VIDEO || 10 minute workout BILLEN & BENEN – door mij en mijn zusje!

Sport  /   - 

Dit was echt te gek om te doen: samen met mijn zusje Debby workout video’s opnemen voor Fashionchick.nl! Dat ik dit met Deb deed was niet raar: ten eerste is het natuurlijk veel leuker en minder eng om dit samen met je zusje samen te doen. Maar ten tweede, en misschien nog wel belangrijker: Debby is personal trainer en heeft een eigen bootcamp bedrijf (I Love 2 Workout), dus zij weet ALLES van leuke, goede en effectieve trainingen. Veel meer dan ik.

workout billen fashionchick, debby daisy
Even bijkomen tussen alle oefeningen door…

Fashionchick kennen jullie vast wel als te gek fashion platform. Al zo’n 2 jaar ben ik gastblogger voor deze site. Omdat maart op Fashionchick in het teken staat van health, hebben zij mij en mijn zusje gevraagd voor deze 10 minute workout video’s. En zo doken we vorige week de studio in met camera team om 4 video’s op te nemen. Lachen, gieren, brullen… dat kun je wel zien in de bloopers aan het eind van de video 😉

Strakke billen & benen

Deze eerste video staat in het teken van het trainen van strakke billen & benen. En er volgen er hierna nog vier! Houd de site de komende maand dus goed in de gaten voor de rest!

 

workout billen fashionchick, debby daisy
We zijn best wel leuk (als we ons mond eens dicht zouden houden…)

Liefs

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties