Hardlopen in de herfst? Ga voor de juiste outfit!

Fashion, Sport, Win  /   - 

De herfst is in volle gang, en de winter staat al weer voor de deur. Weer of geen weer, bij ILH trekken we gewoon ons hardloopoutfitje aan om wat kilometers te maken, ook wanneer het buiten koud of donker is! Sterker nog, het kan juist zo mooi zijn om juist met deze seizoenen te rennen. Een heerlijk frisse buitenlucht en prachtige herfstbossen zijn meer dan de moeite waard.

Maar uiteraard is het wel belangrijk om je op dit weer te kleden. Vooral tijdens de winter is het erg belangrijk om de juiste hardloopkleding en -schoenen te dragen die je warm houden, maar er vooral voor zorgen dat je goed zichtbaar bent! Met die gedachte en behoefte, ontwikkelde ASICS de 360 Protection lijn.

ASICS 360 Protection

ASICS wil met hun 360 Protection lijn laten zien dat je ook prima in de winter kunt hardlopen. Speciaal voor deze herfst- en winterlijn heeft het merk jacks, broeken en schoenen ontwikkelt met reflecterende elementen en waterafstotende stoffen. Niet alleen beschermt de kleding van ASICS je tegen kou en regen, maar dankzij de reflecterende elementen ben je dus ook goed zichtbaar tijdens het hardlopen. Safety first! Asics 360 protection

De jacks, broeken en schoenen uit de 360 Protection lijn bestaan uit verschillende lagen:

  • De Motion Therm (tussenlaag) is bedoeld om het lichaam op temperatuur te houden en te isoleren. In de kleding worden functionele, ademende materialen gebruikt die vocht afvoeren en warmte vasthouden.
  •  De kleding uit de Motion Protect categorie heeft een isolerende buitenlaag die bescherming biedt tegen wind en regen. In de Motion Protect-laag zijn op belangrijke delen van het lichaam ademende stoffen verwerkt. Zo blijft het lichaam droog en is goede ventilatie mogelijk.
  •  Plasmaguard: Deze schoenen van ASICS zijn voorzien van een speciale laag waardoor vocht en vuil als het ware van de schoen afglijden. Ook deze schoenen hebben uiteraard een goede reflectie.

Win ASICS 360 Protection jack met #ASICSwintertijd

Wil jij nu ook zo’n fijn 360 Protection jack van ASICS hebben, zodat je deze herfst en winter je kilometers kunt maken? Dat kan! Mee doen is simpel:

  1. Plaats op Instagram een foto met #ASICSwintertijd en laat zien dat jij, ondanks de kou, regen en kortere dagen, nog gewoon een rondje hardloopt!
  2. Vergeet niet om @ilovehealth_ te taggen.
  3. Zorg dat je account niet op privé staat.
  4. De actie loopt 4 weken. De winnaar wordt daarna in deze blog bekend gemaakt. Stay tuned!

Asics 360 protection Asics 360 protection

X Mirte & Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties

  1. oke mirte en Daisy
    met mijn nieuwe doel
    komt dit jasje mij nog meer van pas!
    hardlopen geeft me altijd al een goed gevoel!
    ik raak er onwijs van in mijn sas!
    maar nu wordt het serieus
    ik ga knallen en van iedere training genieten
    dit duurt nog meer dan 100 dagen dat ik mag shinen!
    maar tot die tijd.. draag ik graag dit mooie jasje
    die door de reflectie ervoor zorgt dat ik straks in parijs kan stralen

  2. Het was de laatste vier weken ook wel een ratjetoe met het weer wat we voor de kiezen hebben gekregen…. volgens mij scheelde het de laatste 1,5 week zo’n 20 graden van koudste naar warmste moment. Al moet ik zeggen dat dit koude moment (-7 of -8 graden maar met helderblauwe lucht en een zonnetje!) beter beviel dan dat gemiezer van afgelopen dagen (tussen de 8 en 11 graden maar mistig, nat, grauw). Die reflecterende elementen zijn dus echt geen overbodige luxe :)! Ik heb daarnaast alleen doordeweeks de mogelijkheid om OF voor m’n werk te rennen (lees: om 7u zit ik in de auto) OF na m’n werk (lees: dit is na 18u). En dus: DONKER! Gelukkig heb ik 2 weekend dagen om het donker wat te compenseren, maar de eerste dag vandaag viel helaas wat tegen qua weer. Hopelijk trekt het morgen een beetje open. Ik heb in ieder geval echt zo veel toffe workout foto’s voorbij zien komen met #AsicsWintertijd dus jullie zullen vast heel erg veel moeite hebben met het kiezen van een gelukkige winnares (niet om te discrimineren naar geslacht, maar roze staat ons vrouwen toch echt wel beter :D)! Nou ik blijf nog even duimen 🙂 vorige week het jack in het ‘echt’ gezien in Amsterdam (hier in het Oosten hadden ze ‘m niet hangen, maar wel in de Flagship store van Asics :D) en toen was ik wel een heel klein beetje erg verliefd 😀 Ook op de nieuwe Nimbus 19 Liteshow (de schoen uit de protection lijn is ook te gek, maar als ik moet kiezen dan denk ik dat m’n voetjes toch echt meer baat hebben met die spierscheur recovery bij de Liteshow). Goed te lang verhaal al weer 🙂 een goed en sportief weekend (hopelijk met weinig gemiezer… doe het dan of goed met een echte stortbui of blijf gewoon droog, weergoden! :D)

  3. Leuk Daisy en Mirte! Doe graag mee! De kilometers bouw ik nu langzaam weer op; die stomme spierscheur heeft me echt uit de running gegooid ?! Maar we blijven positief en vandaag al weer 2,5 km met iets minder pijn kunnen doen ?! Ga dus zeker wat leuke plaatjes delen! Liefs Patty

  4. Omg wat een te gekke actie ik hoop zo dat ik het win. Lekker buiten sporten met onze nieuwe hond en tijdens mijn bootcamp uurtjes wat ik 3x in de week doe. Deze kleding kan ik zo goed gebruiken. I love it.
    Zie instagram rslove90
    #tevreden

  5. <3 dat jack is een item op mijn wishlist
    een item waarvan ik het graag dragen zou .. ik zeg het maar zodat je het echt zeker wist
    mooie roze is niet lelijk en al helemaal niet als je mijn kleuren schema kent
    want ja als je joyce zegt dan weet je zeker ik de roze fan ben
    mijn insta account waarmee ik deze hashtag deel is @joysportfashionfun
    en ondertussen doe ik gemiddeld toch 3 keer per week een run,
    je hebt een duurloop een interval en een tempo training
    maar ben niet zo schema precies en ga nu even rustig aan doen want het zeven heuvelen weekend komt eraan en teveel is niet goed dat is mijn mening!
    dat zie je om je heen gebeuren.. mensen die afvallen, niet kunne mogen rennen, zelf ook gehad en wil dat niet weer betreuren
    op dit moment gaan mijn training beter dan verwacht
    en ga dat weekend knallen laten zien dat ik het kan ik geef mezelf een dikke acht!
    maar ja Mirte en Daisy de dagen worden steeds korter en kouder
    en vandaag moest ik verplicht van mijn lijf rust houden.. tja ik wordt ook iets ouder"
    dus op mijn laatste dag dat ik 30 ben op 19 maart
    is de volgende uitdaging vastgelegd en heb ik ruim de tijd om te trainen voor een goede tijd op de halve maratahon staart!
    maarja de winter moet ik dus eerst gaan overwinnen
    en met goede kleding heb ik een goed gevoel en kan ik de kilometers nog extra gaan beminnen
    dus sluit ik nu af vol trots!
    de lieve groeten van joyce pots