HAPPY BIRTHDAY || 5 x onze favo verjaardagstaarten

Recepten  /   - 

Er is er één jarig HOERA HOERA, dat kun je wel zien……….dat is DAISY! Van harte chick! Omdat jij nog lekker van de zon, de zee en het strand geniet op het oh zo fijne Bali, moeten we het voor nu maar even met wat lekkere taart recepten doen. Daarom een lijstje met ILH’s favo BDAY taarten. En ja het blijft natuurlijk een taart, dus helemaal I Love Health is het misschien niet, maar voor vandaag mag dat! Binnen de categorie taarten zijn ze in ieder geval wel verantwoord.

Aardbeien dadeltaart

aardbeien dadeltaart

Niet alleen een heerlijk en verantwoord aardbeien taartje, ook misstaat ‘ie niet op tafel! Want met dit wisselvallige weer kunnen we wel wat kleurrijks gebruiken dacht ik zo!

Frambozen kwarktaart

frambozen kwarktaart ul

Voor dit receptje hebben we ons laten inspireren door ‘De Vezelrijke Kwarktaart’ van Jelmer de Boer. Ik heb je recept even geleend Jel, met een paar kleine aanpassinkjes. Geen roomboter maar kokosolie door de bodem. En frambozen i.p.v. bosbessen.

Oma’s appeltaart

Gezonde appeltaart

Misschien wel de populairste taart in Nederland: appeltaart? Ik ben er gek op, maar dan wel graag in een gezond jasje. Deze appeltaart is vrij van zuivel en geraffineerde suiker en er is gekozen voor een gezondere meelsoort. Het recept.

Vegan & glutenvrije appeltaart

Glutenvrije en vegan appeltaart

Ja zeker, ook aan de vegan en glutenvrije volgers is gedacht. Speciaal voor jullie dit fijn appeltaartreceptje van Sanne, van Livingthegreenlife.nl.

Raw chocolate caramel taart

Raw chocolate taart in - raw food eetstijl

Natuurlijk mag een stuk choco taart vandaag ook niet ontbreken! En goed nieuws. Deze choco heaven is ook nog eens gezond! Want gemaakt van raw chocolate en allemaal andere healthy ingrediënten.

Liefs Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie