Karnemelk smoothie met bosvruchten

Ontbijt, Smoothie  /   - 

Net als velen ben ik opgevoed met een beker melk bij zowel het ontbijt als bij de lunch. In de winter maakte mijn moeder de melk zelfs warm. Later verruilde ik de melk in voor karnemelk. You hate it or love it! I know! Maar ik kan een goed glas ijskoude karnemelk nog steeds waarderen! Hoewel ik het echt nooit meer in huis heb, kan ik bij mijn moeder thuis de neiging nooit weerstaan om paar flink slokken karnemelk te nemen. Toen ik laatst bij haar was besloot ik een smoothie te maken met karnemelk. Beetje fruit erbij en klaar ben je al.

Ingrediënten karnemelk smoothie

Voor 1 persoon

  • 250 ml karnemelk
  • 125 gram (bevroren) bosvruchten*

Health boosters (optioneel)

  • Je kunt naar wens superfoods toevoegen om je karnemelk smoothie extra gezond te maken. Zo deed ik er een schepje maca door. Dat is goed voor de hormoonhuishouding en voor je libido.
  • Ook lekker en gezond: goji bessen, chiazaad, lijnzaad en hennepzaad.

*je kunt natuurlijk ook verse bosvruchten gebruiken, of alleen bramen, frambozen, aardbeien, blauwe bessen etc. Of voor ander fruit te kiezen, zoals mango, banaan, kiwi, ananas of peer. Het smaakt allemaal heerlijk bij de karnemelk.

Bereiding karnemelk smoothie

Doe alle ingrediënten tegelijkertijd in de blender, en mix tot een gladde smoothie. Als de substantie te dik is, voeg dan wat karnemelk of water toe. karnmelk smoothie

Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties