WIN || 2 x I Love Health superfood pakket van Superfood Centre

Food, Win  /   - 

Zoals jullie wellicht weten komen al mijn superfoods van het Superfood Centre vandaan. Maar ook andere healthy stuff als noten, quinoa en mijn eiwitten haal ik er (zie mijn blog over eiwit shakes). Alle producten zijn er namelijk natuurlijk en zonder geraffineerde suikers en chemische toevoegingen. Een groot deel is ook nog eens biologisch en/of fair trade. Voor mij heel belangrijk! Wist je trouwens dat ik sinds kort op mijn site ook een webshop heb, waar ik mijn favoriete producten van het Superfood Centre koop? Maar dat terzijde.

Waar ik naar toe wil: ik heb samen met het Superfood Centre een I Love Health Superfood Pakket samengesteld, met daarin mijn favoriete producten. En ik mag twee van deze pakketten t.w.v. € 76,30 onder jullie verloten! WIN || I Love Health superfood pakket - I Love Health

Wat zit er in het Superfood Centre pakket?

Chia zaad, maca poeder en cacao poeder gebruik ik vrijwel dagelijks. Ze geven o.a. veel energie en daarom meng ik het vaak door mijn havermout voor het sporten (zie dit receptje).

Tarwegras neem ik ook dagelijks, maar dan op de nuchtere maag als shotje. In één keer een mega boost met vitamines en mineralen. 1 shotje tarwegras schijnt gelijk te staan aan 1 kilo groenten en fruit. Kom maar door met die vitamientjes!

Sinds een paar maanden neem ik ook vrijwel dagelijks eiwit shakes omdat ik meer krachttrainging ben gaan doen. Eiwitten zijn belangrijjk voor opbouw en herstel van je spieren. Soms meng ik het eiwit poeder door mijn smoothie, maar ook wel eens met alleen water.

Wat moet je doen om één van de pakketten te winnen?

 • Like de Facebook page van Superfood Centre en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij graag één van de twee I Love Health superfood pakketen wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET MEER DEELNEMEN. DE 2 WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT ONDER DE BLOG!

Kun je niet wachten op de uitslag? Je kunt het pakket mét korting kopen in onderstaande shoplet.
I Love Health superfood pakket van het Superfood Centre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

146 reacties

 1. .. hoor de laatste tijd in mijn omgeving veel mensen over Superfood spreken. Ik ben nog van de oude stempel, denk dat het met mijn eetgewoontes wel goed zit.. M A A R laat mij, -zeker als het gratis is- graag overtuigen van het nut hiervan.. Ben benieuwd.

  Was trouwens al fan van njullie beiden op Facebook

 2. Waarom ik graag dit pakket wil winnen? Samen met een goede vriendin van mij zijn we de laatste maanden veel bezig met niet alleen lekker, maar ook gezond eten. Binnenkort gaat ze de halve marathon lopen en hiervoor trainen we wel is samen zodat zij gemotiveerd blijft. Het lijkt me ontzettend leuk om met dit pakket iets extra’s aan onze gezonde doelen te kunnen doen.
  Of we nou winnen of niet, je hebt een super leuke site en we zullen je inspirerende recepten zeker blijven gebruiken!

  1. Oepsie ging wat mis!

   Zou graag deze producten willen uitproberen nu ik bezig ben met meer sporten en op mijn voeding aan het letten ben om genoeg te eten en de juiste dingen te eten terwijl ik veel sport

 3. Al een aantal weken bezig met de leefwijze zoals Amber Alberda het in haar boeken beschrijft. Ik voel mij er heel goed en energiek bij. Dit pakket sluit enorm goed aan bij deze leefwijze.

 4. Ik zou dit pakket willen winnen om te gebruiken voor het herstel na mijn (neus)poliep operatie.
  Doordat ik nu beperkt ben in wat ik kan doen met sporten, is gezond eten helemaal een issue. Maar ook straks tijdens en na de herstel periode!

 5. Supermooi pakket! Zou fijn zijn voor mij, aangezien ik nog herstellende ben van pfeiffer en ik graag wat energie kan gebruiken! Vooral handig voor het feit dat ik als docent werk en dus veel energie kwijtraak aan de studenten! Hoef ik geen peper in mijn reet te stoppen 😉

 6. Super leuke actie!
  Ik ben de laatste tijd meer met superfoods aan het proberen en dit pakket is een leuke aanvulling voor wat ik tot nu toe in huis heb 🙂

 7. Super leuke actie! Ik ben heel erg aan t ontdekken wat goed is voor mijn lijf. Jarenlang ontzettend veel buikpijn gehad en sinds een poos heb ik heel mijn voedingspatroon omgegooid en eet ik heel anders. Ik voel me er stukke beter bij! Ook superfoods horen daarbij, dus ik heb wel oren naar dit pakket! Leuke actie en ga zo door met je site, ik lees je posts met plezier en haal er veel inspiratie uit!

 8. Wat een geweldige actie! Mijn vriend en ik zijn sinds korte tijd aan het blenden/juicen geslagen en kunnen wel wat nieuwe soorten superfoods gebruiken! (en recepten trouwens). Vooral nu ik zwanger ben geef ik mijn lichaam graag een boost, en mijn baby gezonde stoffen door. Dus kom maar op met dit pakket! 🙂

 9. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen voor een vriendin van mij. Ze is pas gediagnostiseerd met de ziekte van Crohn en moet veel rekening houden met wat ze eet omdat ze anders veel pijn krijgt.

  Volgens haar dietiste kunnen superfoods positief werken op haar darmen en ze geeft zelf ook aan dat ze minder last heeft van buikpijn als ze dit regelmatig eet. Ik weet dus zeker dat ik haar hier een groot plezier mee zal doen en dat ze ervan zal genieten!!

 10. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen voor een vriendin van mij. Ze is pas gediagnostiseerd met de ziekte van Crohn en moet veel rekening houden met wat ze eet omdat ze anders veel pijn krijgt.

  Volgens haar dietiste kunnen superfoods positief werken op haar darmen en ze geeft zelf ook aan dat ze minder last heeft van buikpijn als ze dit regelmatig eet. Ik weet dus zeker dat ik haar hier een groot plezier mee zal doen en dat ze ervan zal genieten!!

 11. Ohhh wauuuwww dit is een super pakket!
  Ik ben ontzettend moe en heb allehande stresskwaaltjes. Ik probeer daarom zo gezond mogelijk te eten en weinig te snoepen (stop suiker :-p). Vooral dat laatste is soms erg moeilijk. Door vermoeidheid schreeuwt je lichaam om een suikerkick! Maar dat is een vicieuze cirkel… ik zou het mooie pakket graag willen winnen om de healthontdekking verder aan te gaan en verder tot uitvoer te brengen. Ik probeer al her en der wat uit. Als student moet dat in etapes 😉 en ik wil de producten delen met mijn familie. Zij zijn hier ook in geintereseert. En samen gezond oud worden is het mooiste!
  Hele toffe actie 🙂 en aan iedereen: of je het nou wint of niet: zet m op!

 12. Bijna 20 kilo afgevallen in korte tijd m.b.v. Een intens dieet. Nu mijn levensstijl omgooien en mijn nieuwe ik onderhouden! Dit pakket zou, naast alle mega lekkere en gezonde recepten hier, enorm helpen om nog gezonder te eten!!!

 13. Ik heb sinds 3mnd mijn levensstijl om gegooid! Merk dat ik daar goed op reageer. Wil zelfs van de week gaan beginnen met groene smoothies.. Zo’n pakket is dan ook van harte welkom en een steuntje in de goede richting! #ilovehealth

 14. Waarom ik graag dit pakket zou willen winnen is omdat die enorm past bij mij nieuwe gezonde levensstijl! Ik wil al heel lang graag eens tarweveld proberen. Ook zou ik de rest goed kunnen gebruiken bij mijn nieuwe gezonde levensstijl, zeker aangezien mijn budget het niet altijd toe laat om alles te kopen:( dit zou ook een heel leuk cadeautje zijn voor mijn verjaardag, want ik ben binnenkort jarig