Appel sandwich met pindakaas en muesli

Een hele lange tijd geleden deed ik een Detox van Frecious. Geen hardcore detox op uitsluitend sapjes, maar een detox waarbij gegeten mag worden. JOEHOE!!!!! Dan is dat detoxen ineens een eitje. Bij de  Detox kreeg ik een maaltijdplan met allemaal lekkere, gezonde recepten. Dit heerlijke recept voor een appelsandwich met pindakaas  was een van de recepten die ik moest maken. En eten – uiteraard. Nu ik in januari weer lekker aan de slag ga met de goede voornemens en de kerstkransjes de deur uit zijn, maak ik deze appel sandwich met pindakaas nog steeds graag als tussendoortje.

Ingrediënten appel sandwich

  • 1 appel
  • 2 el pindakaas (of andere notenpasta)
  • 2 el muesli

Bereiding appel sandwich

  1. Als je een appelboor in huis hebt, ontdoe dan de appel van het klokhuis. Niet in huis? Dan kun je er om heen eten!
  2. Snijd de appel in de breedte door in 4 schijven.
  3. Besmeer de appel schijven aan een kant met pindakaas en strooi er vervolgens muesli over.
  4. Doe dit met alle schijven.

Frecious Zomer Detox, appel pindakaas, appel sandwich

Op zoek naar nog meer guilt free snacks? Kijk eens aan. 😉 Thank me later!

Enjoy!

Liefs

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

  1. Ik had onlangs een oprechte reactie achtergelaten over hoe ik het recept echt niet lekker vond. Tot spijt kwam ik weer even kijken en zag ik dat mijn reactie was verwijderd. Dit vind ik uitermate respectloos. Als je de waarheid niet aankunt dan moet je namelijk geen blog post schrijven. Net zoals je al zei: “Beloofd! Ik ben zeker geen gekke health freak, maar ik geloof in balans”. Je woord is kennelijk gezien niks waard en je bent zeker wel een health freak. Zoiets smerigs kan je toch niet eten jezus christus, maar jah doe je ding weetje, ik bel Roberto wel.

  2. Wat een leuk idee! Ik ben helaas allergisch voor noten, maar ik denk dat ik dit eens ga proberen met bijvoorbeeld appelstroop, honing of jam!