Kortingscode alert // Shop mijn favoriete merken met korting!

Health, Life, Zwanger  /   - 

Ik heb drie keer een leuke kortingscode bij mijn favoriete merken! En die deel ik natuurlijk graag met jullie. Voor een strak huidje, mooie sieraden en healthy sups! Komt ‘ie.

3 x kortingscode op mijn favorieten

15% korting op The Mom Plan van SUPS.

Ik slik deze mama-supplementen van SUPS nu bijna 2 maanden en ik ben onwijs enthousiast!! Sups speciaal voor de vermoeide mama… haha dat wil je! ūüėČ

Ze zijn vegan en bestaan voornamelijk uit superfoods en andere natuurlijke ingredi√ęnten. Door mijn vroegere job bij een webshop in superfoods en supplementen weet ik dat er vaak zoveel zooi in goedkope supplementen merken zit, die je niet wilt binnen krijgen. En ik kan je vertellen, dat is bij SUPS niet het geval. Daarom ben ik zo’n fan. Alle ingredi√ęnten zijn goed voor je.

Als (jonge) moeder kan het soms aanpoten zijn en blijft er weinig tijd over voor self care en een gezonde maaltijd voor jezelf… Een paar goede supplementen zijn dus ECHT een aanrader om te zorgen dat je toch alles binnenkrijgt en je je fitter voelt. Ik kan niet zonder. Sinds ik ze slik, merk ik dat ik echt fitter wakker wordt.¬†Meer uitgerust. Ik zit er lekker in, heb goede energie. The Mom Plan zijn 3 supplementen die je elke dag samen slikt: Rise, Balance en Revive. Ze¬†vullen elkaar aan, en geven op allerlei niveaus een boost. Zowel vitaliteit en energie, maar ook hormoonbalans en immuniteit.

Het concept is te gek: je kunt namelijk een abonnement afsluiten en elke maand je vitamines in de bus vinden. Met de code daisy15 ontvang je 15% op jouw bestelling!

Bij SUPS maken ze duurzame keuzen; de potjes zijn van 100% post-consumer plastic gemaakt, de labels van suikerriet afval en de doosjes van 100% recycled papier. En heel cool: voor ieder doosje dat ze verkopen, schenken ze een vitamine bar van Nutriset aan een zwangere vrouw in een noodlijdende situatie.

kortingscode, sups, abbonamento, vitamines

60% korting op Olso Skin Lab

Ik neem elke dag¬†Oslo Skin Lab: een collageen supplement dat effect heeft op cellulitis, rimpels en de elasticiteit van je huid. Voor mij werkt het √©cht! Na een aantal weken gebruik, merkte ik verschil in mijn rimpeltjes, die iets minder ‘diep’ zijn, en de huid op mijn bovenbenen is gladder. Meer info vind je via de hightlight ‘Selfcare Challenge’ via mijn Instagram.¬†Met de code daisy60 krijg je nu 60% korting op je eerste box van 4 weken, via deze link!

Oslo skin lab, kortingscode, i love health

Sieraden shoppen met 25% korting

[let op: deze code is niet meer geldig] De allermooiste sieraden shop je bij A Brend, het merk van mijn vriend! Ik draag al jaren niets anders en kan uit ervaring zeggen dat het heel mooi blijft. Het wordt gemaakt op Bali (where else he!), het is echt zilver, verguld (met 18k goud) en er zijn ook 14k gouden sieraden. Met code daisy25 krijg je 25% korting op jouw bestelling. Hier vind je al mijn favorieten!

a brend, abrend, kortingscode, i love health

Welke kortingscode is jouw favoriet? Shopse! ūüėČ

Liefs,

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *