Garnalen avocado salade

Deze garnalen avocado salade kun je op twee manieren eten:

  1. Als ‘salade’  op een broodje of toastje. Bijvoorbeeld lekker bij de borrel of lunch. garnalen avocado salade
  2. Als basis voor een maaltijdsalade, dus met extra sla en rauwkost. garnalen avocado salade

Er is trouwens ook nog een derde manier:

3. Zo uit het bakje… want damn wat is dit lekker zeg!

Ingrediënten garnalen avocado salade

voor 1 bakje of 1 persoon 

  • 100 gram gekookte garnalen
  • 1/3 avocado
  • 3 el hüttenkäse
  • 2 cm rode peper (optioneel)
  • 4 stengels bieslook (optioneel)
  • Peper & zout

Extra voor een maaltijdsalade

  • Slasoort naar keuze
  • 1/3 komkommer

Bereiding garnalen avocado salade

  1. Prak de avocado fijn en meng de hüttenkäse er door.
  2. Snijd de rode peper fijn en de bieslook fijn en meng door het mengsel.
  3. Roer nu de garnalen door de avocado spreek. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Als je er een maaltijdsalade van maakt, verdeel dan nu wat sla op een bord en snijd de komkommer in kleine stukjes. Verdeel over de sla, samen met de garnalen avocado salade.

Geniet ervan! garnalen avocado salade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie