Hoepel je fit! // Bodyhoop® review & korting!

Sport  /   - 

Last minute bikiniproof worden, dat willen we allemaal wel. Toen ons werd gevraagd om de Bodyhoop te testen vonden we dat dus geen probleem! Volgens de Bodyhoop hoepel je je zo naar dat strakke lichaam terwijl je ook nog je tan pakt in de zon. Hoef je dus niet binnen te zwoegen in de gym. Ideaal. Daarnaast kunnen we het jeugdsentiment ook wel waarderen (wie heeft er nou geen roze glitterhoelahoep gehad?) Daarom hebben we met veel plezier very oldschool de heupen losgegooid.

En goed nieuws: we mogen I Love Health lezers €10 korting geven op een Bodyhoop!

De Bodyhoop®

De Bodyhoop is – zoals de naam al een beetje verklapt – een hoelahoep, speciaal ontwikkeld om mee te fitnessen. Hij is iets zwaarder dan een normale hoelahoep en bovendien is ie ook nog lekker zacht zodat je comfortabel kunt hoepen! Je traint er van alles mee, zoals je buik-. rug-, been- en bilspieren. Daarnaast is het ook goed andere belangrijke zaken, zoals je spijsvertering, doorbloeding, motoriek en algemene soepelheid. Klinkt goed.

last-minute bikini proof met de bodyhoop

Hoe word je fit met de Bodyhoop?

Wat misschien nog wel het belangrijkste is aan de hoop, zijn de traingsprogramma’s. Personal coach Sarah Menig heeft speciaal voor de Bodyhoop trainingsprogramma’s ontwikkeld. Met deze 25 verschillende full body workouts kun je dus comfortabel en effectief aan de slag vanuit je eigen huis/tuin.

last minute bikini body, bodyhoop

De test!

Je krijgt de hoop in 6 delen die je zelf in elkaar zet. Let wel op dat je deze echt stevig in elkaar klikt, want bij onze eerste testrun vloog er dus een deel uit! Haha, niet helemaal de bedoeling. De hoop is vrij groot. Genoeg ruimte en geen breekbare spullen is dus een vereiste. Omdat ie zo groot is vroegen wij ons af hoe wij deze ooit aan het hoepelen zouden krijgen, maar tot onze verbazing lukte het goed! Als je hem eenmaal aan het draaien hebt gekregen, draai je er ook lekker mee weg. Goed vol te houden en qua zwaarte ook inderdaad workout-waardig. Ook leuk om een lekkere workoutsessie te doen met vriendinnen in het park.

last minute bikini proof met de bodyhoop

Bestel hem nu met 10,- korting!

En het goeie nieuws is, je kunt hem nu bestellen met korting! Ik mag €10 korting weggeven aan I Love Health lezers, op de Bodyhoop met 25 workout video’s! Dat kan via de site met kortingscode: bk2018pr (geldig tot 15 juni). Ga naar het winkelmandje bovenaan de homepage van Bodyhoop. Daar kun je de kortingscode invullen. Dan ligt ie straks met een tientje korting bij jou op de mat!

Veel plezier!

Xx
Daisy & Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

  1. Wat leuk, ik ziet hier al een tijdje over na te denken. Volgend weekend ben ik jarig…is de code de hele week nog geldig? Deze wil ik graag voor mijn verjaardag vragen 😉

    1. Ja hoor, de code is de hele week nog geldig! Volgens mij zelfs heel lang. Dat ga ik even checken en toevoegen aan de blog!