WIN: 3 x Gezondheidsbon t.w.v. €50 || a healthy gift

Health, Win  /   - 

Wat is er nou leuker dan iemand een cadeautje vol gezondheid te geven? Gezondheid is uiteindelijk het grootste goed, niet dan?! Sinds kort kun je daadwerkelijk iemand een ‘portie gezondheid’ schenken met de GezondheidsBon.

Je kunt de GezondheidsBon kopen en iemand er heel blij mee maken of je bent één van de lucky ones die ‘m cadeau krijgt. Of misschien nog wel beter: je wint een bon via I Love Health! Ik mag namelijk 3 health lovers blij maken met een GezondheidsBon t.w.v. €50,-!

Waar kun je de GezondheidsBon inleveren?

Je kunt de bon inleveren bij heel veel healthy hotspots, zowel online als offline. Op de site vind je het uitgebreide en volledige overzicht van partners, dus neem vooral een kijkje, maar ik zal je vast een paar top plekken doorgeven:

 • David Lloyd en diverse andere sportclubs
 • Vitamin Store
 • Grass2Juice
 • Diverse boeken als Powerfood van Rens Kroes, de Voedselzandloper en meer
 • Blenders en Dopper waterflessen
 • Hardloop essentials zoal hardloopband voor je telefoon

Je kunt je vrienden en familie zo ondersteunen bij misschien wel het begin van een healthy lifstyle. En ook niet onbelangrijk: De GezondheidsBon heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit blijkt niet alleen uit de aangesloten (duurzame) partners, maar ook uit de mogelijkheid om voor een e-card te kiezen (i.p.v. een hardcopy bon). De GezondheidsBon is dus een topper van een bon! Zo veel is duidelijk.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van GezondheidsBon en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten bij welke winkel, webshop of andere healthy locatie jij je GezondheidsBon in zou willen leveren. Dit mag ook bij een locatie die nog geen partner is van de GezondheidsBon! (Vergeet niet je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaars moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET MEER DEELNEMEN. DE 2 WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT ONDER DE BLOG!

De winnaars worden binnenkort in de comments onder deze blog bekend gemaakt.

Succes allemaal!

Liefs,

Daisy GezondheidsBon - A Healthy Gift

 

[Dit is een advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening over een product of merk. Het moet te allen tijde I Love Health-proof zijn]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

96 reacties

 1. Lieve allemaal,

  De winnaars zijn bekend! Alle reacties waren weer heel leuk om te lezen. Maar er zijn uiteindelijk ‘maar’ 3 winnaars. En dat zijn…:
  – Babette Burbach
  – Nadine Boers
  – Ilse prins

  Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben alle drie een Gezondheidsbon t.w.v. €50,- gewonnen!!
  Willen jullie a.u.b. een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin jullie adresgegevens en e-mailadres waarop jullie de bon evt kunnen ontvangen? Dan stuur ik dit door naar Gezondheidsbon. Veel plezier er alvast van!!

  Alle andere deelnemers: DANK JULLIE WEL! Erg leuk om alle mooie (en soms zelfs ontroerende) reacties te lezen.

  Liefs,
  Daisy

 2. Ik zou erg een boek van Rens Kroes voor kopen!
  Wil hem zo graag hebben. maar als ik dit zie misschien is er een klein kansje om hem ‘gratis’ te kunnen ‘kopen’

 3. De keuze is natuurlijk reuze en ik wil me er nog niet helemaal op vastpinnen, maar het boek van Rens Kroes staat hoog op mijn verlanglijst. En om het bedrag vol te krijgen komt daar dan waarschijnlijk nog een boek over voeding bij.

 4. Ik zou de gezondheidsbon aan m’n vader geven en hem meenemen naar David Lloyd, hij is herstellende van leukemie en wil supergraag weer hardlopen. Wat zou het gaaf zijn als hij wat begeleiding kan krijgen om weer te beginnen met hardlopen! Dit zou ik hem zo gunnen!

 5. Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met hardlopen, dus ik zou hier zeker nog een aantal essentiële hardloopspullen voor aan gaan schaffen :-)!

 6. Na de zomervakantie heb ik een switch gemaakt en ben ik gaan sporten en gezonder gaan eten. Ik ben nog steeds op zoek naar de tips en trucs om dit het beste aan te pakken. Zo heb ik ook deze blog ontdekt. Ik heb al meerdere artikelen gelezen over de voedselzandloper en dit boek lijkt me wel erg interessant. Ook heb ik nog de nodige sportbenodigdheden nodig dus deze bon is erg welkom!

 7. Deze bon zou ik graag uit willen geven aan healthy kookboeken. Dit zou ik samen met mijn vader doen aangezien hij heel gezond is gaan eten en onze familie dat nu ook doet. We gebruiken de ilovehealh site bijna elke dag en het zou leuk zijn als we ook een paar gezonde kookboeken zouden hebben om lekkere gerechten die daar in staan te gaan koken.
  Liefs Jinte

 8. de cadeaubon zou ik uitgeven aan health boeken, om gezonder te kunnen koken voor mijn familie, ik vind het erg belangrijk maar kan niet de goede balans vinden tussen de hoeveelheid, en de hoeveelheid vet mijn man belangrijk vind en het gezonde eten wat ik belangrijk vind, plus moet het goed te eten zijn voor mijn dochtertje van 2

 9. Ik zou heel graag wat lekkers en gezonds gaan halen bij de Vitamin Store! Ik ben er laatst voor het eerst naar binnen geweest en ben meteen verkocht. De chia- en hennepzaad beviel me erg goed, over de goji-bessen was ik iets minder enthousiast. Binnenkort ben ik van plan kokosvet te gaan halen, omdat dat voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

 10. Ik zou deze bon zo graag willen winnen. Ik ben Door ernstige maagproblemen vanwege veel stress naar een specialist geweest die mij heeft mij een nieuw voedingsgewassen gegeven waarbij ik geen suikers meer mag geen tussendoortjes en geen kohlydraten. Als k deze bon win kan ik heerlijke producten maken zodat k mijn maaltijden kan lagen smaken! !!:)

 11. Yeah! Bij the vitamin store! Kreeg vandaag hun blad in de bus en werd er meteen weer enthousiast en hebberig van! Superfood, super blenders en groentesappen, i love it all!

 12. Omdat ik in januari een maand ga reizen in Azië en nu dus heel hard aan het sparen ben zou ik deze bon heeeeeel goed kunnen gebruiken om mijn spulletjes verder aan te vullen!!

 13. Ik wil heel graag de bon winnen!!! Ik wil al een tijdje healthy brownies maken maar als ik kikkererwten en dadels wil mixen dan geeft mijn blender er de brui aan! Zoveel dingen heb je een keuken machine voor nodig! Nu zag ik dat je via de gezondheidsbon ook een keukenmachine kan kopen!!! En daarom wil ik hem heel graag winnen!

 14. O ik weet wel waar ik die bon aan zou besteden! Er worden het laatste jaar zoveel health boeken uitgegeven dat ik niet meer kan kiezen welke ik wil komen en welke niet. Deze bon zou voor mijn die keuze veel makkelijker maken. Dan hoef ik niet meer te kiezen maar koop ik ze gewoon allebei!

 15. Ik zou heel graag de cadeaubon aan me zus willen schenken. Ze is net bevallen van een prachtkindje en ze is weer hard bezig met hardlopen.
  Met deze cadeaukaart kan ze iets uitkiezen voor haar zelf omdat ze al veel cadeau’s voor de baby krijgt.

  Groet Rachel de Bruijn.

 16. Ik zou mijn moeder meenemen naar David Lloyd. Vanwege haar ziekte, fibromyalgie, kan zij weinig sporten en doet haar lichaam altijd pijn. Misschien dat ze haar hier kunnen vertellen wat ze wel en niet mag en kan en kan ze hier zelf een beetje mee experimenteren, mocht het toch teveel worden, kunnen we daarna altijd nog de spa induiken en maken we er tegelijkertijd een moeder-dochter en vooral verwendagje van.