8 x de leukste sporten van OneFit Den Haag

Sport  /   - 

Wellicht heb je het als eens voorbij zien komen hier op de blog of elders: OneFit. Een super flexibel en leuk sportabonnement in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In plaats van 1 abonnement af te nemen bij 1 sportschool of -club, kun je bij OneFit van alles doen. De ene week een yogalesje hier, de andere week een bootcamp daar. Als je iets nieuws wilt proberen, dan kan dat! En als het abonnement je een tijdje niet uitkomt, dan zit je nergens aan vast en kun je het heel makkelijk even pauzeren. Als je maar lekker beweegt, en doet waar jij je goed bij voelt, zo is de gedachte. En je begrijpt, dat kunnen wij bij ILH alleen maar promoten. Daarom in deze blog OneFitters Nicoline (28) en Anneke (34) , die de leukste OneFit locaties in Den Haag voor ons getest hebben. Hoe dit abonnement hen bevalt, en waar ze zich al flink in het zweet hebben gewerkt, vertellen ze hieronder. 

De leukste locaties van OneFit Den Haag

Sakti Isha

“Nicolien & Anneke: “Bij Sakti Isha op het Westeinde in hartje Den Haag begon onze eerste echte Yoga ervaring. Een lesje Sivanda Hatha. Misschien wat dit voor ons als leken iets te zweverig voor de eerste keer. Maar we geven niet gelijk op natuurlijk. Een aantal weken later hebben we de Yin/Yang yogales gevolgd op dezelfde prachtige locatie. Dit paste veel beter bij ons. En dat is ook het leuke aan deze locatie: er is voor ieder wat wils.”

Bikram Yoga Den Haag

“We hebben de smaak te pakken. Dit keer een Bikram yogales bij Bikram yoga Den Haag. Heftig zeg! We snappen dat sommige mensen dit heerlijk vinden, maar sporten onder normale temperaturen vinden wij al zwaar zat. De locatie was erg druk, maar dat kan wellicht ook aan het tijdstip gelegen hebben (zaterdag middag). De uitleg tijdens de les was overigens wel erg goed. ”

NJOY Fitness

“Wat betreft fitnesscentrum (een gewone sportschool met apparaten) blijven we toch trouw aan NJOY fitness in het WTC, waar wij al trainden. Parkeren kan gewoon in de garage, en de kleedkamers en sportruimtes zijn netjes en schoon. Heel fijn. Ook geldt er een dresscode, waardoor je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen door net iets te korte of strakke hemdjes.” njoy den haag onefit

Active Ladies Voorburg

“Ook helemaal nieuw voor ons: LXR bij Active Ladies in Voorburg. LXR is een soort bootcamp inside. Geen gemaar, maar gewoon gaan! 30 of 45 minuten ben je flink aan het afzien, en pak je zo’n beetje iedere spiergroep mee. De docente wist goed waar ze het over had en gaf goede alternatieven als iets niet lukte. Een leuke sportschool waar veel diverse lesjes gegeven worden!”

LMNTS

“De Kettlebell Workout bij LMNTS op de Juliana van Stolberglaan is een van onze favorieten! Met een kleine groep en super begeleiding vliegt het uurtje hier voorbij. Wij komen hier zeker terug!”

F45 training

Onze grootste favoriet: de F45 training in the Bridge! Wow! Goede muziek, gave oefeningen, te gekke begeleiding en qua locatie ook top (wij als luie fitgirls komen met de auto en die konden we hier goed kwijt). Een op en top workout voor je hele lijf!”

OneFit Den Haag
Het Haagse testteam!

Campus

“Naast serieus trainen hebben we ook nog geboulderd bij de Campus. Na een introductielesje mochten we zelfstanding klimmen. Uiteraard werden nog goed in de gaten gehouden en schoten ze te hulp als vast liepen. Dit is echt een aanrader. De sfeer in de hal is leuk en iedereen is bereid om te helpen als het niet lukt.”

Apenkooi Gym

“Last but not least:  Apenkooi Gym! Dit was geweldig. Het was een tripje down memory lane! De geur van de gymzaal, de gym leraar en het geren en geklouter wat bij apenkooien hoort! Wij weten wat we bij ons volgende verjaardags-feestje gaan doen!”

Liefs Nicolien en Anneke

Sport jij ook bij OneFit Den Haag? Wat zijn jouw favo locaties? Let us know in de comments! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie