Report || Perry Shopping Night

Sport  /   - 

Wat is het toch leuk om mensen blij te maken!! Vorige week donderdag vond de Perry Shopping Night in Nieuwegein plaats. De twee winnaars van de Perry waardebon t.w.v. €100,- mochten deze avond onder het genot van een glaasje bubbels hun nieuwe sport outfit uitzoeken.

Niet alleen ik heb deze gave prijs weg mogen geven, ik deed het samen met 4 andere blogs/websites: Annemerel.com, Workthates.nl, Glowmag.nl en Ze.nl. Alle bloggers waren aanwezig met hun winnaars. Omdat je als blogger altijd alleen (thuis) werkt, voelen deze meiden inmiddels als een soort van collaga’s 🙂 Gezellige boel dus! We waren er uiteraard niet alleen om te nippen van ons glaasje champie (niet zo healthy, I know, maar daarom af en toe niet minder lekker!), maar ook om onze winnaars te helpen bij hun keus. Perry had deze avond een speciale aanbieding: over elk 2e artikel van alle kleding ontving je 50% korting. Zo kon je dus veel leuks halen van de €100,- bon!

perry shopping night
Hmm… welke schoenen zal ik nemen?! Zo veel keus, aldus de winnares.

perry shopping night

Uiteindelijk ging één van de winnaars naar huis met nieuwe Nike sportschoenen. Een heel tof model! Ik heb zelf ook zoiets in mijn kast staan, dus begrijp de keus volkomen. De andere winnares kocht o.a. een gaaf sport shirt uit. Twee very happy winnaars had ik in elk geval. Zo leuk om mensen happy te maken met mijn blog!

Zelf zag ik natuurlijk ook de nodige leuke items… het is dat ik voorlopig even niks nodig heb omdat ik op reis ben voor een aantal maanden, maar anders had ik het wel geweten! Deze tijgerprint Vans vond ik errrrrug leuk… perry shopping night

perry shopping night
One happy girl!!
perry shopping night
Een selfie kon natuurlijk niet uitblijven met zoveel bloggers in één winkel. Samen met Annemerel en Esmee.

Heb je de speciale I Love Health pagina met door mij geselecteerde items op de site van Perry al gezien? Ook vind je nog veel extra inspiratie in het Perry Magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *