The Giftsuite || event report & pics

Food, Health  /   - 

Nee, ik was niet jarig. Was het Sinterklaas? Nee. Kerstmis dan misschien?! Nee, ook dat niet! Waarom werden wij (40 andere bloggers en ik ) dan zo schandalig verwend? We waren uitgenodigd voor de Giftsuite! Niet bekend met het giftsuite concept? Dit is overgewaaid uit Amerika en al een paar keer eerder in Nederland georganiseerd door Friends of the Brands voor BN’ers. Maar deze ronde was het aan ons, de bloggers! Ik kan niet anders zeggen: uitstekende keus Friends of the Brands 😉

We werden uitgenodigd in hotel The Grand in Amsterdam waar drie prachtige suites omgetoverd waren tot nog mooiere giftsuites. In elke hoek van deze suites stonden te gekke merken hun ‘waar’ aan ons te presenteren. Je kon zo gezegd ‘speeddaten’ met elk merk. Leuk!

Naast diverse beauty en fashion merken, een vliegtuigmaatschappij en een tandarts, werden er veel mooie food brands gepresenteerd. Lekker proeven en de verhalen achter de merken horen. Helemaal mijn ding natuurlijk! Na 2 uur ondergedompeld te worden in al het moois in de giftsuites was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet met lege handen, zo bleek. We kregen twee (!!) mega goodiebags mee met waanzinnige gifts! Met gevaar voor eigen leven ben ik met deze tassen op de fiets gestapt om thuis alle mooie cadeautjes uit te pakken – misschien was dit het moment waarop ik een Uber taxi had moeten bellen die mij werd aangeboden door de Giftsuite, besef ik mij nu…

In deze foto blog geef ik je een kijkje op het event, bij alle mooie merken en de fantastische goodiebag!

The Giftsuite in pictures

the grand
Sofitel The Grand – het prachtige decor voor de eerste Giftsuite Blogger edition!
wanaka superballs
By far mijn favoriete raw superfood balls: de superballs van Wanaka. G-O-D-D-E-L-I-J-K!
Ook van Wanaka: amandelmelk in 3 variaties.
Ook van Wanaka: amandelmelk in 3 variaties.
Lorna Jana - giftsuite
Oooo i like i like!! De inloopkast van één van de giftsuites was omgetoverd tot Lorna Jane shopje. Een te gek nieuw sport merk uit Australië. Ik kende het al via Instagram en ben dol op alle coole outfitjes.
juice & salade in giftsuite
Ook Juice & Salad was present in de suites. Ik proefde er een vers sapje en salade met o.a. heerlijke schapenkaas.
Samen met TheCookTeaser nippen van de lekkerste tonics ever van Fever Tree. Helemaal natural. We like!
Samen met TheCookTeaser nippen van de lekkerste tonics ever van Fever Tree. Zonder kunstmatige zoetstoffen of toevoegingen. We like!
carlos lens dutch mango - the giftsuite
Personal Trainer Carlos Lens heeft onlangs zijn eigen superfood en sportsuppletie lijn gelanceerd: Dutch Mango. Hij stond er zelf om dit aan ons te showen.
bulls and dogs - giftsuite
Misschien niet helemaal I Love Health proof. Maar de vrolijke mannen van Bulls and Dogs verdienen toch een vermelding! Zij maken waanzinnig lekkere hot dogs van de beste ingrediënten. Het vlees is in elk geval scharrelvlees, en daar ben ik dan wel weer heel blij mee. Ze staan regelmatig op food events, dus houd hen dan vooral in de gaten!
alpro bij de giftsuite
Er mocht ook geproefd worden van de lekkere plantaardige drinks van Alpro. Wist je dat deze amandelmelk ongezoet is?! Top!
goodiebags giftsuite
Bepakt en bezakt met goooooodies samen met Esmee Noëlle van workthates.nl. Wat zijn we verwend en blij met al het moois 🙂
goodiebag giftsuite inhoud
Alle healthy & food goodies uit de goodiebag! Als een kind zo blij…
viv chocolade - the giftsuite
In de goodiebag zat een heerlijke reep chocolade van Viv – het eigen choco merk van Vivian Reijs. Daar heb ik thuis van genoten. Uiteraard gezoet met stevia en geen ‘slechte’ ingrediënten.
pukka en superfoodies goodiebag the giftsuite
Ook in de goodiebag: Pukka thee en groene granola van Superfoods. Toen nog helemaal in oranje sferen…
juice & salad - gift suite
In de goodiebag: een bon voor Juice & Salad. Laat nu net de nieuwste locatie bij mij om de hoek zitten en deze salad bar op mijn to-go lijstje staan. Dit heb ik dan ook snel gedaan na het event. Ik nam deze grote salade en vriendlief een gezond broodje. Leuke plek, lekkere verse sapjes en goede salades. Ik kan het iedereen aanraden.

En… Als klap op de vuurpijl… heb ik deze week te horen gekregen dat ik dankzij de Giftsuite 2 hotelovernachtingen in het luxe 5 sterren Sofitel Bangkok heb gewonnen. Laat ik nou net aan het eind van het jaar die kant op gaan… dus die prijs is wel aan mij besteedt!

hotel bangkok sofitel - the giftsuite
Zie je me al zitten in één van deze pool chairs van het Sofitel Bangkok? Ik wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties

  1. Oh wauw wat zijn jullie heerlijk verwend zeg, super! Wat een tof event, en wat gaaf dat je naar Bangkok gaat. Hotel ziet er nu al super uit met dat zwembad, hihi!

  2. Nou dat ziet er goed uit hoor! Snap dat je blij was met die goodiebags, cadeaus zijn altijd leuk natuurlijk 🙂 En dat hotel ziet er heel erg goed uit hoor 😉