WIN || 2 x I Love Health superfood pakket van Superfood Centre

Food, Win  /   - 

Zoals jullie wellicht weten komen al mijn superfoods van het Superfood Centre vandaan. Maar ook andere healthy stuff als noten, quinoa en mijn eiwitten haal ik er (zie mijn blog over eiwit shakes). Alle producten zijn er namelijk natuurlijk en zonder geraffineerde suikers en chemische toevoegingen. Een groot deel is ook nog eens biologisch en/of fair trade. Voor mij heel belangrijk! Wist je trouwens dat ik sinds kort op mijn site ook een webshop heb, waar ik mijn favoriete producten van het Superfood Centre koop? Maar dat terzijde.

Waar ik naar toe wil: ik heb samen met het Superfood Centre een I Love Health Superfood Pakket samengesteld, met daarin mijn favoriete producten. En ik mag twee van deze pakketten t.w.v. € 76,30 onder jullie verloten! WIN || I Love Health superfood pakket - I Love Health

Wat zit er in het Superfood Centre pakket?

Chia zaad, maca poeder en cacao poeder gebruik ik vrijwel dagelijks. Ze geven o.a. veel energie en daarom meng ik het vaak door mijn havermout voor het sporten (zie dit receptje).

Tarwegras neem ik ook dagelijks, maar dan op de nuchtere maag als shotje. In één keer een mega boost met vitamines en mineralen. 1 shotje tarwegras schijnt gelijk te staan aan 1 kilo groenten en fruit. Kom maar door met die vitamientjes!

Sinds een paar maanden neem ik ook vrijwel dagelijks eiwit shakes omdat ik meer krachttrainging ben gaan doen. Eiwitten zijn belangrijjk voor opbouw en herstel van je spieren. Soms meng ik het eiwit poeder door mijn smoothie, maar ook wel eens met alleen water.

Wat moet je doen om één van de pakketten te winnen?

 • Like de Facebook page van Superfood Centre en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij graag één van de twee I Love Health superfood pakketen wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET MEER DEELNEMEN. DE 2 WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT ONDER DE BLOG!

Kun je niet wachten op de uitslag? Je kunt het pakket mét korting kopen in onderstaande shoplet.
I Love Health superfood pakket van het Superfood Centre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

146 reacties

 1. Lieve allemaal!
  De 2 winnaars van de twee I Love Health superfood pakketten van het Superfood Centre zijn bekend:

  Murat Erdogan
  Chriss van Pul

  Van harte gefeliciteerd!!!
  Willen jullie aub een mail sturen naar info@ilovehealth.nl, o.v.v. winnaar Superfood pakket, met daarin jullie adresgegevens. Dan geef ik dat aan het Superfood Centre door en komt het pakket zsm jouw kant op.

  Veel plezier er alvast van.

  Alle andere deelnemers… dank jullie wel voor alle leuke reacties! Ik zal snel weer voor een andere, leuke winactie zorgen.

  Liefs,
  Daisy

 2. Ik merk dat mijn lichaam moe is. Ik moet meer bewegen en sporten. Nu kan ik best wel een steuntje in de rug gebruiken met dit pakket. Ik heb veel gelezen over dit merk en ben dan ook erg nieuwsgierig, helaas is het best duur zo’n pakket. Als ik dit pakket nu win hou ik geld over voor de sportschool. Zo heb ik voor mij zelf de afspraak gemaakt. Helpen jullie mij weer strak en energiek te worden?

 3. JAAAAA doe mij maar zo’n pakket hoor! Als arme student is het erg lastig om nog gezond te eten, laat staan dure superfoods te kopen, terwijl ik ze heeeel graag gebruik! Af en toe pik ik van thuis wat mee, maar daar worden ze ook niet heel blij van haha. Ik vind de I Love Health site echt een heerlijke plek om me te wanen in gezonde eet-ideeën en houd er enorm van om de verschillende gerechten te proberen, maargoed het zijn vaak niet echt producten die je “ff” koopt. Toch probeer ik het onder mijn medestudenten te promoten, want een gezonde leefstijl is erg belangrijk en me hiermee bezig houden vind ik alleen maar leuk, daarbij doe ik ook een bewegingsstudie, dus ben ik er éxtra mee bezig!

  Met zo’n pakket kan ik een heeeeele tijd vooruit en dat zou echt TOP zijn. Want dat je als student niet gezond kan eten is toch oneerlijk?

  veel liefs, Fenne

 4. Hoi hoi,
  Wat een leuke win – actie. Ik ben al een tijdje bezig met gezonder en bewust eten. Alleen heb ik nog niet zoveel ervaring met superfoods, omdat het voor mij als student iets te duur is om het te proberen. Daarom zou ik 1 van de 2 pakketten willen winnen en superfoods willen uitproberen.

  Groetjes

 5. Hallo, ten eerste superleuke site!!!! Ben nog lang niet uitgelezen! Ben pas begonnen met leren en toepassen van echt gezond voedsel!!! Vind het wel lastig,maar ben op de goede weg. Vooral omdat ik nu kinderen heb wil ik het goede voorbeeld geven. Ik zou dit pakket heeeeel graag winnen, dan kan ik het één en ander verder uitproberen!!!! Succes met de site, ik ben er lig heel blij mee. Groetjes

 6. Lijkt me heel leuk om dit te winnen, om dit te kunnen proberen. Ik heb geen ervaring met superfoods maar ben wel bezig om bewust te eten e nummer , suiker vrij , etc. Ook heb ik een blog waar ik deze producten eventueel kan promoten als het goed bevalt!

 7. ik zou heel graag een van de 2 pakketten willen winnen! Door het herfstweer kan ik door reuma niet sporten de komende tijd waardoor ik bewuster wil gaan eten waardoor ik zonder sporten niet ineens aankom! Dit wil ik graag op een healthy en bewuste manier aanpakken en daar zou dit pakket een super start van zijn! 🙂

 8. Ik ben superfood aan het ontdekken en het zou te gek zijn om met behulp van dit pakket nog meer superfoods te kunnen proberen en nog gezonder te worden 🙂

 9. Ik heb een tijd door ziekte niet kunnen sporten. Ik ga binnenkort weer beginnen met opbouwen van conditie. Hierbij wil ik ook eiwitshakes gaan maken. Aangezien ik bewust probeer te leven wil ik graag natuurlijke eiwitten en is dit product ideaal. De andere producten vind ik ook erg lekker en fijn vooral voor in de smoothies en kan ik dus goed gebruiken!

 10. Ik zou graag het pakket willen winnen omdat ik de laatste tijd bewuster ben gaan eten en veel sport, en dit superfood pakket zou hier enorm bij helpen. Bezig zijn met clean eten en sporten is zo veel leuker dan dat ik in eerste instantie dacht! Helemaal happy wordt je ervan 🙂

 11. Omdat ik nog een baantje moet vinden en dus even geld moet besparen!
  Ik zou dit graag gebruiken om ook voor andere mensen gezond eten te bereiden en hen te inspireren!

 12. Hier ben ik echt aan toe.
  Een super pakket met Superfoods.
  Ik wil weer graag goed in mijn vel zitten.
  Het is weer tijd om weer actief gezond aan de slag te gaan.

 13. Ik zou graag dit pakket willen winnen omdat ik net weer beginnen ben met de draad op te pakken wat sporten en gezond leven betreft. Dit pakket zou me een enorme duw in de goede richting geven.
  Gezien de Superfood Store naast mijn nieuwe sportclub zit, kan ik makkelijk mijn voorraadje aanvullen wanneer mijn pakket op is.

 14. Bij mij is het geleidelijk begonnen doordat ik een sport vond waar ik echt verliefd op werd. Ik merkte dat als ik op mijn voeding lette ik veel sneller vooruitgang boekte en ook nog eens sneller herstelde! Sindsdien ben ik helemaal van het gezonde eten en zien mijn huisgenoten de groene smoothies elke ochtend met scheve ogen aan. Hoewel, langzaamaan krijg ik hen ook een voor een mee. Straks zitten we met zijn allen met groene smoothies aan de ontbijttafel!
  De producten in dit pakket wil ik al heel lang proberen om te kijken of ik daarmee ook verschil merk, maar helaas ligt dat nu boven mijn budget. Ik zou ze dus dolgraag eens op deze manier uit willen proberen!

 15. Even Facebook afgestoft en ingelogd, om Superfood Centre van een dikke pluim te voorzien. De reden waarom ik een I Love Health superfood pakket van Superfood Centre wil winnen is dat het nooit kwaad kan om je gezondheid een extra boost te geven…

  De verpakking maakt je alleen al vrolijk in deze donkere dagen….

  Succes met verloten.

  Sante!

 16. Ik heb pas al mijn superfoods moeten weggooien omdat we hier in mijn studentenhuis geteisterd werden door meelmotten 🙁 Super zonde!

  Over twee weken ga ik samenwonen in een fris,nieuw en schoon appartement en is de kust weer veilig voor superfoods en andere droge producten.
  Ik doe heel graag mee.