Recept: Vegan mango ijs

Sanne van Livingthegreenlife.nl zit duidelijk nog met haar hoofd in Bali. Net als ik, was zij afgelopen maand ook op vakantie in Bali. En daar zal ze vast veel mango’s gegeten hebben! Die zijn zo lekker hier… Dus daarom een zomers mango ijs receptje. Uiteraard vegan, zoals we van Sanne gewend zijn.

Ingrediënten mango ijs

Voor 2 personen

  • 1 pakje bevroren mango blokjes
  • 2 bevroren, rijpe bananen
  • 4 eetlepels kokosmelk
  • 4 zachte dadels

Bereiding mango ijs

  1. Het maken van dit mango ijs is geweldig simpel. Je doet de blokjes bevroren mango in je blender en laat deze draaien tot je een zachte puree hebt.
  2. Voeg vervolgens de stukjes banaan erbij*, gevolgd door de dadels en kokosmelk. Laat je keukenmachine of blender draaien tot je ijs hebt.
  3. Schep dit in twee bakjes en versier met je favoriete toppings zoals blauwe bessen, kokos, rauwe cacao of extra dadels.

Enjoy!

*Wanneer je een banaan invriest is het handig om deze al in plakjes te snijden en te bewaren in een plastic zakje. Dit maakt het wat makkelijker voor je keukenmachine om het ijs te maken. mango ijs

Liefs,

Sanne & Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. woww wat wat dit lekker zegg!! hmmm. heb het alleen met perzik gedaan omdat de mango op was. ennn.. de blender werkte echt niet vond ik, m’n staafmixer daarentegen deed professioneel werd 😀