VIDEO || Kabeljauw en aardappeltjes uit de oven met een kiemensalade

Diner, Lunch, Recepten  /   - 

Joe!! Mijn eerste – zelfgemaakte – kookvideo is een feit! Ha! Deze blogoma gaat eindelijk met haar tijd mee… Stiekem was het best leuk om te doen. Maar ook gek hoor, zo in je eentje in je keuken, pratend tegen een camera, zonder publiek. Wat moeten de buren wel niet denken als ze de trap op lopen.

In deze eerste homemade kookvideo maak ik – uiteraard ook homemade – een lekker stukje vis. Kabeljauw vind ik een super fijn stuk vis om mee te werken. Smaak is altijd goed en het is makkelijk te bereiden. Ik maak een visje het liefst in de oven. En dan ook gelijk de rest erbij, zodat je geen vieze pannen hebt. Alles uit de oven, easy!

Naast de vis en de aardappels hoort natuurlijk ook een flink portie groenten. Ik heb ook nu voor the easy way gekozen, namelijk een zak sla met erwtenscheuten kiemen en een zakje dressing erbij. Alles in een zak (nieuw bij de Jumbo)! Daarbij nog wat extra rode biet en klaar is Kees. Euh Dais.

Maar goed, ik verklap alweer te veel. Je moet gewoon de video kijken!

Komt ie!

Kabeljauw en aardappeltjes uit de oven met een kiemensalade

O ja, en ik wist niet dat ik dit ooit zou gaan zeggen… maarre… abonneer je je op mijn kanaal!? Er gaan namelijk nog meer video’s komen 😉 En duimpje omhoog is ook iets toch… hahaha!

En wil je nog meer weten over die lekkere erwtenscheuten in de video? Snap ik! Dan kun je hier meer info vinden of in alle kiemenblogs op ILH!

Dikke kus van de blogoma 😉

x Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *