HOT NEWS || er komt een I Love Health boek!

Stop de persen! Over beter gezegd: start de persen! Ik heb namelijk een boekcontract getekend bij Kosmos Uitgevers. Eind dit jaar ligt er een I Love Health boek in de winkels! Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven, zoals je zult begrijpen. Maar ik ben natuurlijk waanzinnig blij! Vandaar ook héél veel blije Daisy’s op de foto hierboven….

Wellicht had je het al op social media voorbij zien komen, maar zo niet, wil ik je dit leuke nieuws natuurlijk ook via de site brengen! Dit is immers waar het allemaal begon. Het plan is dat het boek vlak voor de feestdagen in de winkels ligt. Want… dit boek is natuurlijk het leukste cadeautje voor onder de kerstboom… just saying… 😉 haha En dan in januari lekker gezond aan de slag!

Ik zal jullie uiteraard op de hoogte houden van alle details rondom het boek op mijn site en social media. De komende maanden ben ik in elk geval een kluizenaar, want er moet nog heel wat op papier komen. Ik verwacht dat het boek later deze zomer al te reserveren is bij Bol.com. Maar daar houd ik jullie van op de hoogte.

Spannend allemaal zeg. Ik hoop in elk geval dat jullie het leuk vinden. I Love Health straks op de boekenplank… wie had dat ooit gedacht?! Ik niet! Maar er komt wel een droom uit kan ik je zeggen.

Liefs

Een hééééle blije Dais 🙂 I Love Health boek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 reacties

 1. WHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OMGGGGG DAIS WTF! Ik krijg net het persbericht binnen en ik had het verder nog nergens gelezen! Van harte gefeliciteerd wow! Aangezin ik nu in Belgique woon heb ik jouw carriere sky rocketing boost geloof ik niet helemaal mee gekregen maar wat super niet normaal vet! GEFELICITEERDDDDDDDD!

  Hopelijk snel weer eens drankjes doen met de ladies in Amsterdam als ik er een x ben!

  Successsss

  Fleur

  1. AHHHHHH Fleur!!! Wat een leuke reactie!!! 🙂 Word er helemaal blij van!!
   Ja laat maar weten als je in Amsterdam bent. Gezellig! xx

 2. Wat gaaf zeg, die wil ik wel hebben ;))! Weetje, jij bent eigenlijk de eerste en enige blogger die ik écht volg. Omdat je zo lekker jezelf bent! Ik prik vrij snel door mensen heen maar bij jou is alles gewoon real ofzo. Keep up the good work :)) Ps: je lach werkt aanstekelijk!