Saucony hardloopschoenen: love the colors!

Fashion, Sport  /   - 

Fijn zeg! De eerste lente dagen zitten er al weer op. Ein-de-lijk. Weg sneeuw, weg kou. Tot nooit meer ziens! Na mijn winterdipje op hardloopgebied brengen deze mooie dagen mij ook echt weer in tha mood voor een rondje hardlopen. Zou ik het nog kunnen?! Ik kreeg nog meer zin in een rondje puffen toen ik deze toffe running shoes van Saucony zag! Ik kende het merk eerlijk gezegd niet, maar toen ik deze schoentjes voorbij zag komen, was ik gelijk fan. Die kleuren! Geweldig!

Saucony: het merk en de schoenen Saucony Mirage 3 hardloopschoen vrouw

Saucony is een innovator op het gebied van hardloopschoenen en streeft er seizoen na seizoen naar de nieuwste technologieën toe te passen op nieuwe en bestaande modellen. I like!

Dit zijn de bestsellers van het merk:

  • Mirage 3; ongelofelijk licht en soepel modelletje met het soepele FlexFilm dat je voetje op z’n plek houdt tijdens het lopen.
  • Triumph 10; bijna 15 gram lichter dan de vorige versie en met diepere greven in de voorvoet voor een soepele landing.
  • Guide 6; de flagship schoen van het merk met veel flexibiliteit en goed contact met de grond.

Hoe vrolijk worden we van kleurtjes als ‘paars met felgroen en zwart’ en van ‘grijs met roze en citroengeel’? Voor de vrouwen dan hè. Maar aan de mannen is ook gedacht: ‘zilver met rood’ en ‘rood met citroengeel’ zijn kleuren waarop mannen hun rondje kunnen rennen.

De hardloop schoenen zijn ook goed geprijsd, want vanaf €90,- verkrijgbaar. Check www.saucony.nl voor verkooppunten.

Good to know: alle werknemers van Saucony zijn hardlopers. Echte fanatiekelingen met passie voor deze sport dus. Saucony Kinvara 3 hardloopschoen vrouw

Conclusie:

  • Lekker weer: check.
  • Toffe running Shoes: check.

Geen excuus meer dus om niet te gaan!

Kende jij het merk Saucony al? Of heb jij ervaring met hardlopen op deze schoenen? Vertel het ons dan vooral. Sharing is caring 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *