In 2 steden wonen, maar wel sporten met 1 abonnement

Sport  /   - 

Den Haag <-> Amsterdam. Amsterdam <-> Den Haag. Ik maak heel wat kilometertjes om van de ene stad in de andere stad te komen. Zowel per auto als met de trein. Mijn kantoor is in het centrum van Amsterdam, waar ik dagelijks moet zijn. Hoewel ik al 8 jaar in Amsterdam woon, woon ik sinds een paar maanden ook een beetje in Den Haag. Mijn vriend woont daar namelijk en ik ben graag bij hem, dus in Den Haag. Sinds kort heb ik wel weer een eigen huis in Amsterdam. Dus nu wonen we in twee huizen! Volg jij het nog!? Het heeft zijn voordelen (best lekker af en toe alleen slapen… sssssttt!!!), maar natuurlijk ook wat nadelen.

Een van deze nadelen is dat ik in twee steden wil sporten. Soms zijn we een heel weekend in Den Haag, maar dan wil ik wel lekker kunnen trainen. En doordeweeks ben ik meer in Amsterdam en dan wil ik graag voor mijn werk gaan sporten.  Dat betekent dubbele abonnementen op sportclubs. Bah. Hardlopen kan overal en voor niks. Dus dat doe ik dan ook graag. Maar ik wil ook naar de gym en af en toe een yoga lesje doen. Nou reken maar uit wat dat kost in twee steden! Ik denk dat je daar minstens €200 per maand voor moet uittrekken. Pffff. Dat zou mijn faillissement betekenen. Maarrrrrr… ik heb een oplossing gevonden: OneFit!

Met een abonnement bij OneFit kun je in 4 grote steden sporten, bij alle aangesloten sportclubs. Het gaat om Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Score! Zo heb ik mijn dubbele abonnementen probleem in twee steden gelijk gecoverd. En sterker nog: met een OneFit abo’tje kan ik fitness doen, boksen, yoga, bootcampen en nog veel meer. Win-win-win zoals je ziet.

Voor mij werkt dit concept super goed. Ik kan in zowel Den Haag als Amsterdam sporten en kan diverse sporten doen.

Zo ga ik in Den Haag vaak naar Balansz Yoga en naar TrainMore voor krachttraining. En in Amsterdam ga ik ook naar TrainMore, want deze gym zit direct naast mijn kantoor. Ideaal. Ook probeerde ik al wat andere leuke lessen bij diverse sportclubs. Super leuk om zo te kunnen variëren. onefit trainen daisy trainmore

In Amsterdam betaal je voor OneFit Unlimited € 59,- per periode van 30 dagen. In Rotterdam, Den Haag en Utrecht betaal je € 49,- per periode van 30 dagen.

Wie sport er nog meer met OneFit? Wat vind jij fijn aan dit concept? Maak je gebruik van veel verschillende sportscholen? Wat zijn echte aanraders om eens heen te gaan? Ik hoor het graag!

Liefs

Daisy

Good to know: Ik test het OneFit abonnement in ruil voor aandacht op mijn site – mits het natuurlijk goed bevalt en het bij me past!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

  1. Nou, das in ieder geval stuk beter geregeld dan hier in Boskoop, bij Living Well. Hier betaal je voor een all-in abonnement (er is geen andere keus, dus je moet wel) €50 per maand, die ze wel al per 4 weken afhalen van je rekening. Dus je betaalt uiteindelijk heel sneaky zo €54 á €55 per maand. En dan de inschrijfkosten, €50 plus nog administratiekosten van €20. Absurd!
    En ik maar denken dat het leven in Amsterdam duur is.