Triumph triaction sportbeha review

Fashion, Sport  /   - 

Als ik sport, wil ik dat alles goed zit en blijft zitten. Geen losse bandjes of andere dingen waaraan ik me kan storen, zodat ik lekker mijn work-out kan knallen! Ik was dan ook helemaal happy toen ik hoorde dat ik de nieuwe triaction sportbeha van Triumph mocht testen!

triaction by Triumph sportbeha

Triumph heeft veel verschillende sportbeha’s in de collectie. Zo hebben ze net de nieuwe Dynamic Lite serie gelanceerd. Klinkt high-tech en dat is het ook wel. De Dynamic Lite-lijn bestaat uit drie verschillende soorten beha’s, voor elke cupmaat, lichaamstype en lifestyle. De cups zijn speciaal zo gevormd dat ze de juiste ondersteuning bieden: voor ieder wat wils dus.

triaction Free Motion

Ik mocht de  triaction Free Motion beha ( – een hele mondvol inderdaad) testen. De triaction Free Motion is zo ontworpen dat het de weg vrij maakt om lekker te bewegen, zonder enige afleiding. Met andere woorden: precies wat ik zoek! Wat verder handig is aan deze beha is dat je de bandjes op je rug kunt aanpassen. Op de achterkant zit een soort klipje zodat je de schouderbandjes op je rug aan elkaar kunt klikken. Als je wilt, kun je ze ook gewoon ‘los’ van elkaar dragen zoals bij een reguliere beha. Zo passen de bandjes zowel onder ‘racerback’ shirtjes en een normaal shirt (scroll helemaal naar onderen om te zien wat ik bedoel).

sportbeha

Billenlift 🙂

Bovendien: de triaction Free Motion behoort tot een complete kledinglijn van Triumph. Je kunt de beha dus ook combineren met een leuk sportbroekkie of shirt! Ik heb ook de triaction The Fit-ster Short. Een kort, strak sportbroekje met belly control en een billenlift! Werkt echt. Love it!!!

De test & het oordeel…

Okay. De beha is inmiddels uitgebreid getest. Zowel tijdens een fitness sessie als tijdens het hardlopen. Wat ik het belangrijkste vind aan een sportbeha is dat ‘ie mijn meisjes goed op hun plek houdt. Niks zo vervelend als borsten die heen en weer hoppen. Doet pijn. Willen we niet. Tijdens de fitness sessie ging het allemaal prima. Maar goed, dat is ook een low impact sport. Dus dat gaat al gauw goed. Wat ik fijn vond in de gym is dat ik de bandjes op mijn rug bij elkaar kon klikken, zodat ze verdwenen onder mijn sportshirt. Het hardlopen werd de ultieme test voor de triatlon by Triumph sportbeha. Ik heb 60 minuten gelopen, met de sportbeha en erover een sportshirt. En met succes. De beha zat heerlijk. De stof is zacht en voelt fijn aan op de huid. En de beha biedt voldoende support voor je borsten tijdens het hardlopen. Zelfs tijdens een heel uur. Nu heb ik een bescheiden b-cupje, dus voor grotere borsten kan ik die garantie niet bieden. Maar in mijn geval was de beha heel geschikt voor mijn lichaam en sportactiviteiten.

Toeval of terecht?

Wat trouwens heel toevallig en grappig was… tijdens het hardlopen werd ik door een vrouw staande gehouden met de vraag: ‘Goh, mag ik vragen waar deze mooie sportbeha van is!? Vooral die bandjes vind ik zo leuk!’ Nog nooit gebeurd! En ik test een keer deze beha van Triumph en er wordt me gevraagd van welk merk die beha is. Dat zegt in elk geval iets over haar uiterlijk! Ik had de bandjes trouwens niet vast gemaakt op mijn rug, dus je zag de paarse, dubbele bandjes lopen. En dat vond de dame in kwestie blijkbaar heel leuk. Kan haar geen ongelijk geven 😉 Top behaatje!

Sportbeha

sportbeha
De bandjes bij elkaar geklikt op de rug, zodat ze netjes onder de smalle racerback bandjes van je sporttop vallen.
sportbeha
En los geklikt. Dan kun je de sportbeha onder een sporttop dragen die normale banden heeft. Handig!
sportbeha triumph triaction
Ik vind de beha qua looks ook zo leuk, dat ik ‘m graag draag onder een sporttop die de beha zichtbaar houdt. Cool toch?!

Xx

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties