot deel is ook nog eens biologisch en/of fair trade. Voor mij heel belangrijk! Wist je trouwens dat ik sinds kort op mijn site ook een webshop heb, waar ik mijn favoriete producten van het Superfood Centre koop? Maar dat terzijde.

Waar ik naar toe wil: ik heb samen met het Superfood Centre een I Love Health Superfood Pakket samengesteld, met daarin mijn favoriete producten. En ik mag twee van deze pakketten t.w.v. € 76,30 onder jullie verloten! WIN || I Love Health superfood pakket - I Love Health

Wat zit er in het Superfood Centre pakket?

Chia zaad, maca poeder en cacao poeder gebruik ik vrijwel dagelijks. Ze geven o.a. veel energie en daarom meng ik het vaak door mijn havermout voor het sporten (zie dit receptje).

Tarwegras neem ik ook dagelijks, maar dan op de nuchtere maag als shotje. In één keer een mega boost met vitamines en mineralen. 1 shotje tarwegras schijnt gelijk te staan aan 1 kilo groenten en fruit. Kom maar door met die vitamientjes!

Sinds een paar maanden neem ik ook vrijwel dagelijks eiwit shakes omdat ik meer krachttrainging ben gaan doen. Eiwitten zijn belangrijjk voor opbouw en herstel van je spieren. Soms meng ik het eiwit poeder door mijn smoothie, maar ook wel eens met alleen water.

Wat moet je doen om één van de pakketten te winnen?

 • Like de Facebook page van Superfood Centre en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij graag één van de twee I Love Health superfood pakketen wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET MEER DEELNEMEN. DE 2 WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT ONDER DE BLOG!

Kun je niet wachten op de uitslag? Je kunt het pakket mét korting kopen in onderstaande shoplet.
I Love Health superfood pakket van het Superfood Centre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

146 reacties

 1. Samen met een vriendinnetje zijn wij de strijd aangegaan om echt fit te worden en we zijn goed op weg! De kilo’s vliegen er, op een gezonde manier, van af. Dit doen we door te letten op onze voeding en veel te sporten. Dit pakket zou een extra motivatie en een duwtje in de rug zijn. Hihi onder het motto “train like a beast to become a beauty” zullen wij niet stoppen tot we ons doel gehaald hebben en dit pakket is weer een extra stapje in de goede richting!

 2. Ik ben best een gezondheidsfreak. Echter: behalve de cacaopoeder, heb ik nog geen kennis gemaakt met deze producten. (Eigenlijk met name doordat ik me nog niet verdiept heb in de toepassingen ervan.) Daar wil ik graag verandering in brengen.

 3. Ik kook graag voor mijn vrienden/medestudenten een gezonde maaltijd. Het is altijd leuk om te vertellen wat je gaat maken en dan die verraste gezichten te zien. Wanneer ze een paar happen op hebben, zijn ze eigenlijk altijd enthousiast! Mijn vriend en ik koken de hele week door gezonde maaltijden en kunnen het pakket dus goed gebruiken! Weg met de studentenpizza avonden en enjoy superfoods!

 4. ik zou dit pakket heel graag winnen; ik ga volgend jaar trouwen en wil er op mijn trouwdag super uitzien, en de superfoods zouden daar zeker bij helpen, naast alle work outs die ik doe natuurlijk! Helaas leef ik nu dus ook op een klein budget dus dit pakket zou een zeer welkom cadeau zijn!!

 5. Leuke actie! Ben steeds meer met superfoods bezig, in dit pakket zitten nog dingen die ik niet ken. Zelfs mijn man is ze aan het ontdekken. Zou super gaaf dit te winnen …. zoals alle andere deelnemers ook 😉

 6. Hé, ik ben de 100e liker, win ik dan n pakket? 🙂 Nee hoor. Nou ben ik toevallig net bij Vegabond geweest en daar heel veel lekkers gekocht, ik moet er immers n uur voor reizen. Daarom zou dit pakket naar n vriendin gaan, zij geniet enorm van deze producten maar kan ze zelf, als alleenstaande moeder, niet betalen. Heeel graag dus!

 7. Lekker experimenteren met superfoods! Ik ben vooral benieuwd of de maca poeder echt zoveel invloed heeft op je Libido zoals de Imca’s zeggen!

 8. Wauw! Wat een mega gave actie, ik doe graag mee! Ik zou super graag dit pakket willen winnen, jouw blog waas eigenlijk het eerste blog dat ik ging volgen omdat ik op zoek was naar nieuwe gezonde ontbijtreceptjes. Een tijdje daarna heb ik ook via het superfood centre een aantal superfoods gekocht. Een aantal hiervan zijn nu bijna op en ik vind het ontzettend fijn om deze te gebruiken. Daarom doe ik graag mee!

  Groetjes, Edmée

 9. Ik zou graag wat gezonder willen leven. Ik hoor steeds meer enthousiaste verhalen over superfood, maar het is best prijzig!! Tegenwoordig zijn er ook winkels die goedkopere superfoods aanbieden, maar vrees dat die kwaliteit erg slecht is. Zou dus graag een goed merk superfood proberen en als ik dan overtuigd ben geld uitgeven om het ook aan te schaffen.

 10. heb m’n vriend eindelijk overtuigd van superfood maar nu is het niet meer aan te slepen! Dit mooie pakket zou dus goed van pas komen voor mij en m’n vriend!

 11. Oeh, wat een geweldig pakketje valt er te winnen! Van maca, chia en cacao ben ik ook een groot fan! Heel veelzijdig en vrijwel altijd een lekkere en goede toevoeging 🙂 Over tarwegras heb ik veel gehoord en gelezen, maar mijn eerste shotje moet ik nog nemen en ik ben héél benieuwd welk effect dat zou hebben. Zelfde geldt voor proteïne poeder, waar ik wel bekend mee ben, maar nog weinig ervaring mee heb. En dat vind ik het fijne van dit pakketje; jij hebt positieve ervaringen met deze producten. En dus kan dit pakketje mijn gezonde(re), bewuste(re) lifestyle een flinke boost geven! Kom maar doorrr 😉

 12. Mijn doel is gezonder te leven. Niet alleen om mij beter te voelen maar ook om er beter uit te zien. Ik ben inmiddels gestopt met roken en probeer nu meer energie te krijgen door de juiste voeding te kiezen en meer te bewegen Ik hou van lekker eten dus dit is moeilijker dan stoppen met roken! Ik heb al wat superfood geprobeerd (zelfgemaakte granola) en ben benieuwd naar meer! Helaas is het niet echt goedkoop, dus ik zou echt gigantisch blij zijn met dit pakket!

 13. Tijdens mijn jaar reizen door Australië heb ik superfood leren kennen en kan sindsdien niet meer zonder. Toch is het voor als student zijnde niet altijd makkelijk om er een gezond eetpatroon op na te houden. Gelukkig is iedereen in ons studentenhuis helemaal superfood-fan! De staafmixer staat elke ochtend weer te brommen en de pannetjes havermout te pruttelen. Helaas hebben studenten maar een kleine portemonnee en dit pakket zal dan ook onwijs helpen.

 14. Ik zou echt heel erg graag kans maken op deze prijs. Sinds 4 weken loop ik hard, en ik heb echt de conditie van een wandelend tak. Na kei en kei hard trainen zit in nu op 9 minuten hardlopen, 1 minuut wandelen. Ik buffel gemiddeld 15 minuten om de dag, en dan heb ik ongeveer een afstand van 2 kilometer afgelegd. Echt een hele prestatie voor mij . Ken je dat het gevoel dat iedereen met hetzelfde bezig is? Net als dat je zwanger wilt worden en dat iedereen om je heen zwanger is? Nou dat heb ik dus met hardlopen. Iedereen lijkt te hardlopen en allemaal zo goed! En iedereen heeft het maar over die superfoods. Zal het dan echt zo goed zijn? Zal ik dan opeens de marathon lopen . Nee even zonder dollen, kunnen deze superfoods mij verder helpen? Ik wil het graag uit testen

 15. Mijn lieve vriendje ontpopt zich afgelopen maanden tot een heuse Popey, door zich meerdere keren per week in de sportschool te bevinden. En dat juich ik alleen maar toe, maar soms maak ik me zorgen om zijn spieropbouw. En aangezien ik graag goed voor hem zorg, zou ik dit fijne pakket graag voor hem winnen om hem te laten weten dat ik trots op hem ben!

 16. Met dit geweldige superfoodpakket
  beleef ik veel eetpret
  en weet ik dat ik iets gezonds en lekkers op tafel zet!
  Dan verwen ik mezelf met ‘superfood’
  en voel ik me goed!

 17. Ook ik ben veel aan het sporten en begonnen aan een gezonde leefstijl. Ik wil deze leefstijl graag overbrengen aan mijn stage klas (groep 6, 7, 8). Deze superfoods kan ik goed gebruiken als voorbeeld bij mijn lessenserie over voeding&gezondheid. Groetjes,
  Eva Geurken