WIN || Omafiets met luipaardprint!

Sport, Win  /   - 

Nu ik in Bali verblijf, besef ik me des te meer weer wat een fietsland wij Nederlanders zijn. Elke ‘buitenlander’  die ik spreek benoemt (naast de coffee shops en de Wallen) onze fietscultuur. ‘Crazy!’ als ik hen mag geloven. In Bali doet iedereen alles op de scooter en veel toeristen kunnen amper fietsen, zo blijkt. Ik ben nog net niet geboren op de fiets. Van kleins af aan deed ik al alles op de fiets. Mijn middelbare schooltijd moest ik alle dag 10 km heen en 10 km terug fietsen. Ik heb het vaak vervloekt, maar aan de andere kant hield het me wel fit. En ook als ik Amsterdam ben, waar ik woon, zou ik niet zonder mijn omafietsje kunnen! Eerlijk is eerlijk, ik overweeg wel eens om een scooter te kopen, i.v.m. de tijdswinst. Soms fiets ik twee keer per dag 20 minuten heen en weer naar afspraken. En dat is toch zo’n 1,5 uur op de fiets. Maar die scooter is er nog steeds niet, omdat ik het zo zonde vind van mijn lichaamsbeweging. Een potje fietsen is immers hartstikke goed voor je. Zeker als je zoals ik er flink de benen – euh… wielen –  in hebt! Je verbrandt al gauw zo’n 300-500 kcal met een uurtje fietsen, afhankelijk van je snelheid.

Oke, conclusie: ik kan niet zonder mijn omafietsje! En daarom mag ik één omafiets van fietsenopfietsen.nl  onder jullie verloten! Omdat er stiekem een kleine Nel Veerkamp in mij schuilt, is dat een übercoole fiets mét luipaardprint.

Alle in’s & out’s over de omafiets vind je hier! Wat een plaatje he?! omafiets luipaard, fiets

 

Zo kun je de omafiets met luipaardprint winnen

 • Like de Facebook page van Fietsenopfietsen.nl en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze amazing fiets wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

P.s. Vergeet niet je mooie fietsje met een goed slot vast te zetten. In Amsterdam wordt mijn stalen ros toch wel twee keer per jaar gestolen… en dat wil je niet met een fiets als deze! 😉

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

187 reacties

 1. HOERA!!
  DE WINNAAR VAN DEZE WAANZINNIGE LUIPAARDFIETS IS BEKEND!!!

  Tanja Kuijer

  VAN HARTE GEFELICITEERD!

  Wil je een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan gaan we er voor zorgen dat dit luipaardje zsm jouw kant op komt! Heel veel plezier er alvast van!

  Alle andere deelnemers… dank jullie wel voor de leuke reacties! Kon ik maar 200 fietsen weggeven… 😉
  Er komst snel weer een mooie winactie online!
  Liefs
  Daisy

  1. Woehoeee jippie! Zo super blij!!! Ik ga direct een mail sturen 😀 Wat een super gaaf nieuws, een prachtige mooie luipaard fiets gewonnen kan het bijna niet geloven 😀 Super bedankt I love health!

 2. HELL YEAH!! deze fiets is ideaal om naar mijn nieuwe baan te fietsen, zo kan ik hip, stoer en in stijl naar mijn werk gaan, lekker gezond ook =) kunnen mijn andere collega’s wel een voorbeeld aan nemen 😉 en msischien gaan ze dat nog wel doen ook! En misschien kom ik met deze supertoffe fiets wel door mijn proeftijd heen =) omdat ze me zo verfrissend en gezond vinden.

 3. Ik blijf maar elke dag kijken of er al een winnaar is pff ik wil hem zoooo graag!! Zoals eerder vermeld is mijn nieuwe fiets gestolen en ik was daar zo kapot van dat ik daarna geen fiets meer heb gekocht. Ik leen telkens mijn zusje haar fiets, dat vindt zij ook niet altijd even leuk… I neeed itttttt !!!!

 4. De leeuwin in mij ontwaakt!
  Wat een prachtfiets, zeg.
  Als een doldwaas poesje zou ik spinnend rondfietsen op dit exemplaar!
  Ik sta op mijn (tijger)strepen, maak graag kans