Start ticket sale || We Love smoothies workshop – powered by Optimel

We Love Smoothies  /   - 

Na twee super leuke en succesvolle edities van onze We Love Smoothies workshops, hebben Claartje van Foodness.nl en ik besloten nummer 3 te organiseren. En jij kunt daar bij zijn! We hebben achter de schermen al weer hard gewerkt om alles voor te bereiden. We hebben mooie merken die erbij betrokken zijn, heerlijke healthy ingrediënten en de beste blenders. Je begrijpt: wij hebben er zin in!

Wanneer, wat & waar

  • Datum: zaterdag 24 oktober 2015
  • Tijd: 10.00, 13.00 en 16.00 uur
  • Waar: La Soiree, Eerste Weteringdwarsstraat 22h, Amsterdam
  • Prijs: €22,50 (Scroll naar beneden voor de kaartverkoop.)

Wat gaan we doen?

Tijdens de 2 uur durende workshop vertellen we je – uiteraard! – alle in’s & out’s omtrent smoothies. Over de juiste opbouw, over afvallen, over sporten, over juices v.s. smoothies, over eiwitten en meer interessante info. Ook gaan we in op de laatste trend op gebied van smoothies (all the way from Bali, waar ik dit tot de bodem toe heb uitgeplozen voor de workshops!) We gaan maar liefst 3 keer de keuken in om zelf aan de slag te gaan met de blenders van Solis. Net als de voorgaande keren ondersteunt voedingsdeskundige Inge van De Bakparade ons met haar ongelofelijk uitgebreide kennis van voeding.

Om elke keer weer te blijven vernieuwen hebben we iets heel leuks toegevoegd aan de workshop: een fotohoekje (powered by Nikon) met super leuke props, ondergronden en goed licht zodat je very Instagram-waardige foto’s van je smoothie creaties kunt maken!

Had ik al gezegd dat je ook naar huis gaat met een goed gevulde goodiebag?!

En? Ben je overtuigd?! Koop dan snel je kaartje! De vorige keer was het binnen 6 uur uitverkocht. So you know!

Ticketsale

De ticket sale start vandaag, zaterdag 10 oktober, om 10u ’s ochtends!

Welke merken zijn er bij?!

We hebben weer de allerbeste, -leukste, -gezondste en -lekkerste merken voor je tijdens de workshop. Luister en huiver!

Optimel

Wat zijn we blij en trots dat niemand minder dan Optimel onze hoofdsponsor wil zijn! Je kent Optimel ongetwijfeld van de heerlijke zuivel producten. Wat natuurlijke de perfecte basis is voor een gezonde smoothie. Ik ben fan van de Optimel Puur producten, zonder toegevoegde suikers en e-nummers. Ook de Optimel Naturel kwark vind ik een topper. We gaan heerlijke smoothies maken met deze drinks, beloofd!

Frecious

Smoothies en (slowjuices) zijn wat ons betreft geen concurrenten! Ze vullen elkaar juist heel goed aan. Beide hebben belangrijke voordelen. Daarom gebruiken wel heel graag de lekkere slowjuices van Frecious als basis van onze smoothie. Super gezond!

Kiemgroenten

Als je I Love Health al even volgt, weet je dat ik groot fan ben van kiemgroenten (denk: taugé, alfalfa, broccoli kiemen, etc.). En laten kiemen zich nou uitstekend lenen om je smoothie een extra health boost te geven. Een workshop zonder kiemgroenten is wat mij betreft dus geen optie! We gaan tijdens de workshop dan ook fijn aan de slag met kiemgroenten.

Nikon

Nieuw tijdens deze workshop is de Nikon photo corner! Als foodbloggers draait ons leven voor een groot deel om het maken van de perfecte foto van ons gezonde maaltje. Maar makkelijk is het niet, een mooie food pic maken! Met het juiste licht, de juiste camera, leuke ondergronden en attributen, gaat dat zeker lukken. Nikon gaat ons tijdens de workshop helpen de mooiste Instagram pics van jouw smoothie te maken.

SOLIS

Een goede smoothie wordt een fantastische smoothie als je hem maakt in een echt goede blender. De supersonische blenders van SOLIS die we tijdens de workshop mogen gebruiken hebben zo’n slimme smoothie functie en zulke krachtige motoren en scherpe messen dat je smoothies extreem fijn kunt malen en luchtig kunt kloppen dat die letterlijk smaken naar een milkshake. Oh, en we geven ook tijdens elke workshop zo’n Perfect Blender Pro t.w.v. €249,90 weg aan één van de deelnemers. Gewoon, omdat het kan.

Plus

Een lekkere en gezonde smoothie hoort natuurlijk vol te zitten met groenten en fruit! Plus supermarkt is onze partner voor deze ingrediënten. En wat zijn we daar blij mee. Wij doen namelijk graag onze boodschapjes bij Plus!

Maar dit is zeker niet alles! Je gaat nog veel meer merken en producten zien en proeven!

De after video van workshop 2!


En!? Gaan we jou zien de 24e? Laat het ons weten in de comments onder deze blog! x Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties