Groene energie van Qurrent is lief!

Health  /   - 

Spread the love! Meer liefde alsjeblieft! Wij health lovers zijn als het goed is heel lief voor ons lichaam. We verzorgen het goed door de juiste voeding, af en toe een snackje om de balans er in te houden, we sporten, kopen kwalitatieve producten… alles voor een fit lijf en veel energie! Nu spreek ik natuurlijk voor mij zelf, maar ik vind het ook enorm belangrijk om verder te kijken dan enkel je eigen lichaam waar je lief voor bent. Ik ben dan wel geen vegetariër, maar ik vind dat je ook lief voor de dieren moet zijn. Daarom koop ik mijn dierlijke producten altijd biologisch. Maar in dit rijtje hoort natuurlijk ook het milieu thuis. Ook hiervoor moet je lief zijn! Afval scheiden: check, verwarming laag: check. En wat dacht je van groene stroom? Nog niet check? Héél gauw doen dan! We verbruiken ongemerkt zo veel stroom, dat het kiezen voor groene stroom wel het minste is wat je kunt doen.

Vele mensen denken dat groene stroom duurder is, maar niets is minder waar. In elk geval als het gaat om Qurrent als energieleverancier. Je kent hen vast van die funny TV commercials. Deze commercial is absoluut mijn favoriet! Haar hoofd… haha!

Een aantal Qurrent feitjes op een rij:

  • GREEN: Qurrent is zowel door Greenpeace als de Consumentenbond uitgeroepen tot groenste leverancier. Good job!
  • INKOOPPRIJS: Je betaalt een eerlijke prijs bij Qurrent: hun enige inkomstenbron is namelijk een vaste vergoeding per maand. Zo heb je dus energie tegen inkoopprijs. Zij verdienen er immers niet aan. Da’s ook lief 😉
  • MAANDELIJKS OPZEGBAAR. Fijn!! Ik heb al zo vaak vast gezeten aan slechte energieleveranciers met vervelende contracten, dat dit voor mij ook wel echt een pré is.

55 euro korting

Als je nu overstapt – wat in 2 minuutjes gefikst is – krijg je ook nog eens een korting van €55,- Ik zie alleen maar voordelen: lief voor het milieu, lief voor je portemonnee én zo geregeld.

Qurrent wilde zelf ook graag nog even wat zeggen: “Wij zijn een energiebedrijf met een missie: we streven niet naar maximale winst, maar dat iedereen net zoveel energie opwekt als verbruikt. Wij gaan je dan ook niet zoveel mogelijk stroom en gas verkopen (zoals de meeste energiebedrijven), maar helpen je oprecht met energie besparen en opwekken.”

Ik kan niet anders zeggen: dat vind ik nou LIEF!

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *