Easy ontbijt || yoghurt met fruit en super blend

Ontbijt, Recepten  /   - 

De superfoods kennen we inmiddels allemaal wel. Een nieuwe trend die ik signaleer zijn de superfood blends. Dat wil zeggen één pot of zak met daarin een mooie mix van diverse superfoods en andere healthy ingrediënten. Het voordeel van zo’n blend is dat je met één schep, gelijk je benodigde voedingsstoffen binnen hebt. Ik doe vaak een schep door een smoothie of over een schaaltje kwark of yoghurt met fruit. Normaal gesproken maak ik ’s ochtends echt tijd voor mijn ontbijt, maar zelfs ondergetekende heeft wel eens zo veel haast dat een snel ontbijt een must is. Dat mag dan niet afdoen aan de kwaliteit, dus kies ik voor een superfood blend! Men neme een kommetje yoghurt, kwark, biogarde, geitenyoghurt, soja yoghurt… wat jij wilt! Daarbij een stuk fruit in stukjes en een schep superfood blend. Binnen een minuut klaar en het bevat alles wat een goed ontbijt nodig heeft. Een kind kan de was doen!

Ingrediënten yoghurt met fruit en super blend

 • 250 gram (plantaardige) yoghurt (zie voorbeelden hiervoor)
 • 1 stuk fruit (whatever you like! Ik vond ananas erg lekker)
 • 1 schep Kievit Super Blend

Bereiding yoghurt met fruit en super blend

Meng alle ingrediënten met elkaar in een kommetje en smullen maar! Easy does it. yoghurt met fruit en kievit blend

Kievit Super Blend

Deze Super Blend van Kievit bevat meer dan 30 rauwe whole foods en is 100% natuurlijk. Geen gekke, slechte toevoegingen dus! Het is zuivel- en glutenvrij. Behalve een schepje toe voegen aan een schaaltje youghurt met fruit, kun je het ook mixen met je smoothie. Zo is je smoothie direct een volwaardige maaltijd. Eén schep van de blend bevat namelijk 14,5 gram eiwitten (dat is veel! Ideaal dus voor sporters), 6,8 gram vezels (goed voor de stoelgang) en 2,4 gram goede vetten (die hebben we ook nodig!). Daarbij wel maar 2,9 gram koolhydraten per portie, dus voor wie op zijn of haar koolhydraten let, is het ook geschikt.

Korting

Leuk: omdat ik zo enthousiast ben over de blend, mag ik jullie een korting geven! Met code ‘ilovehealth’ krijg je maar liefst €15,- korting op een pot Kievit Blend! Normale prijs is €49,95 en met deze korting betaal je maar €34,95. Hiervoor heb je 1 kilo superfood. Ook verkrijgbaar in een ‘Chocolade’ en een ‘Kids’ variant. Kievit Blend Wat vind je van deze mix van yoghurt met fruit en een schepje superfood blend? Leuk als je dit laat weten in de comments! x Daisy

[Dit is een advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening over een product of merk. Het moet te allen tijde I Love Health-proof zijn]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties

  1. Hoi Viviën,
   De normale prijs is €49,95. Hierover ontvang je de €15,- korting. Je ontvangt de korting niet over de eventuele aanbiedingsprijs op de site, maar dus over de normale prijs. Vandaar!
   Groetjes,
   Daisy

 1. Klinkt goed zeg. Misschien een overbodige vraag.. Is het suikervrij? Daarmee bedoel ik, bevat het geen kunstmatige voedingstoffen? Dank voor je reactie!

 2. Leuke review, misschien ga ik het wel bestellen! Het lijkt me best handig. Nu kan ik vaak niet kiezen wat voor superfoods ik erbij zal doen en je hebt niet zo veel potjes en bakjes nodig.

 3. Yum, ziet er lekker uit! Ik heb zelf ook een aantal zakjes superblend, maar dan heten ze powerblends, van het merk Tess Organic. Ik doe vaak een paar schepjes door mijn havermout heen, erg lekker, en super gezond natuurlijk!