Deze garnalen avocado salade kun je op twee manieren eten:
- Als ‘salade’ op een broodje of toastje. Bijvoorbeeld lekker bij de borrel of lunch.
- Als basis voor een maaltijdsalade, dus met extra sla en rauwkost.
Er is trouwens ook nog een derde manier:
3. Zo uit het bakje… want damn wat is dit lekker zeg!
Ingrediënten garnalen avocado salade
voor 1 bakje of 1 persoon
- 100 gram gekookte garnalen
- 1/3 avocado
- 3 el hüttenkäse
- 2 cm rode peper (optioneel)
- 4 stengels bieslook (optioneel)
- Peper & zout
Extra voor een maaltijdsalade
- Slasoort naar keuze
- 1/3 komkommer
Bereiding garnalen avocado salade
- Prak de avocado fijn en meng de hüttenkäse er door.
- Snijd de rode peper fijn en de bieslook fijn en meng door het mengsel.
- Roer nu de garnalen door de avocado spreek. Breng op smaak met peper en zout.
- Als je er een maaltijdsalade van maakt, verdeel dan nu wat sla op een bord en snijd de komkommer in kleine stukjes. Verdeel over de sla, samen met de garnalen avocado salade.
Geniet ervan!
Wat een heerlijk gerechtje! Bedankt voor de tip! Boukje