Supradyn Femina 21+7 Update // Hoe gaat het nu?

Health  /   - 

Zo’n twee tot drie dagen in de maand ben ik even niet zo blij met het feit dat ik een vrouw ben. Ondanks dat ik de pil slik en precies weet wanneer ik ongesteld moet worden, overvalt die menstruatie me eigenlijk iedere maand weer opnieuw. Minder energie en stemmingswisselingen, ik kan er maar niet aan wennen. En dat wil ik ook helemaal niet. Want tijdens die dagen ben ik nu niet bepaald de leukste en beste versie van mezelf. Helaas hoort het gewoon bij mijn menstruatie.

Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met Supradyn Femina 21+7. Dit product, dat uit verschillende tabletten bestaat, gaat mee met je cyclus en helpt je om je energie¹ en humeur² op peil te houden, de hele maand door. Ik ben dus zeker niet de enige, met dit ‘probleem’. Voor de periode dat je extra ondersteuning kunt gebruiken zijn er zeven speciale tabletten met ijzer en magnesium. De vitamines B1, B2, B3, B5, B8, C en de mineralen ijzer en magnesium ondersteunen het energieniveau; ijzer en de vitamines B6 en B12 dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid. Magnesium ondersteunt de gemoedstoestand.

Je begrijpt dat dit mij als muziek in de oren klinkt. Een product dat mij net even dat steuntje in de rug biedt tijdens die ene week in de maand. En helemaal fijn, ik mocht het product gratis testen. En dat deed ik niet alleen…Inmiddels zijn we twee maanden verder. In deze blog een update hoe het nu gaat. Lees je mee? 

supradyn femina 21+7

Nog even kort: hoe werkt het?

In een pakje zitten 2 verschillende soorten tabletten. Vandaar de naam: Supradyn Femina 21+7. Er zitten 7 witte tabletten in die extra magnesium en ijzer bevatten, die je inneemt tijdens je menstruatie voor extra energie bij vermoeidheid en goed voor de gemoedstoestand*. De andere 21 tabletten neem je de rest van de maand in en zijn een aanvulling op je voeding om je energieniveau te ondersteunen**. Supradyn is geen nieuw merk, ze hebben al jaren een uitgebreid assortiment van producten die zich richten op het ondersteunen van je natuurlijke energie.

*7 witte tabletten, voor extra energie bij vermoeidheid met ijzer en goed voor de gemoedstoestand met extra magnesium. **21 gele tabletten, complete multivitamines met mineralen voor ondersteuning van het energieniveau.

Samen testen + Update

Een paar maanden terug deden wij via I Love Health een oproep, om samen met andere vrouwen Supradyn Femina 21+7 te testen. Zo gezegd zo gedaan. Op de oproep werd veel gereageerd, en inmiddels bestaat er een heus Supradyn Femina testteam. Via een besloten Facebookgroep delen we wekelijks elkaars ervaringen.  Ik heb een aantal screenshots gemaakt van de Facebookposts. Zo kunnen jullie zien hoe de andere testers het ervaren hebben. 

 

 

Hele verschillende ervaringen zoals je kunt zien! Maar absoluut de moeite waard dus om te kijken of het voor jou ook werkt. Ik vond de afgelopen testmaanden in ieder geval erg nuttig. Het is goed en leerzaam om eens een periode je eigen emoties en handelen in de gaten te houden, zodat je er meer bewust van wordt. Op deze manier kun je het ook vele beter ‘behandelen’ en weet je wat voor jou werkt of niet. Misschien is dat Supradyn Femina 21+7 of een aangepast eetpatroon. Zolang jij je maar goed voelt en meer energie ervaart! 

Liefs Mirte & Daisy

  1. Met vitamine B5 voor ondersteuning van het energieniveau; ijzer draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.
  2. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand.

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie