Beauty Açai Smoothie || voor een mooie, jonge huid

Deze açai smoothie heeft een positieve werking op je looks! De vele antioxidanten in açai poeder en in de blauwe bessen zijn zeer belangrijk in het anti-aging proces. Ze gaan namelijk de strijd met vrije radicalen aan die ontstaan door bijvoorbeeld roken en milieuvervuiling. Met een mooiere, jongere huid als resultaat. Scroll naar beneden voor extra uitleg.

Blauwe bessen bevorderen ook de collageenproductie in je huid. Voor de collageen-leek onder ons: collageen is de natuurlijke stof die de huid elastisch en jong houdt. Tegenwoordig vind je in vrijwel elke denkbare crème collageenformules. En met het eten van bosbesjes, stimuleer je dit dus van binnenuit.

Ook avocado draagt haar steentje bij aan die mooie huid. De goede vetten, vezels en vitamine E in avocado zijn echte oppeppers voor je huid. Ze hydrateren en vitamine E beschermt je tegen schadelijke invloeden van buitenaf. acai smoothie

  • Vrije radicalen: ontstaan door bijv. roken, vervuiling in de stad, barbecueën, frituren; overal waar een vorm van verbranding aanwezig is). En zijn slecht voor je huid.
  • Antioxidanten: bestrijden en beschermen tegen teveel vrije radicalen waaraan je huid wordt blootgesteld. De bekendste antioxidanten zitten in vitamine C & E, bètacaroteen en zink. Antioxidanten zijn dus goed voor je huid.

Ingrediënten Beauty Açai Smoothie

Bereiding Beauty Açai Smoothie

  1. Meng alle ingrediënten tegelijkertijd in je blender tot een gladde massa.
  2. Schenk over in een glas. En drink bij voorkeur met een rietje of lepel voor een meer verzadigd gevoel.

Geniet ervan! acai smoothie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties