Graag stel ik aan je voor, een nieuwe health lover op I Love Health: Vivan Reijs! Naast Tv-presentatrice én moeder is zij ook gediplomeerd hormoontrainer en voedingscoach. Haar eigen health website Vivonline.nl was vorig jaar dan ook een logische stap. Zij begeleidt mensen met haar site en coaching naar een happy & healthy life. Speciaal voor I Love Health hield zij haar eetdagboekje bij. Lees je mee?!
Eetdagboek Vivian Reijs
Zaterdag;
- Ontbijt: Ik maak een groene smoothie met banaan, een Frecious boerenkoolsapje een schepje Juvo proteïne poeder, chia zaden en een halve avocado.
- Tussendoor; een cappuccino met lactose vrije melk
- Lunch; Een quinoa salade met rauwe groente en veel olijfolie en Himalaya zout.
- Tussendoor; Een stukje van mijn VivChocola, gezoet met stevia.
- Diner; Lekker Thais gehaald (met heeeeeel veel groente en kip).
- ‘s Avonds; Een wodka sparood op een feestje!
- Sport; Reebok crossfit 45 min
Zondag:
- Ontbijt: Een groene smoothie met komkommer, blauwe bessen, spinazie, kokoswater, avocado.
- Tussendoor: Een soya latte en 2 rijstewafels met avocado en hennepzaadjes, zout en peper.
- Lunch: Havermout met een klontje kokosvet, hennepzaadjes en walnoten.
- Tussendoor: handje macademia noten, een appel en een groene thee.
- Diner: Zoete aardappel met pompoensoep en een glas rode wijn.
- Sport; Bikram yoga.
Maandag:
- Ontbijt: Smoothie van het vaste recept!
- Tussendoor: Een cappuccino met lactose vrije melk en 2 rijstwafels met bio kipfilet en roomboter.
- Lunch: Ik maak gebakken eieren met courgette, uitje en beetje geitenkaas.
- Tussendoor; Een stukje VivChocola
- Diner; Quinoa pasta met gestoomde groente en tonijn.
- Sport; Reebok crossfit 45 min
Dinsdag:
- Ontbijt: Ik maak een lekkers smoothie met superfoods, kokoswater, peer, avocado, chia, bijenpollen, gojibessen.
- Tussendoor: Een cappuccino en een klein havermoutpapje.
- Lunch: Rijstwafels met bio kipfilet en humus.
- Tussendoor: Ik neem wat zeewier, zooooo lekker van de toko!
- Diner: Ik maak zalm uit de oven met een beetje sojasaus en olijfolie. Daarbij gesmoorde uien, zoete aardappel en broccoli.
Woensdag:
- Ontbijt: Een groene smoothie, en een selderiesapje van Frecious met avocado.
- Sport: 1 uur gefietst op mijn nieuwe sportfiets Heerlijk!!!
- Tussendoor; een cappuccino, en banaan geprakt met hennepzaadjes.
- Lunch: Een glutenvrije pannenkoek met groente, spinazie, tomaat en feta.
- Tussendoor: Een stukje VivChocolade.
- Diner: Ik maak kipfilet met boontjes en salade en zilvervliesrijst met veel olijfolie.
Wat vind jij van Vivian’s eetdagboek? Kun jij je hierin vinden? En ken je haar site Vivonline.nl al? Neem eens een kijkje zou ik zeggen. Voor mij altijd een inspiratie 🙂
Heerlijke inspiratie! Bio kipfilet, is dat suikervrij? En waar haal je dat? Ik mis kipfilet plakjes want overal zit suiker in…
Volgens mij is zelfs bio kipfilet met suiker… 🙁
Hoi!!
Ik zou zo graaag wat kilotjes kwijt raken 🙁 zucht!
Als ik op deze manier zou gaan eten, dan zou dat helpen?
Ik heb hier en daar wat twijfels. rijstwafels zitten toch nog best veel kooldydraten in??
Ook zal ik op het moment misschien te veel stres hebben :S:S dat daardoor mijn lichaam niet mee werkt.
Inspirerend eetdagboek!
Het lijkt mij wel een keer heel interessant om het eetdagboek van Rens Kroes te zien eigenlijk!
wat een mooie eetdagboek. Zo gezond. hier kan ik nog veel van leren.
Fijn eetdagboek weer! Naar mijn mening lekker gevarieerd en toch lekker aan de chocolade mogen snoepen :). Heeft me weer nieuwe inspiratie gebracht!
Wat een mooi eetdagboek. Hier kan ik me goed in vinden!
De zeewier bij de toko op bijv de beethovenstraat komt uit Japan.. ik voel me daar niet lekker meer bij. Hoe doe jij dat Vivian?
Ik mis eigenlijk altijd de porties die mensen eten, dus hoeveel eten ze? Er staat dan wel 2 rijstwafels maar dan niet hoeveel avocado. Is het een hele, een halve, een kwart. Bij het diner, hoeveel groente en kip? Geeft wel een duidelijker beeld 🙂
Dat vind ik inderdaad wel een nuttige toevoeging.
Prachtig consequent eetdagboek, maar ik mis de 80/20 regel een beetje. Een beetje ongezond is namelijk best wel gezond toch?
Lijkt me heerlijk als je dit zo kunt. Maar hoe doe je dat? Maak je alles thuis klaar en neem je het mee? De gemiddelde bedrijfskantine biedt een ander assortiment …
Er zitten aardig wat calorieen in zo,n 85% chocolade reep ong 619
En in een reep melkchocolade ook soms zelfs minder ,dan zie ik geen voordelen in die
Pure reep die echt minder smaakt ,kan iemand mij uitleggen waarom die 85%
Ik begrijp dat die gezonder is en verder……
Om maar een voorbeeld te noemen.. veel minder suiker? .. voordeel 2: meer cacao, dus meer antioxidanten inname?
Gezond en verstandig maar eigelijk heel saai. Mis echt iets echt lekkers haha
Zoooo wat gezond maar ziet r ook heerlijk uit!!!! Dan kan je het ook wel vol houden. Ga het zeker proberen. Gr. Henriette
Wauw, wat een gezond dagboek! Ik denk dat ik die rijstwafel met avocado en hennepzaad ook eens ga proberen, heb wel hennepzaad in huis maar wist nooit zo goed wat ik ermee moest aangezien het best een bittere smaak heeft.
Ik volg haar site al een tijdje, kan er veel inspiratie op doen. Maar zo gezond als zij, dat lukt me niet op één of andere manier. Maar de intentie is er wel!
Goed zo! Dat is toch het belangrijkste?!
Heel mooi eetdagboek!
Wauw, wat een toewijding! Ik probeer zo gezond mogelijk te eten, maar ik wil nog weleens naar een frikandel grijpen als ik heel veel honger heb en snel even iets wil eten.