Getest // Superfoodies Green Juice, voor gebalanceerde hormonen en darmflora

Food, Health  /   - 

Sinds kort testen wij de Superfoodies Green Juice. Green Juice is een poeder dat je gemakkelijk mengt met (kokos)water of door je smoothie mixt. Het zorgt ervoor dat je jouw basisbehoefte aan groenten, kruiden, algen en fruit alvast binnen hebt aan het begin van je dag. Wij zijn dol op lekkere juices en de benefits hiervan, maar hebben niet altijd zin om de juicer schoon te maken… Dit klinkt als een ideale oplossing!

Superfoodies Green Juice

Green Juice is dus heel easy: je hoeft niet te blenden of te juicen, alleen maar even roeren en klaar is Kees (euh… Dais)! Het geeft je een energieboost, balanceert je darmflora en hormonen en stimuleert de vetverbranding. Dit alles leidt tot een mooiere huid, een meer verzadigd gevoel, minder trek in zoet en meer energie gedurende de dag. Meer info over de Green Juice vind je hier.

Green Juice, poeder, juice

Ingrediënten

Green Juice is volledig vrij van gluten, suiker, lactose, dextrose/sucrose, andere kunstmatige zoetstoffen en soja. Wat zit er dan wel in? Een mix van 26 ingrediënten, waaronder tarwegraspoeder, gerstegraspoeder, alfalfabladpoeder, matcha, citroengraspoeder en nog veel meer gezonde poeders. Zo bevordert tarwegras een gezonde spijsvertering en de opname van voedingsstoffen, gerstegras bevordert spierherstel en spieropbouw en matcha verhoogt de concentratie.  En dat allemaal in één handig potje!

Wat vinden wij ervan?

Wij mengden de Green Juice poeder door een glas water en de smaak is prima, vooral door een (groene) smoothie lijkt het ons een goede combinatie. Ik heb wel wat ervaring met groene poeders. Zo ben ik de smaak van tarwegraspoeder in water gewend, en daar ben ik geen fan van. Ook gerstegraspoeder in water is niet te doen… naar mijn bescheiden mening. Daarom vreesde ik het ergste. Maar eerlijk waar, deze Green Juice is echt best lekker. We voelden ons inderdaad fit en energiek gedurende de dag. De juice geeft echt een kickstart aan je ochtend. We hebben het niet lang genoeg getest om te kunnen zeggen of het hormonen balanceerde of de vetverbranding heeft gestimuleerd. Wel gaan we lekker door met het gebruik van de Green Juice.

Kopen?

Met een pot van 150 gram kun je met een theelepel per dag, 30 dagen vooruit. Je kunt Green Juice bestellen op Supergreens.nl voor €34,89 inclusief verzendkosten. En op de website van Supergreens.nl vind je een heel interessant e-book met meer info over de 26 super greens.

Greenjuice, poeder, smoothie

 

Wij zijn erg benieuwd of jullie de Juice zouden proberen en hoe jullie het zouden drinken? Of wellicht kende jullie het al? Laat het ons weten in de comments! 

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties

  1. Ikzou het wel eens willen testen, want je weet natuurlijk nooit of je het kan verdragen. En om dan gelijk zon dure pot aan te schaffen

    1. Hi Sjors, Green Juice is biologisch en bevat de volgende ingrediënten: Tarwegraspoeder, gerstegraspoeder, alfalfabladpoeder, rijsteiwitpoeder, Pau D’Arco-schorspoeder, rozenbottelpoeder, lucuma poeder, pepermuntbladpoeder, citroengraspoeder, heermoespoeder, bosbesbladpoeder, moringapoeder, ashwagandapoeder, kweekpoeder, gevriesdroogde passievruchtpoeder, moerasspireapoeder, paardenbloembladpoeder, matcha poeder, chlorellapoeder, spirulinapoeder, msm-poeder, kelppoeder, camu camu poeder, steviapoeder, probioticaculturen – Lactobacillus acidophilus & Bifidobacterium Bifidum. Er zijn geen kunstmatige dingen in gestopt. Groetjes, Lindelotte

  2. Ben nogal allergisch voor sommige fruitsoorten. Wat gebeurt er wanneer ik deze eigenschappen krijg bij het drinken van green juice? Krijg ik dan m8ihn geld terug?