#omdatzijhetwaard is – L’oreal voor Free a Girl

Beauty  /   - 

Afgelopen maandag postte ik deze blog over de actie van L’oréal voor Free a Girl. Ik gaf je een kijkje backstage bij de shoot die ik samen met de andere bloggers deed. Zoals aangegeven staat morgen, zaterdag 11 oktober, in het teken van Werelmeisjesdag. En daarom nogmaals aandacht voor deze fantastisch actie voor Free A Girl. Ik hoop dat jullie allemaal en masse meedoen!

L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen prostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en zelf dat signaal niet kunnen geven. De filosofie van L’Oréal Paris dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk ‘het waard is’ sluit onvoorwaardelijk aan bij de missie van deze organisatie.

#omdatzijhetwaardis

Post je selfie met rode lipstick op zaterdag 11 oktober tijdens Wereldmeisjesdag (net als ik!), een dag waarop er internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes.
Gebruik #omdatzijhetwaardis op Facebook, Twitter of Instagram om jouw support voor Free a Girl te laten zien. De meest unieke, krachtige selfie wint een YC Jewels sieradenpakket van Yolanthe Sneijder Cabau, de mede-oprichter en ambassadrice van Free a Girl en bovendien een L’Oréal Paris make-up pakket.

l'oréal voor Free a Girl
Post je selfie op social media met rode lipstick met #omdatzijhetwaardis

Support Free a girl
L’Oréal Paris steunt Free a Girl door in de maand oktober van iedere verkochte lipstick uit de Collection Exclusive Pure Reds, €1 aan de stichting te doneren. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en terug brengen naar hun wanhopige moeders.
Bestel nu hier jouw exclusieve lipstick. Je kunt ook rechtstreeks doneren.

Lees hier nog meer over de actie.

Ik zeg…. make yourself pretty with some red lipstick en doe mee!!!

Advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties