VIDEO || heerlijke herfst beauty smoothie

Beauty, Ontbijt, Recepten, Smoothie  /   - 

Sinds afgelopen zondag is het officieel herfst. En we ontkomen er niet aan… hij is ook gelijk in volle gang! Was het vorige week nog wel heerlijk weer, het is nu echt vies, druilerig herfstweer. Bah. Qua weer word ik niet blij van deze seizoenswisseling, maar qua groentes wel! Zo staat er ineens weer volop andijvie in de schappen. Een topper voor een lekker stampotje, maar dat vind ik gelijk wel erg winters. Ik geef liever nog een zomerse draai aan een herfstig product. Andijvie is namelijk ook zeer geschikt als bladgroente in een groene smoothie. Klinkt misschien gek, maar het is echt het proberen waard. De smaak is vrij neutraal naar mijn idee. Dus geen gekke stampot smaak aan je smoothie, echt niet! Verder zit andijvie vol vitamine A en C wat natuurlijk een prettige bijkomstigheid is in de herfst. Want: goed voor de weerstand! En met de daling van de temperatuur gaan we toch wat meer kuchen en sniffen. Dan zijn de extra vitamientjes zeer welkom.

Maar… ik zal niet te veel verklappen! Je moet (nou ja, je moet natuurlijk niets…) vooral deze leuke video kijken die ik samen met Maaike van rimpelblog Furrow.nl heb opgenomen 🙂 We maken samen de herfst beauty smoothie. Altijd gek om mezelf terug te zien. Haha! Maar hoop dat je ‘m leuk vindt en de smoothie lekker vindt. Ik kan ‘m je echt aanraden: Healthy, goed voor je beauty & errug lekker.. 🙂

Laat me weten wat je van andijvie in je smoothie vindt! Ben heel benieuwd of je het ook alles mee vindt vallen zoals ik. 

Liefs,

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties

 1. Wat een toeval! Afgelopen 5 dagen mijn normale voeding aangevuld met andijvie smoothies! En lees nu pas je blog :). Andijvie o.a. gecombineerd met mango, banaan, appel, avocado, munt of peterselie. Heerlijk!
  Voel me super goed en barst van de energie! Met als resultaat een kilo lichter, goede huid en helemaal fit voor mijn 2 wedstrijden straks!

 2. Oeh, hij klinkt echt heerlijk, ziet er ook goed uit! Ik drink regelmatig groene smoothies, maar andijvie heb ik nog nooit uitgeprobeerd. Misschien toch maar eens doen! Leuk dat jullie deze video samen hebben opgenomen, gezellig!

 3. Hoi, ik lees met heel veel plezier jouw website. Ik vind de info geweldig! Ben erg benieuwd naar je innertox-verhaal.
  Ik blijf toch bij de spinazie…
  Ik zou trouwens graag voorbeelden van gezonde warme dranken willen en dan niet alleen met thee, nu het herfst is.
  Veel succes!! Je doet het geweldig!