Photo diary // I Love Health Retreat Bali // april 2018

Bali, Retreats, Travel  /   - 

Soms kan ik het nog steeds niet helemaal geloven: ik organiseer reteats naar Bali. Ik?! Naar Bali? En inmiddels al 7 keer! Het leven kan soms gek, maar zo leuk lopen! Begin april had ik weer een waanzinnig leuke groep jonge vrouwen te gast in mijn zo geliefde Bali.

Het recept van de retreats ken je inmiddels vast, als je de site en social media een beetje volgt. Zo niet, lees je hier heel veel leuke blogs over de tropische retreats. Deze keer had ik wat nieuwe dingen aan het programma toegevoegd. Zo gingen we als verrassing raften in Ubud! En we doken een ochtendje in de grootste en bekendste crossfit box van Bali. Ook gingen we lekker eten bij de leukste, nieuwste eettentjes in Canggu voor heerlijke smoothie bowls, pancakes, kleurrijke sapjes, poke bowls, jackfruit burgers, verse visjes en de lekkerste toetjes. Uiteraard deden we net als de voorgaande retreats yoga en kregen de meiden hun eerste surfles.

In het najaar, vermoedelijk eind september, vindt de volgende I Love Health Retreat Bali plaats. De eerste aanmeldingen stromen al binnen. Wil je ook mee? Leuk! Of wil je op de mailinglist om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe data en info, stuur dan een mail aan info@ilovehealth.nl of meld je hier direct aan voor de nieuwsbrief:

Scroll maar gewoon door deze fijne, zomerse foto’s en je zult zien: het was weer een topweek!

Let’s get started!

De meiden zitten er klaar voor en er ligt een goodiebag met fijne slippertjes van Reef en aan toffe surf lycra van Protest voor hen klaar op de kamers!

i love health retreat bali i love health retreat bali

Surfen

Twee surflessen stonden er gepland voor de meiden. Kijk eens wat een pro’s?!

i love health retreat bali april 2018 surfen
Foto: Jordan Godley
i love health retreat bali april 2018 surfen
Foto: Jordan Godley
i love health retreat bali april 2018 surfen
Foto: Jordan Godley
DAISY SURFEN
Foto: Jordan Godley

Bootcamp

Je hebt nooit geweten dat je zand en zweet op deze plekken kon hebben, maar na een uurtje Bali Beach Bootcamp ontkom je er niet aan. Wat een voldaan gevoel achteraf!

i love health retreat bali bootcamp i love health retreat bali i love health retreat bali bootcamp

Raften

Surprise! We gaan raften in Ubud. Lachen gieren brullen en genieten van de prachtige natuur. i love health retreat bali i love health retreat bali raften

Lekker eten!

Boek je bij mij een retreat? Dan staat lekker eten voorop! Canggu is een mekka voor heerlijke, kleurrijke, gezonde maaltijden.  i love health retreat bali i love health retreat bali i love health retreat bali i love health retreat bali i love health retreat bali i love health retreat bali

Yoga

We starten de retreat met een relaxte yoga les van Charlotte. i love health retreat bali yoga

Sunset drinks: cocktails!

i love health retreat bali la brisa i love health retreat bali

Mindfulness

Nadja van Osch, bekend van Mindful Bali en de vele gastblogs die ze voor ILH schreef, geeft een introductie workshop mindfulness. Wie wil, kan deze week tegen een speciale ILH-korting een 1-op-1 workshop bij haar boeken.
i love health retreat bali

Crossfit

De laatste sportieve uitspatting van de retreat: een uurtje crosfitten in de grootste Crossfit Box van Bali: Wanderlust. Dat. Was. Afzien. Maar heerlijk, aldus de meiden!
i love health retreat bali

>>Bekijk hier de andere photo diary’s van eerdere I Love Health retreat Bali!>>

Wil je een keer mee op retreat naar Bali? Meld je dan voor de I Love Health retreat Bali nieuwsbrief! Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe data en ander nieuws!

Liefs uit Bali!

xxx Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie