Doe je mee? 5-daagse I LOVE HEALTH – RECHARGE challenge

Burn-out, Food, Health, Mind  /   - 

Ik heb iets leuks voor je!! Ik zal gelijk met de deur in huis vallen. Maandag 11 september start de I Love Health – Recharge week. De wat? Dé week (eigelijk maar 5 dagen) om weer back on track te komen met je energie, focus en geluk! Dit bereik je door voeding, beweging, ontspanning, mindfulness, prioriteiten stellen en focus op geluk. Niet moeilijk hoor, je doet het met mij en een online programma! Ik leg het je uit!

Waarom de RECHARGE week?

 • Ben je vaak nog moe als je wakker wordt?
 • Eet je niet altijd even gezond?
 • Ben je aan het eind van de dag vaak uitgeblust en energieloos?
 • Voel je je wel optimaal fit?
 • Maak je altijd de juiste keuzes?
 • Ben je snel afgeleid?
 • Heb je elke dag weer tijd tekort?

Je staat altijd aan: drukke agenda, wilt volop genieten van alles, die telefoon zit verdorie vast aan je hand, zakelijk en privé ben je hartstikke druk. Ik pleit ‘schuldig’…. echt jongens. Aan de ene kant vind ik het heerlijk! Maar aan de andere kant word ik er soms gek van. Mag ik alsjeblieft een keertje ‘uit’?

Of misschien heb jij dit wel: De zomervakantie is (zo goed als) voorbij. Je bent weer aan het werk of naar school, maar ben je nu echt zo uitgerust na die vakantie? Ik eigenlijk niet… jij?

Wat is het?

Recharge5 is een online programma, dat je de handvatten geeft om weer goed in je energie te komen! Gedurende een normale werk- of schoolweek ga je aan de slag met je concentratie, beweging, voeding en doelen stellen. Door middel van dagelijkse (yoga) video’s, meditatie trainingen, een gezond weekmenu met makkelijke en lekkere recepten en andere motiverende en inspirerende handvatten leer je in slechts 5 dagen te focussen op de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Het kost je geen extra tijd op een dag – echt niet. Eten moet je toch? Dan kun je net zo goed gezond voor jezelf koken. Geloof me, je behaalt zelfs tijdswinst aan het eind van de week!

yoga akasha
Foto: Alexander Sporre

Wat bereik je?

Je bent niet de eerste die dit gaat doen! Velen (10.000!!!) gingen je al voor en dit zijn een greep uit de gemiddelde resultaten die behaalt zijn:

 • 1 nacht meer geslapen tijdens Recharge
 • 2,5 kg afgevallen
 • +26% vermogen om los te komen van het werk buiten werktijden
 • 14% verbetering van de concentratie
 • Waardering 8,6
 • 89% zou de Recharge aanraden
 • En ook na de Recharge-week ervaren deelnemers een verbetering van de algehele wellbeing

Wanneer?

We beginnen op maandag 11 september! Dus van maandag 11 t/m vrijdag 15 september. En ik doe mee! Jij ook?! Dan gaan we dit met zijn allen tegelijk doen.

Er is een besloten Facebook groep voor de I Love Health Recharge challenge, waarin jij en de andere I Love Health-Rechargers elkaar kunnen motiveren, vragen kunnen stellen, etc. Je hoeft alleen maar even een aanvraag om lid te worden, aan te klikken, dan zit er in!

Je mag het trouwens ook op een ander moment doen, als dat jou beter uitkomt. Maar als je het met de hele I Love Health groep wilt doen, is 11 september de startdag. Je krijgt ook de I Love Health-korting als je op een andere dag start.

Wat krijg je precies?

 • Een uitgebreid receptenboek, makkelijk en lekker!
 • Een boodschappenlijstje voor deze week.
 • Elke dag een meditatie training.
 • Diverse yoga video’s.
 • Uitgebreide handleiding met tips & tricks om je Recharge week zo succesvol mogelijk te doorlopen.
 • Inlog van een online dashboard waar je al het materiaal kunt vinden, je progressie kunt bijhouden en het uiteindelijke resultaat kunt aflezen op je score card.
 • Toegang tot de meer dan gezellige en motiverende besloten Facebook groep van de I Love Health – Recharge week!
 • Online support van het Recharge team per telefoon, chat of email.
recharge
Zo ziet de homepage van je online Recharge programma eruit.

Over het eetpatroon

Je krijgt een uitgebreid weekmenu met recepten en een boodschappenlijst. Maar geen paniek. Het is geen dieet (hoewel de gemiddelde deelnemer 2,5 kg afvalt)! Je gaat ook niet aan de slag met allerlei supplementen of andere quick-fixes die slechts tijdelijk resultaat geven. Nee, je gaat nu bewust kiezen voor het ‘opschonen’ van je hele voedingspatroon. Eat clean, is het motto. Tijdens de week eet je lichte, makkelijk te verteren gerechten, zodat je je na afloop fris en energiek voelt.

recharge

Wat kost het?

Als je via mij mee doet, krijg je €20 korting op het programma. normaliter kost het €99 nu maar €79! Je hoeft enkel de volgende actiecode te gebruiken bij het aanmelden: ILVR2017. Dan krijg je direct korting op het programma + de besloten Facebook groep er gratis bij!

So, what do you think?

Wil jij ook fris en vol energie het najaar in gaan?! Fris weer aan het werk, of vol energie aan je school starten? Precies. Ik zou het wel weten. Daarom doe ik zelf natuurlijk ook mee 😉 Ik heb tijdens de Recharge-week ook gewoon een normaal druk programma. Maar dat kan ook, je kan het naast je werk en school doen, zodat je leert beter met deze stress en drukte om te gaan.

Ik zou het te gek vinden als je mee doet! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, hoe meer gezelligheid en motivatie in de Facebook groep en hoe meer HAPPY EN FITTE MENSEN er na deze I LOVE HEALTH – RECHARGE WEEK zijn. YES!

Meer info over het programma vind je hier.

En aanmelden kan hier! Gebruik code ILVR2017 voor €20 korting!

Als je vragen hebt, mag je me altijd mailen: info@ilovehealth.nl of stel ze in de comments hieronder.

Liefs

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 reacties

  1. Hey Nienke! het is sowieso vegetarisch. Dus dat komt alleen maar goed uit. Leuk als je mee doet!! Ben je al lid van de (besloten) Facebook groep? x

  1. Hi Daphne! ooo, vind je? Dat vind ik zelf helemaal niet duur. Maar de kosten zitten ‘m in het werk dat er in zit door diëtisten, yoga lerares, mindfulness coach, het werk van Recharge bedrijf, mijn werk en uiteraard HET RESULTAAT dat je er mee zult behalen! Dat is het meer dan waard! x Daisy

   1. Hi Daisy, dank voor je reactie! Ik vind het nog steeds erg duur maar ik snap dat er werk in zit voor een aantal specialisten en voor jouzelf natuurlijk.

    1. Inderdaad, dat is de reden dat er wel een prijskaartje aan hangt. Ook heb je tijdens de week zelf de hele tijd de mogelijkheid om contact op te nemen met de recharge coaches. die zij er om jou te helpen!

     1. Hoi Fleur! Wammer dat je het prijzig vindt. Ik kan je verzekeren dat het elke cent dubbel en dwars waard is. Het is echt een goed programma met hele goed resultaten. En dat + al het werk dat er in zit, is de reden van deze prijs. Ik hoop dat je het toch aandurft om mee te doen! Liefs, Daisy

  1. Hoi Karla, dat maakt niet uit. Mijn week gaat ook gewoon door, met van alles en nog wat. Je kunt dit goed toepassen in een ‘normale’ week. Doe je mee?