#OpenYourHeart & ontvang heerlijke Rituals producten!

Beauty, Mind  /   - 

Kerstmis staat weer voor de deur. Een heerlijke tijd waarin we nóg meer liefde aan onze geliefden geven. Rituals vroeg mij een blog te schrijven over wat het voor mij betekent om je hart te openen. Ik heb er best even over na moeten denken. Waar denk ik aan bij het openen van mijn hart? Natuurlijk, lief zijn voor elkaar, goede dingen doen, aardig zijn. Maar dat kan beter Dais…

Ik bekeek diverse invalshoeken, maar kwam op de één of andere manier telkens terug bij Bali als ik aan ‘het openen van je hart’ denk. Sinds drie jaar kom ik op dit eiland en ik voel mij er vanaf de allereerste minuut thuis. Ik heb geen Indonesische roots, ik kende er niemand. Waarom voelt het dan zo goed? Het is iets met je hart openen, weet ik nu.

Psssst! Onder aan de blog lees je meer over een heel leuk Bloginsiders project waarin ik op zoek ben naar een heeeeeeeleboel lezers van ILH die heerlijke Rituals producten zullen ontvangen. Waarom? Omdat ik jou samen met Rituals wil stimuleren ook je hart te openen rond kerst! 

Terug naar Bali.

 1. Je hart openen is precies wat de Balinezen doen. Ik voelde mij niet voor niets zo welkom en thuis toen ik in mijn uppie voor het eerst op het eiland kwam. De Balinese cultuur is warm en hartelijk. Het guesthouse waar ik al 2 jaar slaap, is mijn ‘Bali familiy’. Als ik aankom, ontvangen ze mij letterlijk met open armen. Fijn, a home far away from home. Ik heb nog een goede Balinese vriend. Zijn familie is hetzelfde. Ik kan altijd aan komen waaien om een lekkere Balinese hap mee te eten, een surfplank te lenen of om met ‘mijn-in-het-rijstveld-gevonden-katje’ te knuffelen die zij geadopteerd hebben, omdat ik er niet voor kon zorgen. Of als ik weer eens gekneusd ben van een overmoedige surfsessie, zit ik binnen no time achter op de scooter naar zijn opa die een Balinese healer is om mij op te lappen. Over je hart openen gesproken.
 2. Ook de ‘expats’ (buitenlanders zoals ik, die er deels of het hele jaar wonen) op Bali zijn heel open en vriendelijk. Ik kan met één vriendin uit eten gaan en er schuift die avond nog 3 man aan tafel. Of 8. De dag erna drink je een kokosnoot of plan je een surfsessie met een van deze nieuwe ‘vrienden’! Het kan allemaal. Je moet natuurlijk ook wel een beetje, want je bent waarschijnlijk in je eentje aan de andere kant van de wereld komen wonen. Maar die openheid, die warmte en gezelligheid in deze mensen vind ik zo ontzettend fijn.
 3. De Balinezen geloven vanuit het Hindoeïsme in karma. In het algemeen wordt met karma bedoeld dat alles wat we doen, denken of zeggen, uiteindelijk weer bij onszelf terugkomt. Goede daden leiden tot goede gevolgen en slechte daden tot – jawel – slechte gevolgen. Zo zorgen acties en eigenschappen als vriendelijkheid, compassie, liefdevol zijn, onbaatzuchtigheid en respect voor good karma. Niet geheel onbelangrijk dus om je hart te openen, als je in karma gelooft! Leven vanuit deze karma gedachte werkt in elk geval voor mij aanstekelijk. What goes around, comes immers around.
 4. Tot slot heb ik mijn hart volledig opengesteld voor dit eiland, voor de mensen, voor de dieren, voor de natuur. Ik voelde dat Bali dit voor mij deed en dat wilde ik teruggeven. Sterker nog, ik kan niet anders. Ik móét wel. And I love it! Elke seconde dat ik er ben. Bali heeft mij indirect zelfs mijn grote liefde gegeven, waarmee ik de liefde voor het eiland deel. Bali heeft mijn hart gestolen. En vervolgens hij ook. Omdat het ervoor open stond.

  daisy, kokosnoot, bali
  Bali en ik op ons best 🙂

#OpenYourHeart & ontvang heerlijke Rituals producten!

Ja, ik zei het al: Rituals en ik zijn op zoek naar jou! Wij willen jou stimuleren ook of nog meer je hart te openen rondom de kerstdagen. Want hoe meer liefde, hoe meer goede daden, hoe meer #OpenYourHeart-momenten, hoe mooier de kerst er uit zal zien. En natuurlijk niet alleen de kerst, maar we vonden dat een mooi haakje voor deze gedachte.

Meld je hier aan en maak kans om een heerlijk winter limited edition cadeaupakket te ontvangen. Je krijgt ook een paar leuke opdrachten, waaronder het cadeau doen van Rituals producten uit je cadeaupakket aan je geliefden. Zo creëer je je eigen #OpenYourHeart momenten! En ik weet zeker dat jij je vrienden op deze manier ook inspireert om hun hart te openen. Een soort van ‘liefdevol-happy happy joy joy-sneeuwbaleffect’!

Wat zit er in het Rituals cadeaupakket?

In het cadeaupakket vind je drie producten uit de heerlijke winter limited edition The Ritual of Anahata. Anahata is de ‘hart chakra’. De ingrediënten in deze collectie, helpen je bij het openen van je hart. Zo creëert rosewood (rozenhout) bijvoorbeeld een meelevende en helende vrouwelijke energie. Bij mij staan deze producten al te pronken in de badkamer! Het is echt genieten in deze koude maanden: die heerlijk geurende kaars aan, een warm bad nemen of douchen met de showergel en je erna insmeren met de body cream…

 • The Ritual Of Anahata Foaming Shower Gel – heart opening shower foam
 • The Ritual Of Anahata Body Cream – spread the love body cream
 • The Ritual Of Anahata Large Candle – illuminate your heart candle

rituals #openyourheart Open Your Heart rituals #openyourheart Open Your Heart rituals #openyourheart Open Your Heart Wil jij ook je hart openen? Doe dan mee!

Liefs

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

 1. Zoals marielle laatst tegen me zei: “je kiest Bali niet, Bali kiest jou”. Ik doe mee Dais, tijd om weer uit die winterdepressie te komen! ??